Tüp Bebek Merkezleri Dr. Aret Kamar hastaları buraya...

turkemine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
17
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar,bayanlar,

İstanbul Tüp bebek Merkezi Op.Dr.Aret Kamar hastalarını bir başlıkta toplayalım deneyimlerimizi yazalım.
Çare arayanlara yardımcı olabiliriz belki.
Benim mucizemin adı Aret Kamar. Başka kimlerin öyle:)

Merhaba canım,
Ben de Aret KAmar'ın hastasıydım. İyi ki karşıma çıkarmış Allah onu.
Tüp bebek sahibi olduk biz onu sayesinde. İlk denemede hem de hamile kaldım.
Gebelik takibimi de bizzat kendisi yaptı dogumumu da.
Hem kendisinden hem de İstanbul Tüp bebek merkezinden çok memenun kaldım.
Herkese öneriyorum zaten.

kızlar bızımde sbebesız ınfertılıte sorunumuz sanırım laporoskopı ıgne tedavılerı 1 asılama ve sonuc sıfır 3,5yıllıkevlılık ve hıc hamıle kalamadımmm sızce ne yapmalıyım tupbebek ıcın erken dıyoruz ama ...sızce??

kızlar bızımde sbebesız ınfertılıte sorunumuz sanırım laporoskopı ıgne tedavılerı 1 asılama ve sonuc sıfır 3,5yıllıkevlılık ve hıc hamıle kalamadımmm sızce ne yapmalıyım tupbebek ıcın erken dıyoruz ama ...sızce??

Merhaba,
Ben de yeni üye oldum da Aret kamar'ın hastasıyım/hastasıydım üstelik onunla ilgili gebelik ve tüp bebekle ilgili her baslık ilgimi cekiyor.
Biz de eşimin sperm sayıylarıyla ilgili bir sıkıntı vardı. Normal yolla hamile kalmamız imkansız degildi ancak 1 yıl denedikten sonra tüp bebege hemen karar verdik. Sonucta neyi bekleyelim ki.
iyi ki de karar verip hemen uygulamısız. Simdi kızım 1 yasında oldu bile.
Aret bey'de bizi sagolsun dinledi ve cok yardımcı oldu.
Bence bekleme tabi bu benim fikrim. Buna sen,eş,n ve doktorun karar vereceksiniz:)

merhaba,
ben yeni üye oldum. aret Kamar'ın hastasıydım dolayısıyla onunla,tüp bebekle ilgili her baslık dikkatimi cekti.
Bizim eşimle alakalı bir problemimiz vardı ve 1 yıl denedikten sonra tüp bebege karar verdik. Bunu Aret Bey'le de paylastık sagolsun bizi cok iyi dinledi ve yönlendirdi.
iyi ki de tüp bebek tedavisine baslamısız. Bak simdi 1 yasında bir kızımız var.
Bence beklemeyin. tüp bebek ilk duydugunda itici yada korkutucu gibi geliyor ama inan bana kısa süren (benim öyle olmustu)yan,i ilk denemede tutmustu bir tedaviden sonraki hersey normal gebelik seyri seklinde gelişiyor ve bir süre sonra bebeginin tüp bebek oldugunu unutuyorsun bile:)
Bence baslayın ama buna en iyi sen,esin ve doktorun karar vereirsiniz tabi:)

Bende tup bebek yaptırıyor yarın transfer olacak yumurta toplami işlemi sonucu karninda çok sislik oldu doktorum 12 hafta olacak dedi ama bu beni çok rahatsız ediyor ne yapabilirim tup bebek yaptıran arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim 8 yumurta aldılar 6 tutmuş bu iyimi

Bende tup bebek yaptırıyor yarın transfer olacak yumurta toplami işlemi sonucu karninda çok sislik oldu doktorum 12 hafta olacak dedi ama bu beni çok rahatsız ediyor ne yapabilirim tup bebek yaptıran arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim 8 yumurta aldılar 6 tutmuş bu iyimi
Slm bende aret kamar gitmeyi düşünüyorum bi tanıdığımız gitti 12 yıldır çocuğu olmuyordu şimdi bir yaşında kızı var ama doktor hakkında bilgimiz yok

merhaba Arkadaşlar 3,5 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım. 2 defa aşılama yaptık tutmadı şimdi de tüp bebek deneyeceğiz. bunun için Aret beyi tercih ettik. çok tatlı bir insan.umarım ilk denemede tutar. ilaçlarımı aldım. ve bana birde bebe aspirini yazdı. kullanmaya başladım. tahminen Nisanın 20 si gibi transferim olmuş olacak.

senin sonuç nasıl çıktı @burcugnes20

herkese merhaba,

translokasyon çıktı bende. pgt ile tüp bebek yaptıracağız sanırım. aret beye gidip bunun tedavisini gören var mı

Selamlar herkese,
Ben de Aret Bey'in hastasıyım. İlk transferim yapıldı. 21 Nisan'da sonuç alacağım. Hayırlısı Allah'tan. İnşaallah bu mutluluğu biz de yaşarız. Güzel şeyler yazmışssınız. Bizi de bulur inşaallah. Ben de ki tek handikap yaş. Yaşım 46.

Hayirli olsun burcu hanim. Ben de aret beyin vesilesiyle hamileyim simdi . Genetik bir hastalik var bende tasiyici oldugum icin pgt ile tup bebek yapildi bana. Allah yardimcimiz olsun insallah guzel haberler alalim sizden de

Ah iinnşaaaallah. Dualarınıza ihtiyacım var. rahim duvarı 8 mm ve yukarı olması lazımmış transfer öncesi benimki 9 mmdi. Bu iyi bir şey tabii. Hayırlısı.

Ah iinnşaaaallah. Dualarınıza ihtiyacım var. rahim duvarı 8 mm ve yukarı olması lazımmış transfer öncesi benimki 9 mmdi. Bu iyi bir şey tabii. Hayırlısı.
Harika insallah pozitifi gorursunuz siz de . Kac gunluk embriyo transfer edildi size? Ve bir tane mi

Back
X