Dr. Blent Alp Aydn'a gidenler

merhaba, çok teşekkür ederim. kötü günler geçti diyelim. hala arasıra tansiyon sorunum oluyor. buarada sanırım ordaki notlara hastanede 12 ünite trombosit ve 1 ünite kan verıldgını eklemeyi unutmuşum...çok çok zor günlerdi, bu durumları kendisi deıl yakını bile yaşamayan bilemez. babamı zor tuttuk; bülent dr.a gidip 2 çift laf edecekti :KK66: ben artık Allaha havale ettim. ben neliklerle dünyaya geldim, annem babam emeklerle büyüttü, sonra adamın biri gelip takip yapması yada ilaç vermesi gerekn durumda,- simit yeme diye geyik yapıp, beni 13 gün hastaneye, kızımı 19 gün küvöze gönderdi. ..
herkes çok iyi araştırsın, benden sonra bir ark.ın kuzenıde acil doğuma gitti akropol'e. kendisini kurtardılar ama bebek yenidoğan ünitesi olmadığı için başka hastaneye sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. dikkatinize!!
saygılar...

katılıyorum, neyleyim karizma, sürekli gülen ama işini bilmeyen bir dr.u... büyük konuşmamak gerekiyor hayatta, ben devlette doğum yapmam ıyy dedım, ama benim hayatımı kurtaran zekai tahir hastanesi riskli doğumlar bölümü dr. ve hemşireleri oldu... hergün okadar sıkıntılı hamile geliyorki... 4 gün yogun bakımdaydım artık son gün sinirden ağlayacaktım, sürekli bebeğini kaybeden, kanaması olan vb. hasta.. ama işte okadar çok hasta görüyorlar ki nerde nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar. benim durumuma ve dr. un dedıklerıne okdar şaşırdılar ki...neyse herkese sorunsuz doğumlar diliyorum ama burdaki 'bülent dr. fanları' nın yazılarını okudukça insanların ne kadar rahat olduklarını ve hiç korkmadıklarını, biran olsun tereddüt etmedıklerını, acaba ya, 9 ay napacagım, bebeğim-kendim demediklerini görüyorum ve kendi yaşadıklarım aklıma gelıyor... Allah'ın hiç birinize yaşatmasını istemem bunları..

Keşke zamanında bende bu yorumu okuduğumda Bülent Alp Aydın'a gitmeseydim.Onun yanlış yönlendirmesi yüzünden sağlıklı bebeğimi sancısı gelmeden haftası dolmadan sezeryanla dünyaya getirdim.Doğum sonrası büyük bir tramva yaşadım.Günlerce ağladım.Hala ağlıyorum.Bırakın karizmayı ,espiriyi.İşinin ehli bir doktora gidin!

Keşke zamanında bende bu yorumu okuduğumda Bülent Alp Aydın'a gitmeseydim.Onun yanlış yönlendirmesi yüzünden sağlıklı bebeğimi sancısı gelmeden haftası dolmadan sezeryanla dünyaya getirdim.Doğum sonrası büyük bir tramva yaşadım.Günlerce ağladım.Hala ağlıyorum.Bırakın karizmayı ,espiriyi.İşinin ehli bir doktora gidin!

Sizin adınıza üzüldüm.. geçmiş olsun.. Allah yavrunuzu bagislamis..
Kızım 5 yaşını bitiriyor. Büyüyor ama aklıma geldikçe yasadiklarim Bülent Alp den öbür dünyada hesap soracağımi düşünüyorum...
Hanımlar, bir bildiğimiz yaşadığımız acı deneyimlerimiz var. Canınızı paranızla emanet ediyorsunuz ve...

Sizin adınıza üzüldüm.. geçmiş olsun.. Allah yavrunuzu bagislamis..
Kızım 5 yaşını bitiriyor. Büyüyor ama aklıma geldikçe yasadiklarim Bülent Alp den öbür dünyada hesap soracağımi düşünüyorum...
Hanımlar, bir bildiğimiz yaşadığımız acı deneyimlerimiz var. Canınızı paranızla emanet ediyorsunuz ve...
Size de çok gecmis olsun.Kontroller de bile yapması gereken tahlilleri yapmadı.Hep doğumla ilgili şüphelerim vardı.Doktorum fazla rahat diyordum.Eşim herkes rahat olsun ne güzel diyordu.Öyle öyle sona geldk.Cok güzel rahat gecen hamileligin sonu böyle oldu.Normal doğumumu beklerken bir anda kendimi ameliyathanede buldum.Kendimi de cok sucluyorum.Doktoruma inandigim icin.Keskelerin bir anlamı yok.Başka insanlar aynı şeyleri yaşamasın.

Bülent Alp Aydın gerçekten bir çok yakınımın doğum yaptığı bir doktor. Ben aşırı pimpirikli olmamama ve doktorum tarafından yaşam koçluğu yapılmasını beklemeyen biri olmama rağmen kendisi benim hamileliğe günlerce ağlayarak başlamama sebep olmuş biridir. Neden ağladığıma geçmeden önce giden herkesi ilgilendiren bir sorununa değinmek istiyorum ki o da 9 haftalık hamileliğime kadar gittiğim bu doktorun bir kere bile bana kan ve idrar tahlili yapmaması.

Doktorumu değiştirdim ve doktor tahlillerimi sorduğumda doktor bir kere kese gördü bir de 5 saniyeliğine kalp atışı duyduk dedim. Yeni doktor sadece baktı ve "maşallah doğal hamilelik sürdürmüşsünüz" demekle yetindi. Siz bir doktora 3 kere gidiyorsunuz ve tek yaptığı 42 beden olduğunuz için sürekli sakat ve erken doğumlardan bahsedip, "git tekel işçilerinin açlık grevine katıl" demesi. Nasıl besleneyim diye sorduğumda hiç birşey yemeyeceksin demesi. Böyle doktorluk olur mu. Bebeğimin kalp atışını duyduğum gün her gidişimde olduğu gibi erken doğumlardan örnek vererek 600 gr. doğum yapan birinden bahsetmesi, "bebek kuvözde anne dışarıda ağlıyor, sen bu kiloyla nasıl hamile kaldın" demesi (arkadaşlar inanın kiloluyum sadece, obez değilim, obez olsam da bu şekilde küfür eder gibi davranması uygun mu), ben salya sümük ağlarken "anladım artık lütfen beni daha fazla üzmeyin dememe rağmen, gelme bir daha beni ilgilendirmez" demesi... Şimdi yazarken tekrar sinirlerim bozuldu.

Bu benim ilk gebeliğim, inanın doktora gittiğinizde kuzu gibi bakıyorsunuz, sanki size böyle davranabilirmiş gibi. Biz eşimle bunu arkadaşlarımıza anlattığımızda inanamadılar. Biz de o zaman "Evet yaaa..." dedik. Böyle doktor olur mu? İsterse dünyanın en iyi doktoru olsun. Sizin bu gebeliğin sonuna kadar güveneceğiniz ve sizi günlerce ağlatmayan bir doktora ihtiyacınız var. Ben bunları yazıp sizleri uyarmak için bu siteye kayıt oldum. Bırakın kilolu olmasanız bile size 9 hafta olmasına rağmen hiç kan tahlili yapmamış, sizde eksiklik olması durumuna karşı takviye vermemiş, egosu bulutları aşmış bir adama güvenebilir misiniz? Yapmayın. Dünya kadar iyi doktor var Ankara'da...

ikinci düşüğümmüş.doktorum yok hastanede. çok ağrım var.kendileri yoğunum diyerek beni almadı. kıvrandım dışarda. merhamet olacak doktorda.o hastaneyi de doktorlarını da hatırlamak bile istemiyorum. nefret ediyorum. gerekli testleri yapmamışlar söylemediler bile.

Back
X