Anladım canım peki 3.günü geliyim diye ben mi söyliycem onlar şu gün gelin diye randevumu verirler
patavatsız insanlara sinir oluyorum. hiç iyi niyetle olduğunu sanmıyorum ebrucum. iyi niyet olaydı sesli düşünmezdi....
sakın bozma moralini hepimizin olucak inşallah ama onlar kadar kolay olmayacak sadece
aret beye randevu alacağını söylediğinde onlar genelde soruyorlar adetmisiniz die. ama olurda sormazlarsa yada sormalarını beklemeden ben aret beye randevu alıcam adetimin 3. günü salı de hemen veriyorlar zaten ebrucum
Anladım canım peki 3.günü geliyim diye ben mi söyliycem onlar şu gün gelin diye randevumu verirler
bu arada heyecan tavan yapmış sanırım :)
Tamam canım yarın sabah arıyım hemen merkezi inşallah.cuma gittin dimi sen?hayırlu haberlerini bekledik hep:)
Heyecan hiç yok canım bendeki korku baya bi korkuyorum ya olmazsa ya şöyle olursa die yapmamam lazım tabi ama elde değil işte
cuma gittim canım. muayene etti yine. iki ilaç daha verdi. şimdi 2 ilacımı göbekten kendim vuruyorum . birtanesinide hastanede kalçadan vurduruyorum. ama kasıklarım şimdiden ağrımaya başladı. aret beyde zaten normal dedi. akıntında çok olucak korkma dedi. salı günü yine gidicem. hormon testi yapıcakmış. sabah erkenden gidicem. hafta sonuna doğru yumurtacıkları toplarız dedi :)
Cok tesekkur ederim kader arkadaslarim bebek olmamasi illa uzuyor ama kendimi psikolojimi hic ii gormuorum herseyi takiyorum yani hep bi mutsuzluk olumsuzluk karamsarlik.ALLAHa sukur namazlarimi kiliyorum ama regl olunca bitio sanki ibadet teabih bile cekemiyorum seytanda bunaltiyor beni iyice bos kalinca dualarinizi esirgemeyin.
canim benim ALLAH razi olsun insallah biZe ettigin dualarin katkat karsiligini alirsin nefsim izin vermiyor bir turlu regli iken bos islerle ugrasiyorum.Canım regli olunca tesbih çek bol bol çekilebiliyo çünkü ben öyle yapıyorum geçen sana ve esra ya ya varis çektim allah kabul etsin inşallah artık dualarımdasınız herseyde bi hayır vardır :)
Allahım inşallah herşey ama herşey yolunda gider yumurtalar olur döllenir sana tututur :) seneye bu zamanlar inşallah pış pış yaparsın bebişini :) çalışıyosun dimi canım bu aralar iZin alıyosun sanırım transfer sonrası rapor veriyormu merkez acaba
Allahım inşallah herşey ama herşey yolunda gider yumurtalar olur döllenir sana tututur :) seneye bu zamanlar inşallah pış pış yaparsın bebişini :) çalışıyosun dimi canım bu aralar iZin alıyosun sanırım transfer sonrası rapor veriyormu merkez acaba
evet ne zayık ki çalışıyorum. çünkü şimdilerde sorun olmaya başladı izinlerim. hatta cuma 1 saat erken çıkıcam deyince patronum ağız burun büktü sormayarın konuşmayı durumu açık açık anlatmayı düşünüyorum. gerçi rapor alma aşamasına girerken anlatmıştım ama raporu alınca çocuğunda kendiliğinden olacağını sandılar sanırım :))
bursada bir arkadaşım var ebrucum oda bugün yumurta toplama için gitti. iyi geçmiş. yarım saat kadar bişey sürmüş. hepimiz sırayla gideriz hamiş hamiş :)) senle aret beyde karşılaşırız belki. nede olsa sende sanırım salı günü orda olucan bende salı sabahtan orada olucam kan vericem erkenden işe geri dönücem
sorunu cevaplamayı unuttum :)
yumurta toplama zamanı tüm gün izin almak gerekiyor çünkü tamamiyle bayıltıyorlar yani narkoz veriyorlarmış. ama transfer sonrası yarım saat merkezde dinlendirip sonrasında normal yaşamınıza devam edmemizi söylüyorlarmış. hatta hareket edin transfer sonrası yatmayın ki kan akışı hızlansın bebek daha iyi tutunsun diyorlar.
Yatmayız rapor alıp gezeriz hatta belki beraber gezeriz :) sen nerde oturuyosun canım ben çapaya yakınım şehremini
Bende bekarken b.pasadaydim canim..evet aslinda polyanacilik degil dua ve zikir isimli kitap okuyordum ne kadar dogru yuce ALLAH buyuruyor ki Ben kulumun zanni uzereyim.Artik diledigi gibi dusunsun.Yani siz dua ederken o duanizin kesinlikle kabul gorecegini dusunurseniz biliniz ki mutlaka isteginiz meydana gelecektir.kotu zandan uzak durmak en iyisi ben gibiler icin zor olsada deneyecegim yenmeyi bu huyumu..Birde dua da israrci olmak lazim hep usanmadan istemeliyiz.ozellikle teheccud vakti.hayirli geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?