mrvfb cnm bende ilk goruşmeye gittiğimde heyecanden ölecek gibiydim. ama içeriye girdikten 2 dk sonra heyecanımdan eser kalmamıştı. ameliyat olacagım gunde bir ara gitmekten vazgeçtim. sonra eşimin ve annemin destegıyle hastaneye gittim. anestezi uzmanı muayene ettiğinde çok heyecanlı old soyledi 2 dk sonra bana tadı çok tuhaf olan bir surup içirdiler ve inan ben gulerek ameliyathaneye gittim. anestezi uzmanıyla konuşuyordum hangi ara bayıldım ne zaman ameliyat oldum bir saat onbes dk geçmiş ve bir baktım burnum bandajlı. anla yanı hiçbirsey anlamıyorsun korkacak birsey yok. o yuzden fazla kafana takma derim ben deneyimli biri olarak.
Ashantii,senin ne kadar oldu ilk ameliyatın? Bende merak ettim acaba ne kadar sürede hala şişlik var diye...
merhaba canım teşekkürler iyiyim sen nasılsın?
benim 4,5 ay oldu nerdeyse
ve hala şiş burun ucum
komple burnumun incelmesi de yani benim görmeye başlamam çok hızlı bir şekilde 2 aydan sonra başlamıştı.her sabah kalktığında burnun çok şiş gözükücek ,üzülme hiç..
sonra yavaş yavaş incelmeye başlıcak en yukardan aşağıya doğru..benim hala şiş düşün yani senin ki daha 2 aylık bebek:)
biraz sabırlı olman yeterli
benim sürecim böyle devam ediyor yani canım,daha şişliğim var.zaten doktorumda 1 seneye tam oturur demişti,bekleyip göricez artık:)
yaa arkadaşlar annem aramış muayene için 24 hazirana gün vermişler.heralde 2-3 hafta sonrada amlyt için verir doktor.yaa bn muayene için bile çok heyecanlandım çok koruyorum ameliyatta napcm.yaa bişe söyleyinn :) şimdiden böyleysem...
ben de 24üne gün almıştım mrvfb ama sonra arayıp 23üne çekmenin mümkün olup olmayacağını sordular ben de kabul ettim.ben muayne için bile aylardır kararsızlık yaşıyordum herhalde ameliyata karar vermem aylar sürer :)
mrvdnz sen muayeneye gittin mi yoksa sende bu ay mı gideceksin?banada öyle gliyo ama doktor muayenede gün verirse mecbur o gün olacam :) zaten hemen olup bu stresten kurtulmak istiyorum sende öyle yap olup kurtulalım :))
evet canım bu ayın 23ünde senden bir gün önce yani muayene oluyoruma.s
aynı gün olsaymış :) gidince doktordan amlyt içinde gün alacak mısın?bakarsın ameliyatıda 1 gün arayla oluruz :)
selam kızlar, duffy dilemgiz ve bulbeni özlellikle sizee slmlarr.. ben yaklaşık iki senedir burun ameliyatı için iyi bir doktor araştırıyorum en sonunda bu site sayesinde iki isime kanalize olmuş durumdayım. naci çelik ve barış çakır. daha önce naci çeliğe muayene oldum ama barış çakırlada görüşmek istiorm açıkcası barış bey benim aklıma daha çok yatıyo..szilerin ameliyat sonrası resimlerinizi görmek beni hakikaten olumlu yönde etkiledi. ve ben bu eylül başında kesin amliyat olmaya karar verdim aklımda en ufak bi soru işareti yok ameliyat sonrası yaşacağım bütün olumsuzluklarada kendimi hazırladım dediğim gibi çok kararlıyım bu konuda!! yalnız size bi sorum olacak sizler bu evreleri çoktan yaşayıp atlattığınız için, ben üniversiteye gidiyorum ve okulum ekimin başı gibi açılıyor sizce bir ay yüzümün toparlanabilmesi için yeterli bir süremidir birde normal yaşantınıza dönmeniz ne kadar sürüyor ben açıkçası çok bariz ameliyat geçirmiş bir burunla arkadaşlarımın içine çıkmak istemiorm eğer bu süreç daha uzunsa ameliyat tarihimi öne çekmek zorunda kalabilirim bu konuda bana bi akıl verin kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var..
selam kızlar, duffy dilemgiz ve bulbeni özlellikle sizee slmlarr.. ben yaklaşık iki senedir burun ameliyatı için iyi bir doktor araştırıyorum en sonunda bu site sayesinde iki isime kanalize olmuş durumdayım. naci çelik ve barış çakır. daha önce naci çeliğe muayene oldum ama barış çakırlada görüşmek istiorm açıkcası barış bey benim aklıma daha çok yatıyo..szilerin ameliyat sonrası resimlerinizi görmek beni hakikaten olumlu yönde etkiledi. ve ben bu eylül başında kesin amliyat olmaya karar verdim aklımda en ufak bi soru işareti yok ameliyat sonrası yaşacağım bütün olumsuzluklarada kendimi hazırladım dediğim gibi çok kararlıyım bu konuda!! yalnız size bi sorum olacak sizler bu evreleri çoktan yaşayıp atlattığınız için, ben üniversiteye gidiyorum ve okulum ekimin başı gibi açılıyor sizce bir ay yüzümün toparlanabilmesi için yeterli bir süremidir birde normal yaşantınıza dönmeniz ne kadar sürüyor ben açıkçası çok bariz ameliyat geçirmiş bir burunla arkadaşlarımın içine çıkmak istemiorm eğer bu süreç daha uzunsa ameliyat tarihimi öne çekmek zorunda kalabilirim bu konuda bana bi akıl verin kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?