Amiin insallahh cnm! Geçer geçer 16 gün dedigin nedir ki.. su an ne durumdasin? Heyecan simdiden basladi mi? Valla ben tel. ettigimden beri içimde garip biseyler var.. heyecan mi, korku mu.. süphe mi.. çözemedim :)
Kizlar, özellikle de yurt disindan gidip ameliyat olup gelenler, sizlere bi kac sorum olacak, Sevin hanimla tel. görüsmesinde heyecandan hiçbisey soramadim unutup..
1. Hava alaninda karsilaniyor dendi.. peki bu karsilama ücretsiz mi?
2. Ameliyat olundugu takdirde muayene için de ödeme yapiyormuyuz? Yoksa sadece ameliyat olunmadigi zaman mi ücret talep ediliyor?
3. Hastanenin içinde ki konuklama amaçli odalarin fiyatindan haberi olan var mi?
4. Ameliyat sonrasi bir gece hastane de kalmak sart mi? Eger öyleyse bu bir gecelik misafirlik fiyata dahil mi?
Isin psikolojik, korku yanini geçtim simdi de hesap hitap kismina geldigim için bunlari bilmem çoook iyi olucak ya, yardim edebilen olursa cok sevinirm, simdiden tskler hepinize :)
Birde Avrupa Yakasinda önerebileceginiz uygun fiyatta ve güvenilir, iyi hoteller var ise buraya geçerseniz çok sevinirim..
Valla ben ölüyorum heyecandan :) Günler geçmek bilmiyor..Bir an önce olayım , iyileşeyim , güzel burnuma kavuşayım istiyorum :)
Sorularına gelince..Ben İstanbul'da oturduğum için , karşılama kısmını falan bilmiyorum ama bildiklerime cevap vereyim.
Ben muayeneden sonra ameliyat günümü hemen aldım ama buna rağmen muayene ücreti ödedim.Anlayacağın doktorumuz hastane bünyesinde çalıştığından, mecburen muayene olunca ücretini ödüyoruz.
Hastanenin konuk evinin fiyatları, bu başlıkta daha önce yazılmıştı.Sayfa sayısı çok arttığından nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bilen biri bilgi verir sana.
Fiyatı tam anımsamıyorum ama çok pahalı olduğundan şikayet ediyordu kalacak olan arkadaşlar..Daha uygun bir otel bulup orada konaklamak çok daha mantıklı.
Ameliyat sonrasında ise bir gece hastanede gözetim altında kalmamız gerekiyor. Bu bir gecelik hastane odası, ameliyat için ödeyeceğimiz ücretin içinde.
Eğer sadece
estetik amaçlı bir ameliyat oluyorsan 4000 , solunum problemin de varsa 5000 ödüyorsun ve tüm tahliller, bir gecelik hastane odası, ameliyat , refakatçi yemeği vs. de bu fiyata dahil oluyor.. Bu ilk gecenin dışında, yaşadığın ülkeye dönene kadar hastanede kalacaksan , işte o zaman konuk evi için ücret ödüyorsun.