LALECİM benim amh sonucu geldi 7,8 nasıl acaba bilemedim... daha önce yaptıran arkadaşlar fikir verirse sevinirim. benim bi akrabanında 7,3 çıkmıştı ama pko olduğun için yüksek çıkmıştır dendi .. ben pko deilimki çok şükür her ay aynı gün gelir maşallah
LALECİM benim amh sonucu geldi 7,8 nasıl acaba bilemedim... daha önce yaptıran arkadaşlar fikir verirse sevinirim. benim bi akrabanında 7,3 çıkmıştı ama pko olduğun için yüksek çıkmıştır dendi .. ben pko deilimki çok şükür her ay aynı gün gelir maşallah
ALINTI
AMH normal değeri kaç olmalı?
Aslında kadınlarda antimüllarian hormon normal kan değerinin ne kabul edilmesi gerektiği konusunda net bir görüş birliği olmasa da genel olarak 1-3 ng/ml arası (bazı araştırmacılara göre 2-4 arası) normal kabul edilir.
Bu değerlerin altında ve üstündeki sonuçlar gebelik elde etme başarısının düşük olduğunu gösterir.
Bana pko demişti dr demekki benimde yüksek çıkacak.
Ebrum nasılsın?
Ebrum nasılsın?Ne kadar var regline kurban bayramında tedavide olursun heralde
yani bu yüzdenmi hamile kalamıyomuşumneyse walla bizden bu tahlili isteyen olmasa hala bekliyo olurduk.. şu devlet hastaneleri uğraştırıyor ama çözümü en iyi orda bulabiliyoruz işte
saol canım araştırdın benim için
Daha var canım bi hafta kadar inş yumurtalar yeteri kadar olur da başlanır tavuk değiliz ki habire yumurtlayalım di mi ama :)))
N egüzel canım fırsat buldukça gez tabi kafa dağıtmaya bire bir bide yanında sevdiklerin olunca..
Az kalmış canım dimi yumurtalarımızın da kendilerine göre sorunları olabilir :) iyi geçinmek lazım onlarla şu ara suyuna gidelim sonra sı ALLAH kerim..
Ben onları istiyorum da onlar beni pek sevmiyor sanırım gelmiyolar hiçç bana :))
Gün doğmadan neler doğar canımm hepimizin uğraştığı bir engel var benide prolaktin hiç sevmiyor üzüleyim, sinirleneyim bi bakmışım tavan yapmış dermansız dert vermesin yüce RABBİM.
Amin canımmmmmm)
Esroş girmedi netebugün..
Sende fazla uykusuz kalma canım erken uyanıyorsun..
Ben bi face bi foruma bakıp bakıp geziyorum önceden bu kadar net müptelası değildim kötü alıştım.
Yatıyorum zaten canım iyi geceler sana kocamannnnn öptümmmmmm :)))))
Canım 2-4 arası değerler normal kabul ediliyo ama 6 nın üstü pco olduğunu gösteriyo zaten pco olup olmadığına en iyi kanıt amh testiymiş tabi en iyisini doktorun bilir bu bana dr un söyledikleriydi
Bana pko dedikleri halde özeller istememişlerdi bu tahlili herşeyde var bi hayır tüp bebek tedavisi öncesi düşük dozda yum.gelişt,r,ci vermeleri gerekmiş bize ohss olmamak için benim yum.takibinde birden büyümüşlerdi yumurtalar dr göz önünde bulundurur bu tahlil sonucunu.Ne demek canım biz birbirimize yardımcı olmak için varız :)
doğrudur tabi... benim yumurtalar büyümüyodu 11. gün bir anda büyüyüp 14. gün çatlıyodu demek bundanmış... bide devlet hastanesine gidiyodum yani araştırmaya onlarda anlamayıp istemediyse bu tahlili artık ben ne diim....
canım walla işte var bi hayır dediğin gibi... bakalım tüp bebekte şansımız ne olacak.. heralde raporda bi aksilik çıkmazsa kasım başı başlarız diye düşünüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?