merhaba kızlar,
benim 3 aydan fazla oldu ama hala sivilceler geçmedi. aslında sivilce demek de istemiyorum ucu yok sadece kızarıklık gibi duruyor. ne yaparsam yapiyim geçmiyor. ne zaman geçer hiç bilemiyorum . ama çok takmıyorum sadece birileri ne zaman geçecekmiş bu sivilceler dediğinde sinirleniyorum okadar. zaman zaman dedik ama 3 ay ısa bir zaman zarfı değil ama hala geçmed,
duffy bu arada senin cilt bakımındaki işlem süreci nasıldı? Ben bugün yaptırdım ve aşırı sinirliyim çünkü sadece burnuma bakım yapmasını rica etmiştim.Cildinde ufak yağ bezeleri var onları da insülin iğnesiyle patlatalım dedi.Cildim çok ince ve hassas ameliyat arifesinde yapmayalım dedim tamam dedi ama biras deneyeceğim diye diye yanaklarımı hep sıktı.Bir iki defa müdahale etmeme rağmen güven bana hiç iz kalmayacak dedi ve bakım bittiğinde suratım o kadar acıyordu ve yanıyordu ki eve gelince görüntü karşısında çok kızdım.yanaklarım hep minik minik kızarıklık içinde kalmış ve cildimin yapısı gereği yarına onlar kabuk halinde yara olacak çünkü tırnaklarıyla ezdi.Ameliyatıma 3 gün var.Delirmemek işte değil !!!!
kizlar baris beye dudak dolgusu yaptiran var mi aranizda? memnun mu? nasil görünüyor? his kaybi oluyor mu gercekten?
Buhar,maske,krem,tonik vs kısmı aynı ama benim cildimde siyah nokta dışında minik yağ bezeleri var ama inanılmaz küçük ve sivilce gibi durmuyo ucu falan yok dikkatli bakınca pürüz gibi duruyor hafif.Cilt bakımımı yapan bayan önce 'Bunları bi temizlerdim ama Barış bey beni öldürür' dedi sonra da ameliyattan sonra yapıcas diye diye minik minik suratımı deşti.Bi kaç gün önceden olan 2 tane ufak kırmızılığı da sıkmış bi kalktım suratımda o noktalar iyice şişmiş.Korkma geçicek bana güven hiç iz kalmicak şeklinde telkinler verdi durdu.Hem çok canım acıdı hem de suratım şu an ergenlik dönemindeki gençler gibi.Offf moralim bozuldu ya gerçekten şaka mı bu? Hem de bu işlemleri yaparken eldivenini çıkarıp tırnaklarıyla ezdi.Uyarmama rağmen üstelik.Bu kendini bilmezlikten başka bişey değil.Allah'tan cildim kendini inanılmaz hızlı yeniler.Eğer 2-3 güne geçmezse Barış beyin asistanına şikayet edicem kötükedihüso aynaya bakmıyorum çünkü şu son 3 gün moralimin yüksek olmasını istiyorum.
Sen nasılsın bu arada duffy heyecan durumun nası?:1hug:
Buhar,maske,krem,tonik vs kısmı aynı ama benim cildimde siyah nokta dışında minik yağ bezeleri var ama inanılmaz küçük ve sivilce gibi durmuyo ucu falan yok dikkatli bakınca pürüz gibi duruyor hafif.Cilt bakımımı yapan bayan önce 'Bunları bi temizlerdim ama Barış bey beni öldürür' dedi sonra da ameliyattan sonra yapıcas diye diye minik minik suratımı deşti.Bi kaç gün önceden olan 2 tane ufak kırmızılığı da sıkmış bi kalktım suratımda o noktalar iyice şişmiş.Korkma geçicek bana güven hiç iz kalmicak şeklinde telkinler verdi durdu.Hem çok canım acıdı hem de suratım şu an ergenlik dönemindeki gençler gibi.Offf moralim bozuldu ya gerçekten şaka mı bu? Hem de bu işlemleri yaparken eldivenini çıkarıp tırnaklarıyla ezdi.Uyarmama rağmen üstelik.Bu kendini bilmezlikten başka bişey değil.Allah'tan cildim kendini inanılmaz hızlı yeniler.Eğer 2-3 güne geçmezse Barış beyin asistanına şikayet edicem kötükedihüso aynaya bakmıyorum çünkü şu son 3 gün moralimin yüksek olmasını istiyorum.
dilemgiz, bilmiyorum neden olduğunu tansiyon değildir ya. ilk kanadığında gittim silerken tahriş ettiğimi söledi. ama ben ogünden sonra daha dikkatliyim ama olmuyor. oyüzden üçüncüyü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?