Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul ümraniyede erdem hastanesinde doktora giden varmı arkadaşlar???
Funda hanım benim doktorum mükemmel bir doktor. tavsiye ederim. onunla konuşunca bebeğimi güvende hissediyorum bana güç veriyor.
Ne güzel. kaç aylık bebişin
Bende zaten Funda hn.a gidiyorum gercekten cok iyi bir doktor...Bugun için bazı endişelerim vardı telde konustuk rahatladım yarın gidip ultrasonda bebeğimi göreceğim hayırlısıyla insallah bir sorun yoktur...
Bugun 15+5 oldu...:)Hamile oldugumu öğrendiğimden beri ona gidiyorum,tanıdıgım onda dogum yaptı zor ve tehlikeli bir doğum olacaktı gayet basarılı gecti bende onu doktorum olmazsına karar verdim
Senin ki nekadarlık sanırım sende 1 ayda bir gidiyorsun doktora beni öyle çağırıyorda...Amin insaallah hayırlsııyla kavusuruz,allah bağışlasın!!!
Senin ki nekadarlık sanırım sende 1 ayda bir gidiyorsun doktora beni öyle çağırıyorda...Amin insaallah hayırlsııyla kavusuruz,allah bağışlasın!!!
insallah iyi olur canım :)
Canım gecen akşam enşilerimden dolayı doktora gittim birşeyin olmadığını gayet saglıklı oıldugunu soledi:) hatta cinsiyetide belli olmdu kız bebiş bekliyoruz:) senin nasıl gidiyorr??
Sormaa istediğimiz oldu cok şükür:)bende hiç böyle şeyler olmuyor hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum bilee...cok sakin gecti 4 ayımız bakalım bundan sonraki aylar nasıl olcak:S iyi olmanıza sevindim allah kötü bir durumla karsılaştırmasın!!!!!