Dr.Ayşe Funda Demir ERDEM HAST.giden varmı???

sürekli gittiğim dr deildi süpriz birşekilde dogumum oraya denk geldi diyelim gerek hemşirelerin tavrı gerekse dr un sezeryandan sonra yanıma 1 kez ugraması tuhaf geldi bana anestezi dr.ile bile amelyathanede karsılastım hiç soru sormadı..buna benzer bicok şey var kısacası hiç begenmedim ben( isim vermek istemiyorum )..şuan yine hamileyim gittiğim hastanenin fiyatları oradan pahalı gerci ama tek gecerim ucuz diye bu şekilde olması gerekmez bence..

Bana göre aslında fiyatları hiçte uygun değil amaa iştee ne varki doktorumdan memnunum...Sen suan hangi hastaneye gidiyorsun peki canım?

sürekli gittiğim dr deildi süpriz birşekilde dogumum oraya denk geldi diyelim gerek hemşirelerin tavrı gerekse dr un sezeryandan sonra yanıma 1 kez ugraması tuhaf geldi bana anestezi dr.ile bile amelyathanede karsılastım hiç soru sormadı..buna benzer bicok şey var kısacası hiç begenmedim ben( isim vermek istemiyorum )..şuan yine hamileyim gittiğim hastanenin fiyatları oradan pahalı gerci ama tek gecerim ucuz diye bu şekilde olması gerekmez bence..

ya bak şimdi tedirgin oldum. doktorumdan çok memnunum ama işin doğum kısmıda çok önemli kafam karıştı şimdi. oysa orada doğum yaptı arkadaşım 6 ay önce son derece memnun kaldı.fisfisfis

Aynen öyle canım 6ay önce kuzenim orda doğum yaptı gayet memnun kaldı...Sanıyorumki 2 yıl önceki kadroyla şimdiki kadro cok farklı...

internetten baktığım kadarıyla kadro aynı arkadaşlar.. sonucta 2 yıl cok uzun bir zaman deil bana göre..aklınızı karıştırmak istemezdim kendi fikrimi sizlerle paylaşmak istedim gidip gitmemek size kalmış birşey sonucta..

Merhaba,
5 haftalık hamileyim , daha çok başındayken tetkikler vs tam olmadan direkt olarak dış gebelik ya da düşük dedi, iki gün boyunca ağlayarak geçirdim.
Dr degistirdim bugün çok şükür Rabbim'e kesesi gözüktü, Dr hasta uyumu çok önemli.
Tamamen karşılıklı olan bir durum, kimine iyi gelirken kimine farklı gelebiliyor. Kesinlikle kötülemek değil niyetim sadece Dr seçiminin, hastayla olan bağın önemli olduğunu belirtmek istedim. Ümraniye civarında Medicana Dr Aylin Akıncı kesinlikle önerebilecegim Dr, güler yuzlu,sakinlestirici.

Erdem Hastanesinde Ayşe Funda Demir gittim. Randevum 16.40taydı, 16.55te muayene odasına çağırdılar ve muayene tam 4dk sürdü! 16.59da çıktım. Neye uğradığımı şaşırdım.2ay önce bebeğimi kaybettiğimi ve yeniden gebelik düşündüğümü söyledim ve ne yapmam nasıl hazırlanmam gerektiğini sordum. Çok kısa bir karından ultrasonla odadan gönderildim. Soracağım şeyleri bile soramadım. Yememe içmeme dikkat edecekmişim bi de folik asit kullanacakmışım... d vitamini eksikliğim vardı kan testi yaptırmamıştım güya onu soracaktım O KADAR YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ DAVRANDI Kİ unutturdu. Devlet hastanesine gitsem daha çok ilgilenirlerdi. Bu nasıl özel hastane, bu nasıl muayene gerçekten şoktayım. Gittiğime bin pişman oldum. Apar topar hastaları göndermeye çalışacağınıza bi sakince dinlemeye anlamaya çalışın. Erdem Hastanesi ni özellikle de Ayşe Funda DEMİR İ ASLA ÖNERMİYORUM!

Erdem Hastanesinde Ayşe Funda Demir gittim. Randevum 16.40taydı, 16.55te muayene odasına çağırdılar ve muayene tam 4dk sürdü! 16.59da çıktım. Neye uğradığımı şaşırdım.2ay önce bebeğimi kaybettiğimi ve yeniden gebelik düşündüğümü söyledim ve ne yapmam nasıl hazırlanmam gerektiğini sordum. Çok kısa bir karından ultrasonla odadan gönderildim. Soracağım şeyleri bile soramadım. Yememe içmeme dikkat edecekmişim bi de folik asit kullanacakmışım... d vitamini eksikliğim vardı kan testi yaptırmamıştım güya onu soracaktım O KADAR YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ DAVRANDI Kİ unutturdu. Devlet hastanesine gitsem daha çok ilgilenirlerdi. Bu nasıl özel hastane, bu nasıl muayene gerçekten şoktayım. Gittiğime bin pişman oldum. Apar topar hastaları göndermeye çalışacağınıza bi sakince dinlemeye anlamaya çalışın. Erdem Hastanesi ni özellikle de Ayşe Funda DEMİR İ ASLA ÖNERMİYORUM!
Erdem hastanesine bende gidiyorum arada çakmak da ki ultrason cihazları gerçekten çok iyi ama bende doktor ilgisinden memnun olmadığım için gitmemeyi tercih ediyorum

Kesinlikle normal doğum yanlısı ben ilk doğumumu onunla yaptım hiç bir kere bile sezeryan kelimesi geçmedi ağzından. Bana funda hanımı bir arkadaşım önermişti ona bir cok doktor sen normal yapamazsın cok zor olur demişti funda hanımda cok güzel şekilde normal doğum yaptı. Benim doğumumda cok harika geçti şimdi tekrar hamileyim ve gene Funda hanıma gidiyorum. Kendisinden 3 yıldır cok memnunum 😊

Back
X