pembelale senin de burnunda fazla bir problem yokmuş küçük bir kısmıyla oynamış. barış bey genelde burunları çok fazla değiştirmiyor olduğu halinin üstünde rötuşlar yapıyor ama böyle daha doğal oluyor bence. ben de acaba gittiğimde tasarım üstünde değişiklilk istemeli miyim diye düşünüyordum bu yüzden senin de fotoğraflarını istedim koyduğun için sağol canım[/Q
mrvdnz tasarımını begenmiştim. Senin hangi noktada kafan karısık nasıl bir değişiklik düşünüyorsun.
Benim tasarımlarım konusunda yorumun nedir? 1. veya 2.? Ve ne zaman düşünüyorsun ameliyatı.
mrvdnz tasarımını begenmiştim. Senin hangi noktada kafan karısık nasıl bir değişiklik düşünüyorsun.
Benim tasarımlarım konusunda yorumun nedir? 1. veya 2.? Ve ne zaman düşünüyorsun ameliyatı.
deviasyon ameliyatıda yapıyormu acaba?
çok teşekkür ederim cevap vediğin icin=) peki fiyat konusunda bilginiz var mı
ponycim belki sen önden resim koyarsın. bizde ilk başta önden nasıl görünüyor bi fikir sahibi oluruz. evet yandan resimler o kadar güzel oluyorki problemi olmaan bile ameliyat düşünebilir. ben çalışan biriyim. ve yıllık iznimde ameliyat olucam. ama alçı çıktıktan sonra nasıl görünüyor hiçbir fikrim yok. bu arada ortodonti tedavisi sırasında burun ameliyatı olunabiliyor. ama bence birini önce yaptırmakta fayda var. ortodonti tedavisi düzenli kontrolü gerektiren bişey. yeni estetik olunca kontrolde problem çıkabilir. ama yinede sorun olmuyor. doktora sormuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?