haklısın ... bayramda sıkıntı yapmıyım bide yine yetişmicek bilmem ne diye.. bide zaten Bakırköye iki vasıtayla ancak gidebilirdim git gel bide kuzenimde olcak yanımda 2 kişi .. bide öğlen arası olcak yemek yiycez yine birsürü para harcıycaktım yani...
ama bağcılar alt sokağımda yürüyerek gidip gelcem.. evimde yiycem yemeğimi çok daha iyi olcak ... hemen hemen aynı fiyata denk gelcek.. ama Allahtan aramışım bugün yoksa yarın gitcektim kadın doğum yok olmuyo dicekti .. bidaha geri gelcektim sıkıntı yapcaktım bilmem ne ... iyi olcak böyle ..
ya benim babamın emekli olduğunda aldığı bir altın var .. tam altın.. biraz sıkıştık onu bozduralım dedi eşim ama içimde el vermiyor.. sizce yanlışmı düşünüyorum .. sonuçta bebiş için bozdurcam oda dedesinden katkı olmuş olur , bi yandan da diyorum hatıra kalsaydı keşke ...
bu ay kurban alıcaz iki tane hem bayram için hem arabayı değiştirdik onun için , sonra doktor muaynelrei bu tahliller kredi kartı fln battık :) siz olsanız napardınız ...
Tam yaptırırken mutlaka sor iltihap olurmu olmaması için ne yapılması lazım falan o zaman dikkatli olurlar :) sen kafana takma bunları kötü tecrübeleri okuma hatta bununla ilgili daha bişey okuma canım allah ın izniyle kolay olucak.bi işinin kolay olması için dualar var okursun onları allahın izniyle rahat geçer :))
haklısın ... bayramda sıkıntı yapmıyım bide yine yetişmicek bilmem ne diye.. bide zaten Bakırköye iki vasıtayla ancak gidebilirdim git gel bide kuzenimde olcak yanımda 2 kişi .. bide öğlen arası olcak yemek yiycez yine birsürü para harcıycaktım yani...
ama bağcılar alt sokağımda yürüyerek gidip gelcem.. evimde yiycem yemeğimi çok daha iyi olcak ... hemen hemen aynı fiyata denk gelcek.. ama Allahtan aramışım bugün yoksa yarın gitcektim kadın doğum yok olmuyo dicekti .. bidaha geri gelcektim sıkıntı yapcaktım bilmem ne ... iyi olcak böyle ..
ya benim babamın emekli olduğunda aldığı bir altın var .. tam altın.. biraz sıkıştık onu bozduralım dedi eşim ama içimde el vermiyor.. sizce yanlışmı düşünüyorum .. sonuçta bebiş için bozdurcam oda dedesinden katkı olmuş olur , bi yandan da diyorum hatıra kalsaydı keşke ...
bu ay kurban alıcaz iki tane hem bayram için hem arabayı değiştirdik onun için , sonra doktor muaynelrei bu tahliller kredi kartı fln battık :) siz olsanız napardınız ...
Canım başkasına muhtaç olmaktansa onu kullanırdım ben hem hayırlı bi işe gidicek.benim şahsi fikrim böyle canım
maddi manevi bu yolda herkes çok yıpranıyor hepimizin ALLAH yardımcısı olsun bu paraları tedavi için değilde birilerine yardım için kullan mak da çok ii olur daha fazla yormasın bebişler bizleri kurbanınızı ALLAH kabul etsin.Bende bozdururdum heralde bi şekilde borç alınmasından sa. ama borç alacağım biri varsa hatıra olarak saklardım heralde..
Okumayacağım canım artık amannn bir türlü bitemedim birde çok sıkıntılıyım lekelenmem bitmedi gitti ya bu hastalık belirtisi heralde regl sonunda birden kesiliyor mu?sizin
Canım benim bu ay dört gün sürdü sonra hiçbişey yok bembeyaz beşinci gün gece bi baktım leke altıncı günde sabah leke vardı altıncı gün aksam temizlendim :)) öyle olur takma ya herşeyi bu kadar az çok 3günden az 7 günden fazla olmasın da boşver rahat ol lekelenme normal 6.günün bugün daha
Ewet çok takıyorum herşeyi inan daha neler neler şimdi yola da çıkıcam ya o yüzdende huzursuzum ALLAH tan gelen bişi dimi sonuçta..
Bayramda yumurta toplama işlemi olur heralde canım gerçekten çok ballısın tatilde halletmiş olacaksın inşALLAH hepsini sonuna kadar şansın devam etsin İNŞALLAH.
Stres yaparsan devam eder yada çabucak kesilir rahat ol sen.ne zaman yola çıkıyorsunuz?dinlen bol bol kafanı dağıt yumurtlama günlerini değerlendirebilirmisin rahat olurmu kime gidiyorsunuz nilü?
İnşallah yumurtalarım toplanır kaliteli olur döllenir ve transferim olur korkmuyor değilim canım
Kayınvalidemler yazın memlekette kışın burada kurban da hep orada kesiliyor köy yeri ama evleri falan gayet iyi 5 senedir hiç oraya gidince değerlendiremedim genelde regldim oradayken yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsun cnm sen regl başlangıcından itibaren 12 sayıyorum ondan sonrası diye biliyorum.
Atlatıcaksın canım hayırlısıyla az kaldı ALLAH tan zaman ın uzun olunca acabalar daha da çok kemiriyor beynini..sekine duasını da yapmaya çalış bence cnm.
Ben 25 26 günde bir adet olduğum için 10.ila 16. Günler arasını değerlendirirdim ama eskiden :) artık bakmıyoduk günlere.sende bakma rahat ol canınız ister bide gizli saklı daha güzel olur belki heee))
Bende önceden bakıyordum artık bakmıyorum dediğin gibi..
Tam benlik canım gizli saklı :)))ama yorgunluktan fırsat bulabilirsek :) sen tatildesin dimi bişi dediler mi?
Face in neden yok canım
Tatile bugün itibariyle girmiş oldum canım izin yazdırmış eşim yok demezler bişey.
Face imizi nişanlıyken kapamıştık eşim istedi kapatmamı bidaha da açmadım.biri abuk bişey yazar uyuz olurum dedi bende sorun yapmadım zaten.
Şimdi iğne oldum gidip kalçadan,eşimde göbekten iki tane yaptı ben zor dayanıyorum ya başkası yaparken bile esra kendi yapıyodu
Sen yapabilirmisin?
Tatile bugün itibariyle girmiş oldum canım izin yazdırmış eşim yok demezler bişey.
Face imizi nişanlıyken kapamıştık eşim istedi kapatmamı bidaha da açmadım.biri abuk bişey yazar uyuz olurum dedi bende sorun yapmadım zaten.
Şimdi iğne oldum gidip kalçadan,eşimde göbekten iki tane yaptı ben zor dayanıyorum ya başkası yaparken bile esra kendi yapıyodu
Sen yapabilirmisin?
çok nazlısınız sizde bacım yaw :))
şaka bir yana bende canı tatlı olanlardanımdır aslında ama başka birine bişey yaptırmak sanki daha fazla canıma yakacakmış gibi bir his verir bana. sanki ben yapınca daha az acı hissedicem gibi bişey işte. mesela ben asla başka birine ağda yaptıramam kaşımı bıyığımı aldıramam. komik işte ama öyle
ebucan daha çok erken söylenmeye başladın iğnelerle ilğili. daha durrrrrrrrrrrrrrrrr.
yumurta toplanınca tamam dedim artık yok. bi baktım iğne getirdi hemşire şöyle vurucan böyle yapıcan die. eh dedik napalım tamam devam ederiz. hamile kaldım dedim artık biter çilem heralde dedim sadece hap içerim ne mümkünnnn birdi iki oldu iğneler. kıçım karnım kevgire döndü. cumartesi günü gittiğimde sorucam nekadar daha sürecek diye çünkü gerçekten çok sıkıldım artık.
nilücüm demişsin ya elini karnına koyup konuşuyormusun die; inan hiç öyle bişey yapmadım hala sanki yokmuş gibi hissediyorum belkide korkumdan çünkü hala kesin değil kendisini kalbinin sesini duymadanda olmucak sanırım. normalde kıytırık bir konu için dünyaları bile karşıma alabilecek kadar cesurken duygular konusunda çok korkağımdır. ya kaçarım yada yokmuş gibi davranırım sanırım buda onlardan bitanesi.
çok nazlısınız sizde bacım yaw :))
şaka bir yana bende canı tatlı olanlardanımdır aslında ama başka birine bişey yaptırmak sanki daha fazla canıma yakacakmış gibi bir his verir bana. sanki ben yapınca daha az acı hissedicem gibi bişey işte. mesela ben asla başka birine ağda yaptıramam kaşımı bıyığımı aldıramam. komik işte ama öyle
ebucan daha çok erken söylenmeye başladın iğnelerle ilğili. daha durrrrrrrrrrrrrrrrr.
yumurta toplanınca tamam dedim artık yok. bi baktım iğne getirdi hemşire şöyle vurucan böyle yapıcan die. eh dedik napalım tamam devam ederiz. hamile kaldım dedim artık biter çilem heralde dedim sadece hap içerim ne mümkünnnn birdi iki oldu iğneler. kıçım karnım kevgire döndü. cumartesi günü gittiğimde sorucam nekadar daha sürecek diye çünkü gerçekten çok sıkıldım artık.
nilücüm demişsin ya elini karnına koyup konuşuyormusun die; inan hiç öyle bişey yapmadım hala sanki yokmuş gibi hissediyorum belkide korkumdan çünkü hala kesin değil kendisini kalbinin sesini duymadanda olmucak sanırım. normalde kıytırık bir konu için dünyaları bile karşıma alabilecek kadar cesurken duygular konusunda çok korkağımdır. ya kaçarım yada yokmuş gibi davranırım sanırım buda onlardan bitanesi.
Yok canım yapamam bende eşim yapıyordu düşününce bile bir hoş oldum şimdi inş ALLAH yeter c.tesi e2 normal çıkarda daha yapmazsın iğne falan
Kızlar
Evet e2 değeri önemliymiş inşallah olması gerektiği gibi çıkar ya öfff ne zor allah ım ya sürekli bişey düşünüyoruz sabır versin allahım
Daha şimdiden iğnelere söyleniyorum evet ama dün merkezde kalçadan olduğum yer çok ağrıyo çok fena basamıyorum,bu aksam oldum dışarda hiç bişey yok ne güzel
Esra cumartesi bizde merkezdeyiz 10 da kan vercez aret beyi bekliycez sonra
bende randevumu 11 e aldım. ama 11 öncesi orada olurum. test sonucunu 1 den yada 2 den sonra veriyorlardı bildiğim kadarıyla. siz beklicekmisiniz?
ya bakırköyü aradım 112 tl para ve nüfus cüzdanı istedi ... ama sağlık kurulundan randevu alman gerekiyor dedi .. ilk randevu 31 ekimyani yattı orası .. bağcıları aradım randevu almana gerek yok dedi ama 180 tl 3 resim nüfus cüzdanı dedi ... sanırım bağcılara gidicem yarın
Kizlar merhaba bwn hormon restimi yaptirdim daha once fsh 10 cikmistu simdi ise 8 sukurler olsun inmis esimde sperm testini yeniledi sayi 2 mulyon hareketlilik 15 cikti sanirim rup bebek icin uygun uz esimden amh testi istemişlerdi onun sonucu 1 ay sonra cikiyomus kusmetse kasim sonu yada aralik basi tedavi ye baslarim diye umuyorum hayırlı si artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?