- 20 Ağustos 2014
- 98
- 18
- 88
- 31
2 arkadaş varsı yaptıran ben onlarınkini begendiğim icin tercih ettim suan icin hic bir sorun yok umarım tamamı acıldığındada memnun kalırımSen daha önce yaptığı burunları görmüşmüydün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 arkadaş varsı yaptıran ben onlarınkini begendiğim icin tercih ettim suan icin hic bir sorun yok umarım tamamı acıldığındada memnun kalırımSen daha önce yaptığı burunları görmüşmüydün
Bu Arada çok geçmiş olsun istediğinden daha güzel olmuştur inşallahEki Görüntüle 2022720 bu hali sabahki simdi bundan daha şisik
Nefes sorunun falan olmayacakmış dimi ve çok teşekkürler bu saatte cevap yazdığın için stresten uyuyamıyorum2 arkadaş varsı yaptıran ben onlarınkini begendiğim icin tercih ettim suan icin hic bir sorun yok umarım tamamı acıldığındada memnun kalırım
Çok teşekkürler bende ameliyattan sonra yazarım inşallah herşey iyi geçer iyi geceler tekrar geçmiş olsunYok pek bisiy konusmadık o konuda ama olacağını sanmam zaten daha iyi nefes alabilmek icin yaptırıyoruz benimkinde kemikte eğrilik vardı
canım geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur:)Oldum kızlar ameliyat zor bir süreç hala morluk ve sisliklerim var dün oldum daha benim normalden fazla kanamam oldugu icin ben biraz fazla morardım şuan icin atelden burnum fazla görünmüyor ama guzel görünüyor altindan bile hosuma gitti simdiden atel cıkınca asıl dusuncemide yazarım
Umarım canım haftaya atelim alınacak ozaman daha iyi görecegim bakalım nasıl olmuş yanlız ameliyat sonrası çok zormuş gerçekten benimkinde kemik vs kırildıgından cok kanama morluk falan oldu biran once tampon atel cıksa rahatlıyacağım.canım geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur:)
Canım nasıl gidiyor süreç morlukların azaldı mı ,silikon tampon mu kullanıldıUmarım canım haftaya atelim alınacak ozaman daha iyi görecegim bakalım nasıl olmuş yanlız ameliyat sonrası çok zormuş gerçekten benimkinde kemik vs kırildıgından cok kanama morluk falan oldu biran once tampon atel cıksa rahatlıyacağım.
Evet canım silikon tampon 4 gün alındı tamponum morluk kalmadı hafif odemim var yanaklarıma indi hala nefes alamıuorum benide en cok zorlayan bu ağzımdan aldığım icin ağzımın icinde yaralar cıktı agızdsn almak cök kötüCanım nasıl gidiyor süreç morlukların azaldı mı ,silikon tampon mu kullanıldı
Nefes almana engel olan ne anlayamadım bir süre burnundan nefes almaman mı gerekiyor yoksa bir sorun mu oluştu burnundan nefes almana engel olanEvet canım silikon tampon 4 gün alındı tamponum morluk kalmadı hafif odemim var yanaklarıma indi hala nefes alamıuorum benide en cok zorlayan bu ağzımdan aldığım icin ağzımın icinde yaralar cıktı agızdsn almak cök kötü
Canım ameliyattan sonra olusan kanamalar ve pıhtılar burnunu tıkıyor bir sure hic burnundan nefes alamiyorsun benimde hala acılmadıNefes almana engel olan ne anlayamadım bir süre burnundan nefes almaman mı gerekiyor yoksa bir sorun mu oluştu burnundan nefes almana engel olan
Anladım umarım biran önce geçer bu sorun:)Canım ameliyattan sonra olusan kanamalar ve pıhtılar burnunu tıkıyor bir sure hic burnundan nefes alamiyorsun benimde hala acılmadı
Teşekkür ederim umarım biran once gecer bu zor zamanlar ağrı sızı yok ama bu nefes almamak en kötüsü. Siz gittinizmi muayeneyeAnladım umarım biran önce geçer bu sorun:)
Amaliyat oldunmu acaba sen nasılsın.Çok teşekkürler bende ameliyattan sonra yazarım inşallah herşey iyi geçer iyi geceler tekrar geçmiş olsun
Ben henüz gitmedim Antalya'da değilim 2-3 hafta sonra Antalyaya döndüğümde gideceğim mutlakaTeşekkür ederim umarım biran once gecer bu zor zamanlar ağrı sızı yok ama bu nefes almamak en kötüsü. Siz gittinizmi muayeneye
Bende ozamana kadar bilgi veririm size ne dusundüğümü resminide atarım biraz oturuncaBen henüz gitmedim Antalya'da değilim 2-3 hafta sonra Antalyaya döndüğümde gideceğim mutlaka
Çok sağol canım :) şekil olarak nasıl olacağını bilsek keşke ben küçülmesini istiyorum burnumun kemeri de varBende ozamana kadar bilgi veririm size ne dusundüğümü resminide atarım biraz oturunca
Burnumun alçısı açıldı canım. Benimde bariz cok kemerim vardı ve uzundu burnum baya küçülmüş buraya cok resmimide koymak istemiyorum ama son halini atim alcıdan sonraki :)Çok sağol canım :) şekil olarak nasıl olacağını bilsek keşke ben küçülmesini istiyorum burnumun kemeri de var