Dr ayça kayanın diyetini beraberyapalım mı

berraksuuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
1.840
23
158
Almanya
Mrb arkadaşlar haftada 3.5 kilo verdiren diyeti beraber yapacak diyet arkadaşları arıyorum...bende zayıflamak istiyorum diyen arkadaşlar sizleri bekliyorum.:8::8::8

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Son düzenleme:
Ayni listeyi diyetisyene gittigimde banada vermisti doktorum murat bey bende cok işe yaradi 1 ayda 5 kilodan fazla verdim çoguda yagdan gitti aslinda bu diyetler bizim her zaman yedigimiz şeyler ara ögünlerle destekliyor şimdi d zencefil zerdeçal ve tarçinli yogurt kürünü ekledim diyetime doktorumda onayladi 5 daha gitse çok güzel olur

Tamam BEnde VArım YArın BAşlıyorum:)
yarışalım haftaya pazara kadar tartılmak ve bozmak yok söz mü?

Ama HEr Akşam NE yediğimizi yazacağız...

BEN 171cm boy 63 kg ile başlıyorum hedef 56 :41:

ben de bu diyete başladım bugün 5. günüm sabah yani 4 gün sonunda 1400 gr verdim bu diyetle.çok güzel ve rahat bir diyet.uzun süreli yapılıyor mu acaba?

İtiraf ediyorum,ben uyamadım ,pişmanım hatta itiraf ediyorum:43:,kendimi bir kase cips yemekten alı koyamadım,itiraf ediyorum o gelen misafirlere tatlılar yemekler yapan yaparken yiyen de benim...:56: Yok yok ben veremeyeceğim bu kiloları....:36: Bu hafta hep misafir ve koşuşturmayla geçiyor , adapte olamadım ,olamıyorum pazartesi kısmetse başlayacağım:52:

merhabalar. bugün bu diyette 3. haftama başladım. çok güzel hiç aç bırakmayan bir diyet hatta yeme tarzına dönüştü bende artık. ancak şöyle bir sıkıntı var, bu diyetten önce 5 günde 5 kilo diyetini yaptım, 2.8 kg verdim. biter bitmez bu diyete başladım ve iki hafta sonunda sadece 1.2 kg verdim. normalde hızlı kilo veren biriyim, hiçte kaçamak yapmadım. ancak 5 günde 5 kilo diyetinin metabolizmamı alt üst ettiğini ve kilo vermeme şu anda engel olduğunu düşünüyorum. ilk önce bu diyetle başlasaydım eminim daha çok verebilirdim.

Back
X