Benim geçmişte normal yolla 2 diş gebeliklerim ameliyatlarda sonuçlandı tubal faktör olarak tüp bebeğe yönlendirildim. Bu ameliyatlarda sonra rezervim düştü hem tuplerim yok (1 tanesi yarım şekilde bırakılmış sızıntı vardı tutunmaya engel olabilir dedi aret bey, ancak yaşım 38 olduğu için ameliyat yapmayalım dedi) hem rezerv azlığı vardı.
Yumurtalarım vardı 2 3 tane ama birlikte buyumiyorlsrdi yumurta büyüse e2 yeterince artmiyordu. Kaç ay gittim geldim büyümesinde istediğimiz kıvamda olmayınca iptal ettik opuyu.
Rezerv düşüklüğü, erken menopoz gibi şikayetleri olanlar özellikle Aret bey e gitmeli. Sadece klomen ile doğal yolla büyütmek istiyor . Bi kere 6 7 yumurtam vardı ben ısrar ettim gonal f kullanmak için elimde ilaclsrim var diye ,doktorum kızım yumurtaların Kaliteli değil bak kalitesizlesir klomen kullanalım dedi ,ama çok istedim diye iğne kullandık ve dediği gibi boş çıktı yumurtalarim .
Allah hepimizi iyi hekimler ile karşılaştırsın, Aret bey gerçekten çok iyi bir hekim ve çok naif babacan bir insan

Eğer olumsuz bir durum var ise söyler gereksiz, bir şey asla yaptırmaz, ot çöp hacamat sülük sevmez (ben yaptırdım ama ve bunların sifasina inanıyorum)
Sadece aşırı yoğun, gerçekten çok yoğun o tempoya nasıl yetişiyor bilmiyorum .
Bu arada kiloluyum ,kilom da var ve veremiyorum.
Şuan betahcg artıyor ,ama geçmişteki dis gebeliklerim nedeniyle oldu gözüyle bakamıyorum. Kese görene kadar hatta kalp atışı duyana kadar emin olamayacağım.