• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Dr.Aretkamar istanbul da tüp bebek yaptıran varmı ?

Benim geçmişte normal yolla 2 diş gebeliklerim ameliyatlarda sonuçlandı tubal faktör olarak tüp bebeğe yönlendirildim. Bu ameliyatlarda sonra rezervim düştü hem tuplerim yok (1 tanesi yarım şekilde bırakılmış sızıntı vardı tutunmaya engel olabilir dedi aret bey, ancak yaşım 38 olduğu için ameliyat yapmayalım dedi) hem rezerv azlığı vardı.
Yumurtalarım vardı 2 3 tane ama birlikte buyumiyorlsrdi yumurta büyüse e2 yeterince artmiyordu. Kaç ay gittim geldim büyümesinde istediğimiz kıvamda olmayınca iptal ettik opuyu.
Rezerv düşüklüğü, erken menopoz gibi şikayetleri olanlar özellikle Aret bey e gitmeli. Sadece klomen ile doğal yolla büyütmek istiyor . Bi kere 6 7 yumurtam vardı ben ısrar ettim gonal f kullanmak için elimde ilaclsrim var diye ,doktorum kızım yumurtaların Kaliteli değil bak kalitesizlesir klomen kullanalım dedi ,ama çok istedim diye iğne kullandık ve dediği gibi boş çıktı yumurtalarim .
Allah hepimizi iyi hekimler ile karşılaştırsın, Aret bey gerçekten çok iyi bir hekim ve çok naif babacan bir insan 🤗
Eğer olumsuz bir durum var ise söyler gereksiz, bir şey asla yaptırmaz, ot çöp hacamat sülük sevmez (ben yaptırdım ama ve bunların sifasina inanıyorum)
Sadece aşırı yoğun, gerçekten çok yoğun o tempoya nasıl yetişiyor bilmiyorum .
Bu arada kiloluyum ,kilom da var ve veremiyorum.
Şuan betahcg artıyor ,ama geçmişteki dis gebeliklerim nedeniyle oldu gözüyle bakamıyorum. Kese görene kadar hatta kalp atışı duyana kadar emin olamayacağım.
Ya inşAllah güzel haber alırsınız, bizede haber verirsiniz ama bence pozitive olucak ilk pozitiv çıktısa keseyide görürsünüz inşAllah, evet herkes Aret beyi övüyo inşAllah ona yaptırırım heralde bende, ben burda aşılama ovitrelle ile 4 kere yaptım clomen içiyodum daha sonra ovitrelle iğnesi yapılıyodu 4 defa yaptık biz 5 cide yumurtalıklarım artık büyümedi tepki vermiyodu artık ilaçlara şimdi burdaki doktorlar çokda profosyönel değil bu bakımdan onun için en iyisi türkiye diye karar verdik, inşAllah hayırlısı sizdende güzel haverler bekliyoruz inşAllah 🥰

Ya inşAllah güzel haber alırsınız, bizede haber verirsiniz ama bence pozitive olucak ilk pozitiv çıktısa keseyide görürsünüz inşAllah, evet herkes Aret beyi övüyo inşAllah ona yaptırırım heralde bende, ben burda aşılama ovitrelle ile 4 kere yaptım clomen içiyodum daha sonra ovitrelle iğnesi yapılıyodu 4 defa yaptık biz 5 cide yumurtalıklarım artık büyümedi tepki vermiyodu artık ilaçlara şimdi burdaki doktorlar çokda profosyönel değil bu bakımdan onun için en iyisi türkiye diye karar verdik, inşAllah hayırlısı sizdende güzel haverler bekliyoruz inşAllah 🥰
Aminn Rabbım hepimize güzel haberler almayı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin .
Hepimiz öyle çok emek veriyoruz ki Rabbım emeklerimizin karşılığını versin 🤲
Aminn ,Aminn Aminnnn🤲

Merhaba,
Benim havuz için yumurta toplama sürecim devam ediyor. Hoca çok naif, güler yüzlü, gereksiz hiçbir şey yaptırmak istemiyor. Her sorduğunuz soruya mutlaka cevap veriyor. Sadece çok yoğun ve bekleme süresi uzun olabiliyor maalesef.
Merhaba, hangi süreçtesin?
Değerlerin neydi amh, fsh kaçtı?
Muayenesi ne kadar hocamızın yeri nerde?

Bir de ben varım, benimde yumurta sayım az rezerv dusuklugu ve kalitesizlik var. uzun sürdü tedavim, ama aret bey sagolsun önceliğimiz 2 3 yumurta toplama olsun diye hareket etti hep.ama 2 3 yumurta aynı oranda büyümedi, büyüdüğünde boş çıkınca tek topladık 2 tane dondurmustuk ,ortalama 8 ay sürdü sürecin sonrasında da 1 seneye yakın bekledim transfer için. Şubat 24 te transferim yapıldı 2 adet 3. Gün embriyosu 2. Kalite 8 hucreli ve 7 hucreli olarak yapıldı. orada ilk denememdi. Betahcg testim pozitif ama henüz bugun 15. Gundeyim kese için 25 martta randevu verdiler. Henüz olumlu demek için erken ama en azından negatif değil şuan. Rabbım hepimoz için hayırlısını nasip etsin. Aret bey gereksiz hiç bir şey istemez ve bir çok tüp bebek merkezine göre daha uygun .Ben raporlu yaptırdığım ve 2021 de başladığım ozaman ödeme yaptığım için güncel fiyat veremiyorum.
Bizdeki sorun yumurta rezervi olduğu için havuz sistemi pahalı olabiliyor ama ilaçlar daha az kullaniliyor .
Canım, senle yazışmıştık, nasılsın, nasıl gidiyor?

Seninle sıkıntımız benzerdi rezerv.
Havuz yaptırmış mıydın, sanırım kendiliğinden doğal oldu hamilelik?

Dr un verdiği gıda takviyesi Advenced plusu kaç ay kullanmıştın?

Merhaba, hangi süreçtesin?
Değerlerin neydi amh, fsh kaçtı?
Muayenesi ne kadar hocamızın yeri nerde?
Merhaba,
Hala yumurta toplama sürecindeyim. Maalesef yumurta kalitesizliği var bende. O yüzden sürecim uzuyor.
Amh 1.5, fsh 7.
Gümüşsuyu'nda. Ben başlayalı uzun zaman olduğu için şu an güncel fiyatları bilmiyorum. Ben sadece şu an opu ve tahlil parası veriyorum. Siz başladınız mı tedaviye?

Merhaba,
Hala yumurta toplama sürecindeyim. Maalesef yumurta kalitesizliği var bende. O yüzden sürecim uzuyor.
Amh 1.5, fsh 7.
Gümüşsuyu'nda. Ben başlayalı uzun zaman olduğu için şu an güncel fiyatları bilmiyorum. Ben sadece şu an opu ve tahlil parası veriyorum. Siz başladınız mı tedaviye?
Degerlerin iyimiş, ins nasip olur🤲
Yumurta kalitesi için Dr gida takviyesi verdi mi, evetse kaç aydır kullanıyorsun?

Benim degerlerim düşük medipole gittim Dr umutsuz konuşunca sevkim kırıldı.
Kendim beslenmeye çalışıyorum yumurtayı kaliteli hale getirebiliriz umarım🤲

Degerlerin iyimiş, ins nasip olur🤲
Yumurta kalitesi için Dr gida takviyesi verdi mi, evetse kaç aydır kullanıyorsun?

Benim degerlerim düşük medipole gittim Dr umutsuz konuşunca sevkim kırıldı.
Kendim beslenmeye çalışıyorum yumurtayı kaliteli hale getirebiliriz umarım🤲
Teşekkür ederim. Amin hepimize inşallah 🤲🏻 ben artık amh değerine inanmıyorum. Sonuçta hepimiz 1 yumurta 1 spermden olduk. 1 tane olsun kaliteli olsun diye bakıyorum ve bunun peşindeyim.
Amh ve fsh kaç sizin? Genetik test yapıldı mı? Umutsuz konuşup ne diyor ki 🙄
İnşallah kaliteli yumurtalarımız olur 🤲🏻

Teşekkür ederim. Amin hepimize inşallah 🤲🏻 ben artık amh değerine inanmıyorum. Sonuçta hepimiz 1 yumurta 1 spermden olduk. 1 tane olsun kaliteli olsun diye bakıyorum ve bunun peşindeyim.
Amh ve fsh kaç sizin? Genetik test yapıldı mı? Umutsuz konuşup ne diyor ki 🙄
İnşallah kaliteli yumurtalarımız olur 🤲🏻
Bende öyle dusunmek istiyorum🤲
Amh 0.larda fsh 20 lerde. Rezerv sıkıntısı malum.

Bu değerlerle tüp.bile zor dediler Dr lar
Ins olur yumyrtada kalute🤲

Benim geçmişte normal yolla 2 diş gebeliklerim ameliyatlarda sonuçlandı tubal faktör olarak tüp bebeğe yönlendirildim. Bu ameliyatlarda sonra rezervim düştü hem tuplerim yok (1 tanesi yarım şekilde bırakılmış sızıntı vardı tutunmaya engel olabilir dedi aret bey, ancak yaşım 38 olduğu için ameliyat yapmayalım dedi) hem rezerv azlığı vardı.
Yumurtalarım vardı 2 3 tane ama birlikte buyumiyorlsrdi yumurta büyüse e2 yeterince artmiyordu. Kaç ay gittim geldim büyümesinde istediğimiz kıvamda olmayınca iptal ettik opuyu.
Rezerv düşüklüğü, erken menopoz gibi şikayetleri olanlar özellikle Aret bey e gitmeli. Sadece klomen ile doğal yolla büyütmek istiyor . Bi kere 6 7 yumurtam vardı ben ısrar ettim gonal f kullanmak için elimde ilaclsrim var diye ,doktorum kızım yumurtaların Kaliteli değil bak kalitesizlesir klomen kullanalım dedi ,ama çok istedim diye iğne kullandık ve dediği gibi boş çıktı yumurtalarim .
Allah hepimizi iyi hekimler ile karşılaştırsın, Aret bey gerçekten çok iyi bir hekim ve çok naif babacan bir insan 🤗
Eğer olumsuz bir durum var ise söyler gereksiz, bir şey asla yaptırmaz, ot çöp hacamat sülük sevmez (ben yaptırdım ama ve bunların sifasina inanıyorum)
Sadece aşırı yoğun, gerçekten çok yoğun o tempoya nasıl yetişiyor bilmiyorum .
Bu arada kiloluyum ,kilom da var ve veremiyorum.
Şuan betahcg artıyor ,ama geçmişteki dis gebeliklerim nedeniyle oldu gözüyle bakamıyorum. Kese görene kadar hatta kalp atışı duyana kadar emin olamayacağım.
Canım bu gida takviyesini aldım icinden haplarda çıktı necir bunlar bilir misin? Kutusunu atayım.

Eklentiler

• Screenshot_20230418-133117_WhatsApp.webp
    Screenshot_20230418-133117_WhatsApp.webp
    14 KB · Görüntüleme: 34
Bende öyle dusunmek istiyorum🤲
Amh 0.larda fsh 20 lerde. Rezerv sıkıntısı malum.

Bu değerlerle tüp.bile zor dediler Dr lar
Ins olur yumyrtada kalute🤲
İnşallah 1 yumurta da olsa altın yumurta olur size evlat olsun 🤲🏻 yumurta kalitesi için mutlaka takviye kullanın, vitamin değerlerinize baktırın. Yaşınız kaçtı?

İnşallah 1 yumurta da olsa altın yumurta olur size evlat olsun 🤲🏻 yumurta kalitesi için mutlaka takviye kullanın, vitamin değerlerinize baktırın. Yaşınız kaçtı?
Ins hep beraber canim cokca amin🤲
Yas faktörü 46,
Takviye kullanıyorum, Dr kan tahlilime bakarak vermişti.
Ins be canm o altın yumurta hepimize vurur🤲

Back
X