Neyse bitkinin bagimliligindan zarar gelmez dicemde ole degil nane mesela ilk aylarda hamile isen dusuk yapio die biliyorum.
Ben de inan disari cikasim gelmiyor isten ciktigimda neden cikti hamile mi yoksa die sormuslar hep mesela unutmuyorum iki sene onceydi heralde kadinin biri ramazan gunu neden yapmiyonuz artik bak benim kizim sizden sonra evlendi hamile siz beceriksiz ciktiniz demisti okadar moralim bozulmustuki anlatamam ALLAHa havale ediorum oylelerini cehalet iste.Daha sonra duydumki dukkanlarina horsiz girmis baya bi zarara ugramislar beddua degilde kalp kirmak iste..
Canim iki sene once bi grip basladi oksuruk kaldi tik seklinde arastirmalar sonucu ev tozu akarina alerjim cikti burun eti kemik egriligi varmis bide sık sık geniz akintim oluyor oda oksuruk yapio suan bile havlama seklinde oksuruyorum aglayarak uyudugumu bilirim.burun spreyleri alerji ilaclari verdiler bicok dr gittim 7 8ay kullandim ama ne care kilo aldim mideme dokundu yuzum sisti ama fayda goremedim.dr anlayamadilar neden gecmio die en son asi tedavisi dediler bes yil falan suruyo seker hastasi gb alerjen maddeyi kendime enjekte edicem die ama guvenemedim oyle canim yaa baya dolmusum dokunsan agliyacagim beni baya yordu saclarim beyazladi hayat kalitemi cok etkiliyor yapacak bisi bulamiyorum artik oluruna biraktim bi sabah uyansam hic oksurmeden devam etsem hayatima ne guzel olurdu bebek olmamasida yipratti beni ama bu rahatsizligim daha da fazla