- 6 Mart 2023
- 35
- 14
- 18
- 25
- Konu Sahibi Aynur sukurova
- #1
Merhabalar Dr.Aretkamar ın hastası varmı burda acaba tüp bebek işlemi yaptırıp iyi sonuç alanlar, nasıl doktor acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba teşekkürler yorum için, acaba kaç ay sürdüki tüm işlem ? İlk seferden pozitivmi aldın sen bide sorunun neydi senin? Bende polikistik over sendromu var. Acaba sendede aynı mı ?Merhaba canim ben geçen ay transfer oldum aret hocada ekim ayında basladi sürecimiz çok şükür bebeği ve keseyi gördük aret hoca çok motive edici ve açık konuşuyor aklında soru işareti bırakmıyor hastane de zaten sürekli takipte ve en ufak sorunda dahi dönüş yapiyorlar ben memnundum
Bide tüm masraflar ilaçlar falan dahil nekadar tuttu acaba ?Merhaba canim ben geçen ay transfer oldum aret hocada ekim ayında basladi sürecimiz çok şükür bebeği ve keseyi gördük aret hoca çok motive edici ve açık konuşuyor aklında soru işareti bırakmıyor hastane de zaten sürekli takipte ve en ufak sorunda dahi dönüş yapiyorlar ben memnundum
Merhaba,Merhabalar Dr.Aretkamar ın hastası varmı burda acaba tüp bebek işlemi yaptırıp iyi sonuç alanlar, nasıl doktor acaba ?
Merhaba sizin sorununuz neydi acaba ? İşlem toplam nekadar sürüyo ve masraflar komple nekadar çıkıyo acaba ilaçlar dahil komple ?Merhaba,
Benim havuz için yumurta toplama sürecim devam ediyor. Hoca çok naif, güler yüzlü, gereksiz hiçbir şey yaptırmak istemiyor. Her sorduğunuz soruya mutlaka cevap veriyor. Sadece çok yoğun ve bekleme süresi uzun olabiliyor maalesef.
Biz birkaç ay denedikten sonra benim yaşımdan dolayı beklemek istemedikMerhaba sizin sorununuz neydi acaba ? İşlem toplam nekadar sürüyo ve masraflar komple nekadar çıkıyo acaba ilaçlar dahil komple ?
Benim tedavi süreci uzun olduğu için masraf çok fazla şimdiden 70. 000 TL yi buldu. Daha ne kadar tutar hiç bilmiyorum.Merhaba sizin sorununuz neydi acaba ? İşlem toplam nekadar sürüyo ve masraflar komple nekadar çıkıyo acaba ilaçlar dahil komple ?
Benim yumurtalarim büyümüyordu 2 defa yumurta toplama işlemim oldu ilkinde maalesef boş yumurta çıktı 2. Toplamada ise 3 yumurta çıktı sadece 2 tanesi döllendi embriyo az olduğu için de 5. Günü beklemeden 3. Gün dondurdular. Aret hoca havuza gitmek istedi ama biz aslen Denizliliyiz git gel ilaçlar ve genel tüp bebek masraflari 70.000 tlyi buldu ( fazlası vardır eksiği yoktur) ama havuza gitmek bizi maddi olarak zorlayacaktı biz de 2 embriyo ile şansımızı denemek istedik. 20 Şubat'ta 2 tane embriyo da transfer oldu çok şükür ki 1 tanesi tuttu kesemizi ve bebeğimizi gördük. Sen başlamayı düşünüyorsun galibaBide tüm masraflar ilaçlar falan dahil nekadar tuttu acaba
Aynı dertten muzdaripmişiz inşallah en kısa sürede yüzünüzü güldür haberlerinizi alırsınızBiz birkaç ay denedikten sonra benim yaşımdan dolayı beklemek istemedik
Eşimde ileri hareket azlığı vardı ama öyle çok düşük değil. İleri hareket %40. Ben beklemek istemedim Aret hocaya gittik. Yaşımdan dolayı tüp bebeğe başladık. Bende yumurta var ama senkronize büyümüyor.
Çok teşekkür ederimAynı dertten muzdaripmişiz inşallah en kısa sürede yüzünüzü güldür haberlerinizi alırsınız![]()
Bizim 8 hucreli 3. Gün embriyosuyduÇok teşekkür ederimsiz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
benim de 3.gün embriyolarım var ama kaliteleri istediğimiz gibi değil o yüzden havuz yapıyoruz. Sizin kaç hücreliydi transfer edilenler?
Merhaba,
Benim havuz için yumurta toplama sürecim devam ediyor. Hoca çok naif, güler yüzlü, gereksiz hiçbir şey yaptırmak istemiyor. Her sorduğunuz soruya mutlaka cevap veriyor. Sadece çok yoğun ve bekleme süresi uzun olabiliyor
Hayırlısı inşAllah, evet bende istiyorum başlamak, o yüzdennşimdiden araştırıyorum. Bende pcos var ama bizde tüp bebek şansı daha fazla oluyo diyo doktorlar bakalım inşAllah kısmet önemli olan yumurta sayısı öğrendiğim kadarıyla.Benim yumurtalarim büyümüyordu 2 defa yumurta toplama işlemim oldu ilkinde maalesef boş yumurta çıktı 2. Toplamada ise 3 yumurta çıktı sadece 2 tanesi döllendi embriyo az olduğu için de 5. Günü beklemeden 3. Gün dondurdular. Aret hoca havuza gitmek istedi ama biz aslen Denizliliyiz git gel ilaçlar ve genel tüp bebek masraflari 70.000 tlyi buldu ( fazlası vardır eksiği yoktur) ama havuza gitmek bizi maddi olarak zorlayacaktı biz de 2 embriyo ile şansımızı denemek istedik. 20 Şubat'ta 2 tane embriyo da transfer oldu çok şükür ki 1 tanesi tuttu kesemizi ve bebeğimizi gördük. Sen başlamayı düşünüyorsun galiba
İnşAllah güzel haberler alırsınız, sizin hastalığınız neydi ?Bir de ben varım, benimde yumurta sayım az rezerv dusuklugu ve kalitesizlik var. uzun sürdü tedavim, ama aret bey sagolsun önceliğimiz 2 3 yumurta toplama olsun diye hareket etti hep.ama 2 3 yumurta aynı oranda büyümedi, büyüdüğünde boş çıkınca tek topladık 2 tane dondurmustuk ,ortalama 8 ay sürdü sürecin sonrasında da 1 seneye yakın bekledim transfer için. Şubat 24 te transferim yapıldı 2 adet 3. Gün embriyosu 2. Kalite 8 hucreli ve 7 hucreli olarak yapıldı. orada ilk denememdi. Betahcg testim pozitif ama henüz bugun 15. Gundeyim kese için 25 martta randevu verdiler. Henüz olumlu demek için erken ama en azından negatif değil şuan. Rabbım hepimoz için hayırlısını nasip etsin. Aret bey gereksiz hiç bir şey istemez ve bir çok tüp bebek merkezine göre daha uygun .Ben raporlu yaptırdığım ve 2021 de başladığım ozaman ödeme yaptığım için güncel fiyat veremiyorum.
Bizdeki sorun yumurta rezervi olduğu için havuz sistemi pahalı olabiliyor ama ilaçlar daha az kullaniliyor .
Evet canim yumurta sayısı ve kalitesi aynı zamanda eşinin sperm durumu ama erkek problemleri düzenli beslenme ve sağlıklı bir yasamla bizdeki kadar sorun yapmiyor milyon tane sperm içinden senden çıkan yumurtaya işlem yapacak kadar sperm çıkması yeterli rabbim yardımcın olsun bu süreçte inşallahHayırlısı inşAllah, evet bende istiyorum başlamak, o yüzdennşimdiden araştırıyorum. Bende pcos var ama bizde tüp bebek şansı daha fazla oluyo diyo doktorlar bakalım inşAllah kısmet önemli olan yumurta sayısı öğrendiğim kadarıyla.
O bakımdan şanslıyız eşimde problem yok bütün tahliller temiz çıktı, sadece bende pcos var sizde sorun neydi acaba ?Evet canim yumurta sayısı ve kalitesi aynı zamanda eşinin sperm durumu ama erkek problemleri düzenli beslenme ve sağlıklı bir yasamla bizdeki kadar sorun yapmiyor milyon tane sperm içinden senden çıkan yumurtaya işlem yapacak kadar sperm çıkması yeterli rabbim yardımcın olsun bu süreçte inşallah
Anladım, hayırlısıyla iyi haberler alırsınız inşAllahBenim dediğim gibi yumurtalarim azdı ve büyümüyordu
Benim geçmişte normal yolla 2 diş gebeliklerim ameliyatlarda sonuçlandı tubal faktör olarak tüp bebeğe yönlendirildim. Bu ameliyatlarda sonra rezervim düştü hem tuplerim yok (1 tanesi yarım şekilde bırakılmış sızıntı vardı tutunmaya engel olabilir dedi aret bey, ancak yaşım 38 olduğu için ameliyat yapmayalım dedi) hem rezerv azlığı vardı.İnşAllah güzel haberler alırsınız, sizin hastalığınız neydi ?