Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bızımde sbebesız ınfertılıte sorunumuz sanırım laporoskopı ıgne tedavılerı 1 asılama ve sonuc sıfır 3,5yıllıkevlılık ve hıc hamıle kalamadımmm sızce ne yapmalıyım tupbebek ıcın erken dıyoruz ama ...sızce??
kızlar bızımde sbebesız ınfertılıte sorunumuz sanırım laporoskopı ıgne tedavılerı 1 asılama ve sonuc sıfır 3,5yıllıkevlılık ve hıc hamıle kalamadımmm sızce ne yapmalıyım tupbebek ıcın erken dıyoruz ama ...sızce??
Slm bende aret kamar gitmeyi düşünüyorum bi tanıdığımız gitti 12 yıldır çocuğu olmuyordu şimdi bir yaşında kızı var ama doktor hakkında bilgimiz yokBende tup bebek yaptırıyor yarın transfer olacak yumurta toplami işlemi sonucu karninda çok sislik oldu doktorum 12 hafta olacak dedi ama bu beni çok rahatsız ediyor ne yapabilirim tup bebek yaptıran arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim 8 yumurta aldılar 6 tutmuş bu iyimi
Bende tup bebek yaptırıyor yarın transfer olacak yumurta toplami işlemi sonucu karninda çok sislik oldu doktorum 12 hafta olacak dedi ama bu beni çok rahatsız ediyor ne yapabilirim tup bebek yaptıran arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim 8 yumurta aldılar 6 tutmuş bu iyimi
Harika insallah pozitifi gorursunuz siz de . Kac gunluk embriyo transfer edildi size? Ve bir tane miAh iinnşaaaallah. Dualarınıza ihtiyacım var. rahim duvarı 8 mm ve yukarı olması lazımmış transfer öncesi benimki 9 mmdi. Bu iyi bir şey tabii. Hayırlısı.
Hadi hayirlisi canim kacinci gun yapicaksin testi2 embriyo. Ucuncu gun yapildi. Biri 2 digeri 4 hucreli.
Ayyy bana da yaz mutlaka insallahhhh tutunmustur sana insallahhhhh12. Gün. 2 gun kaldi. Bu persembe.
Sonuç ne oldu inşallah iyi haber verirsiniz bir de fiyat ne kadaInnşaaalllah. Elbette haber veririm.