Dr Asu Deniz Burhanoglu Hasta Yorumları (Burun Estetiği

Yaklasik 1 yil önce Asu hanima 300 cc silikon gogus ameliyati oldum. Ne dediyse herseyi eksiksiz yerine getirdim. Goguslerimde ki sisligin inmesinden sonra silikon hep elime geldi. Dr hanima sordugumda 6.ayda oturmus olacak dedi fakat oturmadi. Gogus kenarlarimda silikon disaridan gozle gorulebiliyor. Egildigim zaman silikon baya hare hare sekil bozuklugu yapiyor. Kendisine en son muayenemde zayif oldugun icin goguslerin boyle kalacak dedi. Bir de utanmadan gulerek bir dirhem et bin ayip orter dedi. Gogus ucu hissiyatim ise sifir. Yerine gelicek dedigi hissizlik gelmedi. Uyusma var goguslerimde.Basarisiz bi ameliyat gerceklestirdi ve bunu benimle birlikte ameliyat olan arkadasimdada yasadik. Onunda gogsunden silikon gorunuyor. Asu hanima ama arkadasiminda silikon belli oluyor ve memeleri cok sarkik oldu dedigimde..ilk lafi o da zayif oldu ikincisi ise ben ona soyledim diklestirme ameliyati yapalim diye dedi. Pes dedim. Buraya sirf bu dr hakkinda yorum yapmak icin uye oldum. Insanlar kanmasin. Hem bir suru param gitti..hem sagligim.

Back