Dr Asu Deniz Burhanoglu Hasta Yorumları (Burun Estetiği

Merhabalar,
Dr Asu hn konusunda uzman bir doktordur.Ameliyatları başarıyla geçmektedir.
Bir arkadaşım göğüs estetiği oldu, ameliyat sonrası hiçbir problem yaşamadı.Şu anda kendisi çok memnun görüntüsünden.Burun estetiği olsun meme estetiği olsun,çeşitli yerlerinden estetik olanlar arkadaşımın aldığı izlenime göre hastalar kontrollerine çok memnun geliyorlarmış.O da etrafındakilere o doktora gitmelerini şiddetle tavsiye ediyor, hastane de güzel,temiz ve çalışanları güleryüzlü ve ilgiliymiş.Siz de korkmadan gidebilirsiniz.
Umarım size yardımcı olmuşumdur
Iyi günler

Merhabalar,
Dr Asu hn konusunda uzman bir doktordur.Ameliyatları başarıyla geçmektedir.
Bir arkadaşım göğüs estetiği oldu, ameliyat sonrası hiçbir problem yaşamadı.Şu anda kendisi çok memnun görüntüsünden.Burun estetiği olsun meme estetiği olsun,çeşitli yerlerinden estetik olanlar arkadaşımın aldığı izlenime göre hastalar kontrollerine çok memnun geliyorlarmış.O da etrafındakilere o doktora gitmelerini şiddetle tavsiye ediyor, hastane de güzel,temiz ve çalışanları güleryüzlü ve ilgiliymiş.Siz de korkmadan gidebilirsiniz.
Umarım size yardımcı olmuşumdur
Iyi günler

netasaduf daha yeni uye olmussun ve sadece iki konuya cevap yazmissin
biri cevre hastanesi biride doktor asu hanimla ilgili konuya
biraz tuhaf geldi bana!!!

ben zaten üyeydim, şifremi ve rumuzumu değiştirdim,yeniden üye oldum sadece.bu arada ben arkadaşımın bildiklerini sizlere aktardım.Bunda da tuhaf birşey yok sanırım :)

Bende dr. Asu hn estetik ameliyati olmak istiyorum ve cevrehastanesinin verdigi bilgi haric hic bir yerde dr. hanim hakkinda bilgi, yorum vs. bulamiyorum:53:

Lütfen taniyan, birseyler duyan varsa burda bizimle paylassinlar. Tsk'ler!

ben zaten üyeydim, şifremi ve rumuzumu değiştirdim,yeniden üye oldum sadece.bu arada ben arkadaşımın bildiklerini sizlere aktardım.Bunda da tuhaf birşey yok sanırım :)

zaten uyeydiysen sifreni ve rumunu degistirmene gerek yok
hem zaten uyediysen neden hic arkadaslarin yok

hic inandirici degil burda ajanlar oldugunu duymustum sende belli onlardansin

zaten uyeydiysen sifreni ve rumunu degistirmene gerek yok
hem zaten uyediysen neden hic arkadaslarin yok

hic inandirici degil burda ajanlar oldugunu duymustum sende belli onlardansin

Bellide olmaz, dedigi neden yalan olsun?

tuhafima giden cnm, neden kimse tanimiyor? Hem sonucta özel hastane...

Sen gün aldinmi? Aldiktan ve görüstükten sonra benimle paylasabilirsen coook memnun olurum

Bellide olmaz, dedigi neden yalan olsun?

tuhafima giden cnm, neden kimse tanimiyor? Hem sonucta özel hastane...

Sen gün aldinmi? Aldiktan ve görüstükten sonra benimle paylasabilirsen coook memnun olurum

Cnm gun aldim ve gorustum
Ancak hic kimse bu hastanede ameliyat olmamis ve buda beni
Korkutuyor, kocaman ozel hastane hic bir bilgi bulamiyrm, ve hastasinida bulamyrm

Doktorda cok genc ve bayan
Biriki hasta resmi gordum fakat bilemiyrm
Asu hanimin hastasi olmayadabilir o resimler

Anliyacagin korkularim oldugu icin galiba iptal edecegim

Cnm gun aldim ve gorustum
Ancak hic kimse bu hastanede ameliyat olmamis ve buda beni
Korkutuyor, kocaman ozel hastane hic bir bilgi bulamiyrm, ve hastasinida bulamyrm

Doktorda cok genc ve bayan
Biriki hasta resmi gordum fakat bilemiyrm
Asu hanimin hastasi olmayadabilir o resimler

Anliyacagin korkularim oldugu icin galiba iptal edecegim

yapma ya cnm, hic hos bir sonuca benzemiyor dogrusu. yinede kendisiyle görüstügünde söyledinmi tedirgin oldugun konulari? Birde dr. hnimin EBOPRAS sertifikasi varmis, oda arastirmalarimda cok pozitif gördügüm olaydi. degilse dedigin gibi, hiiiiic bir bilgi yok -.-
Senin icin bilgisayarda bir ön calismasinda bulundumu, yoksa tek tarifmi etti?

ben yurtdisinda kaldigim icin, gitmeden kimde ameliyat olacagimdan emin olmam gerek (zaman acisindan). oda gercekten coook zor be cn :((

Yeni bilgilere ulasirsan lütfen burda paylas, egerki ben birseylere ulasabilirsem burda mutlaka paylascam..

yapma ya cnm, hic hos bir sonuca benzemiyor dogrusu. yinede kendisiyle görüstügünde söyledinmi tedirgin oldugun konulari? Birde dr. hnimin EBOPRAS sertifikasi varmis, oda arastirmalarimda cok pozitif gördügüm olaydi. degilse dedigin gibi, hiiiiic bir bilgi yok -.-
Senin icin bilgisayarda bir ön calismasinda bulundumu, yoksa tek tarifmi etti?

ben yurtdisinda kaldigim icin, gitmeden kimde ameliyat olacagimdan emin olmam gerek (zaman acisindan). oda gercekten coook zor be cn :((

Yeni bilgilere ulasirsan lütfen burda paylas, egerki ben birseylere ulasabilirsem burda mutlaka paylascam..

eoboporas nedemek cnm???

merhaba,
arkadaşlar bende kışın burun estetiği olucam asu deniz hanım istanbulda çevre hastanesinde görev yapmaktadır gittim kendisiyle görüştüm gayet sıcak davrandı kısmet olursa kışın olucam ameliyatı

merhaba,
arkadaşlar bende kışın burun estetiği olucam asu deniz hanım istanbulda çevre hastanesinde görev yapmaktadır gittim kendisiyle görüştüm gayet sıcak davrandı kısmet olursa kışın olucam ameliyatı

seninde uyelik tarihin bugunu gosteriyor, bugun uye oldun ve mesaj sayin bitane oda asu hanimla ilgili yine
ve arkadaslarinda 0
netesaduf bo konuyada hep yeni uyeler ve arkadasgrubu olmayanlar giriyor

papatyaaaa ne diyorsun cnm?

seninde uyelik tarihin bugunu gosteriyor, bugun uye oldun ve mesaj sayin bitane oda asu hanimla ilgili yine
ve arkadaslarinda 0
netesaduf bo konuyada hep yeni uyeler ve arkadasgrubu olmayanlar giriyor

papatyaaaa ne diyorsun cnm?

bende sana katiliyorum cnm, abartili kritize etmek istemiyorum, ama o kadar tesadüf olurmu bilemiyecem? bende baya tedirgin oldum..

Buldum eboporasi avrupa certifikasi
Iyide bunun nesi iyiki avrupadakiler iyi ameliyat yapsa burunlari
Ozaman bizlerin trde yaptirmasina gerek kalmaz

Trde okuyan cerrahlar avrupadan cok daha ilerde cnm

bak oda tabikine dogru, ama yinede ögretim olarak avrupa o kadar da kötü degillerdir. Tek problemleri, burun sorunlari olan az kisi oldugu icin pratik fazla yapamiyorlar, oda deneyimsiz olmalarina büyük bir sebep. Tr'dekiler günde yapiyorlarsa, avrupadakiler belki hafta da birdefa yapiyorlardir diye tahmin bile edebiliyorum.

bu arada bana özel msj atmissin cnm, ama malesef sistem 100 tane yazi yazmadan özel msj atilmasina izin vermiyor, onun icin cvplayamadim-.-

Back
X