- 24 Nisan 2015
- 14
- 1
- 43
- Konu Sahibi Esra Altiyuz
Sevgili arkadaslar birkac yerden referans olarak dr. Alper Tuncel ismine ulastim. Kendisine burun estetigi ve labioplasti ameliyati yaptiranlar bu baslik altina yorum birakirsa sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar,Benim eşim dün Alper beye ameliyat oldu bugün hastaneden çıkacak bakalım sonuç nasıl? Eşim estetikten öte artık nefes alamadığı için oldu umarım şu 3 haftayı sorunsuz atlatırız.
Merhabalar,
Size birsey sorabilir miyim? Nasil bir doktor kendisi? Ben cok basarili bir plastik cerrah oldugunu duydum. Sanirim kendisi Orada dogdugu icin Amerika'da da egitim almis. Esinizin burnuna estetik de mi yapildi yoksa sadece nefes alma problemi mi duzeltildi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler. Bana cok katkisi olacagina eminim. :)
Eşim yeni ameliyat olduğu için sonuçlarını pek bilemiyoruz tabi. Nefes almada problem vardı bir de küçükken burnunu çarpmış kemik eğriydi, kemiği düzeltmiş kıkırdakları almış. Genel anlamda ilgili bir doktor ama başarılı geçti mi cevap vermem için erken. Siz ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsunuz? Zamanınız varsa gelişmeleri tekrar paylaşırım:))
Sevgili zeyon,
Esiniz Alper beye burun ameliyati olmustu sanirim. Gelismeler nasil? Bilgi verebilirseniz sevinirim :)
arkadaslar lutfen resimlerinizi bana gonderebilirmisiniz. cok kararsizim hic bir yerde Alper beyin tasarladigi burunlari bulamiyorum.