Dr. bey lütfen yardım 30. haftalık bebeğimi kaybettim

eksenem

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
9
0
16
İzmir
Dr. bey 30 haftalık bebeğimi kaybettim ve sezeryanla doğum yaptım 2 buçuk ay geçti
üzerinden ilk bebeğimdi testlerimde bir sıkıntı çıkmadı bu ay yeniden bir gebelik düşünüyoruz eşimde bende yeni bir bebekle kendimizi daha iyi topluyacağımıza inanıyoruz sezeryan olduğum için dikişlerde bir sıkıntı yaşanırmı lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim

Merhaba öncelikla geçmiş olsun. Sezeryan doğumlardan sonra rahim kasında dikişlerden dolayı zayıflıklar oluştuğundan en az 1 yıl hamilelik önermeyiz. Sabırsızlığınızı analamkla birlikte ize beklemenizi tavsiye ederim. Saygılarımla.

2 değişik doktora gittim bir tanesi 6 ay diğeri ise 2 3 ay yeterli dedi etrafımızdada çok kişilerden gördüm ve duydum sezeryanla doğum yaptığı halde ilk ilişkisinde yada 3 4 ay sonra hamile kalanlar ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alanlar var benim sorunum çok daha acı ben önce annemi kaybettim arkadan bebeğimi annemin acısını azda olsa bebeğimle avutmuştum ikinci bir bebek bana yeniden umut olacak vakit geçmek bilmiyor ne yapmam gerektiğini anlıyamadım en ufak bir söze dahi çok ihtiyacım var

Allah sabır versin , bence doktoru dinlemelisin , en az 1 yıl aradan sonra oluşacak gebelik , hem seni hem bebeğini koruyacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…