dr.aytun hanım yardım edin lütfennnn.....

MadamCocosh

iki küçük dut.......
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.221
55
358
slm ben polikistim 7 yıllık evliyi2 myıl sonra kendiliginden kızım geldi.şimdi ikinci bebek istiyoruz bugün kadar ve kııadmzn öncede toplam 7 aşılama 2 rahim filmi ve karnımdan her seferde iğneler halpar olmayan kalmadı.1 ay önce tü pbebek yaptırdım tuttu ama sonra düştü 5 tane donulrudmuş emriyolarımı zvar 1. ayda yaptırcaz bana dr demiştiki ilkte %70 şansın var dedi şimdi merak ediyorum şansım kaç ve yine düşük olurmu?

merhaba benim size şansınız şu kadardır demek gibi bir durumum yok. ancak dondurulmuş embriyolarınızn mutlaka denenmesinden yanayım, bu nedele şanslarınız ya da yapılması gerekenlerle ilgli sizinle bizzat ilgilenen doktorunuzla konuşmalısınız. sevgiler. herşey gönlünüzce olsun.

slm ben polikistim 7 yıllık evliyi2 myıl sonra kendiliginden kızım geldi.şimdi ikinci bebek istiyoruz bugün kadar ve kııadmzn öncede toplam 7 aşılama 2 rahim filmi ve karnımdan her seferde iğneler halpar olmayan kalmadı.1 ay önce tü pbebek yaptırdım tuttu ama sonra düştü 5 tane donulrudmuş emriyolarımı zvar 1. ayda yaptırcaz bana dr demiştiki ilkte %70 şansın var dedi şimdi merak ediyorum şansım kaç ve yine düşük olurmu?

merhaba benim size şansınız şu kadardır demek gibi bir durumum yok. ancak dondurulmuş embriyolarınızn mutlaka denenmesinden yanayım, bu nedele şanslarınız ya da yapılması gerekenlerle ilgli sizinle bizzat ilgilenen doktorunuzla konuşmalısınız. sevgiler. herşey gönlünüzce olsun.
teşekkür ederim aytun hanım size sadece tutup tutmayacagını merak etmiştim korkuyoruz sadece düşük olur diye birde siz sormak istedigim dondudurulmuş emriyolar nekadar saglıklı?eekadar dogru birdennb im düşük yapmama ragmen hale kan degerim düşmedi 154 de düşük yapmaya başladım sonra 84 oldu dahaa sonra 63 bügün yine kan deegerim ölcüldü 75 çıktı yarıd dr igne yaaplım dedi neden böyle oluyor normalmi?cok soru sordum ama...

kanamanız olmasına rağmen ısrarla bhcg değer, düşmüyor ya da zaman zaman küçük artışlar yapıyorsa iğne yapılabilir. dondurulmuş embriyolar çözüldüğünde aynı kalitede ise normal sikluslardaki şansınızdan daha az şansa sahip değildir, aynı şansı korursunuz.

teşekkür ederim aytun hanım size sadece tutup tutmayacagını merak etmiştim korkuyoruz sadece düşük olur diye birde siz sormak istedigim dondudurulmuş emriyolar nekadar saglıklı?eekadar dogru birdennb im düşük yapmama ragmen hale kan degerim düşmedi 154 de düşük yapmaya başladım sonra 84 oldu dahaa sonra 63 bügün yine kan deegerim ölcüldü 75 çıktı yarıd dr igne yaaplım dedi neden böyle oluyor normalmi?cok soru sordum ama...

kanamanız olmasına rağmen ısrarla bhcg değer, düşmüyor ya da zaman zaman küçük artışlar yapıyorsa iğne yapılabilir. dondurulmuş embriyolar çözüldüğünde aynı kalitede ise normal sikluslardaki şansınızdan daha az şansa sahip değildir, aynı şansı korursunuz.
teşekkür ederim aytun hanım yardımlarınız için

merhaba dr aytun hanım benimde size sorum olacaktı lütfen banada yardımcı olurmusunuz? ben 4 yıllık evliyim polistik over vardı tedavi ile küçültüldü zararsız hale geldi dedi doktorum 1yıl önce klomen ve glifor kullanarak hamile kalmıştım ama 4 aylıkken karnımda öldü ve kürtaj oldum. doktorum 6 ay ve bir yıl arasında tekrar olabilir dedi ben biraz ara vermiştim sürekli gitmedim ruhsal olarak cok yorulmuştum sonra 1 sene sonra şubat 2012 günüm geçti tahlil yaptırdık değer 26,3 çıkmıştı doktorum beklemem gerektiğini söyledi 4 gün sonra tekrar gittim değer 13 düşmüştü doktor gebelik olmamış dedi bana bunu açıklayabilirmisiniz?ve adet olmam için cyclo progynova kullandım adet oldum nisan 11 de adet olmam gerekiyor eğer gebelik olmazsa. çok üzüldüm oldu diye cok sevinmiştim sonra incir kürüne başladım (aç karnına öğünlerden önce içiyorum)eşimde keçiboynuzuna başladı bir kere gebelik oldu diye eşimde doktora gitme ihtiyacı duymadı. sizce ben tekrar hamile kalabilirmiyim?birde özel bir soru soracaktım ben...ben ve eşim ilişki yaşadıktan sonra ben hemen kalkmıyorum yatıyorum ama yinede biraz sıvı geri geliyor hatta bazen 15 dk yatıp kalktıktan sonra bile biraz geldiği oluyor bu normal mi?kusura bakmayın özel olduğu için doktoruma sormaya çekiniyorum şimdiden size cok tşk ederim sağolun.

Back
X