Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar,
Ben Aytug Beyin takibindeyim,tüp bebek için mi soruyosunuz? Normal gebelikse kendisi sadece sezeryan doğum alıyor.Bilginize
Slm tekrar bencede şansini dene tabii,kendisi meşhur bi doktor umarim en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
Bol şans
Sevgiler
Canım aytuğ bey göztepe medical parkta görev yapıyor.Bende aynı hastanede serdar koç a gidiyorum. aslında oradaki tüm doktorlar iyi ama serdar bey mükemmel biri 52 tl muayne ücerti ssk geçiyo ama aytuğ beyde sigorta geçmiyor bildiğim kadarıyla 150 felan galiba muayne ücreti sen bilirsin kısmetini değiştirmek istemem ama serdar beye de bir görün derim o sana eşinle git ama ne yapmak hangi yolu izlemeniz gerektiğini mutlaka söylicektir.
evet gittim açıkçası sonuç fiyasko... o kadar yol gittim ve çook bekledim o kadar alalacele bakıldıki 1 snlik ultrason ve açıklama yok.. bilinen sonuç sebepsiz infertilite.. eski tahlil sonuçlarıma bakıldı nerdeyse 1 yıl önceki... hiç değişmedimi yani bizim değerlerimiz buna göre yorum yapılabilirmi direk tüp bebek üzerine konuşulup ücretler hakkında bilgi verildi bize ve açıkçası hiç tatmin olmadım... doktorla hasta biraz anlamalı dinlemeli zaten hassasız bu kadar önemsenmemek hiç hoşuma gitmedi... toplam 15 dakika görüşüldü bunun 3 dk sı doktorla kalanı ücret için başka bir bayanla...
yani tamamen duygusal bakıyorlar bence tvdeki yada konferanstaki hava hiç yoktu orada...