DR BÜLENT CİHANTİMUR YAĞ ALMA, POPOYA YAĞ TRANSFERİ

HYPNOSE99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
7
3
86
46
Dr Bülent cihantimur a yakın zamanlarda herhangı bır operasyon yaptıran var mıdır? Ağrısız yağ alma diye fda onaylı bır sistemle yağ alındığı yazılıyor sitesinde kendisiyle gorusmeye gıdıcem. Ama oncesınde bılgı almak ıstıyorum deneyimli hastalardan. Yağ alma işlemlerinde genel olarak acı hissi nedır yanma mı oluyor batmamı nasıl bır agrı yasanmakta merak ediyorum. Ayrıca yağ transferi yaptıran vrmı? Popoya yağ transferi yaptırmak istiyorum.

Görüşmeye gittim fakat çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Daha önce forumlarda okumuştum ama belki fake diye yazılmıştır diye düşünüyodum. İlk önce asistanıyla görüşme yaptım. Sonra kendisi geldi fakat asistanıda görüşme esnasında yanımızda oldu. Çok rahatsız ediciydi. istediklerimi anlattım lakin kendisi hiçbir şekilde bilgi veren açıklama yapan bir doktor değil ağzından zorla laf alınıyor. 5 dk görüştük daha sonra vücuduma baktı 2 dk sürdü o esnadada asistanı bizimleydi. Gördükten sonra acıklama yapmadan odadan çıktı asiatanı direk fiyat verdi noldugunu anlamadım. Dr bey gelmicek mi dedim gelıcek dedı yanı tamamen duygusal. Zaman harcamıyolar once acıklama yapılır en son fıyat konuşulur. Bu arada asistanından öğrendiğim ağrısız bir işlem yok ağrı var kişiden kişiye ağrı eşiğine göre değişiyormuş. Ben memnun kalmadım arayışlarıma devam ediyorum. Ücret ödiyerek gittiğim görüşme tamamen hayal kırıklığı.

Merhaba..
Vücudunuzdan iyi yağ çıkarsa poponuzda güzel bir değişim olur tabi. Ama alınan yağlar direk popoya enjekte edilemiyor. Ayrıştırılıyor kalan iyi yağ enjekte ediliyor. Yani çok az yağ çıkarsa çekilen onca sıkıntıya ve masrafa değmez İnan’ın.
Tavsiyem popo protez ike birlikte Lipo yapılması ve gerekirse yag enjeksiyonu ile tamamlanmalı.
Kalıcı olan yöntem protezdir tabiki,ama dediğim gibi büxuttan fazla miktarda yağ alınır ve enjekte edilirse zamanla erime miktarında göz önüne alınırsa sadece Lipo ve yağ transferide düşünülebilir
Doktorla çok iyi değerlendirme yapılmalı,konuşulmalı. Sonuç sizi tatmin etmeyecekse hem siz üzülürsünüz hemde doktor.
Liponun ağrısız bir yöntemi yoktur. Yanma şeklinde bir agrısı oluyor. Arka sırt ve bel kısmından alınan yerler sırtüstü yatınca çok rahatsız ediyor. Karından da öyle. Çok spor yapmış ve hamlık agrısı olarak devam ediyor. Morluk oluyor.. bir ay sürebiliyor.
Gözünüz korkmasın ama,sonuç gözünüze iyi görünürse o ağrıyı yaşadığınızda bile pişman olmuyorsunuz
Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz

Arzum çok teşekkürler bilgi ve açıklamaların için burdaki tecrübeler sayesinde kafamda operasyon süreci daha netleşti.Umarım herkes arzuladığı bedene sahip olur.

Neden asistanın içerde bulunmasından rahatsız oldunuz anlamadım. Bence doktorun bu şekilde tercih etmesi daha doğru. Tek başına bir bayanla kapalı kapılar ardında durmak istemiyordur. Yanlış anlamayın size bir şey demiyorum sadece bana yanlış gelmedi öyle davranması.

Ben dr la birebir görüşmeye gittim lakin sanki asistanla görüşmeye gitmiş gibi oldum görüşme öncesinde ve sırasında sürekli asistan konuşuyodu.Muayne aşaması hadi bir derece yınede bana sorulmalıydı. Ama konusurken asistanın yanımızda olması rahatsız ediciydi. Benim için hassas bulduğum bır konu birebir olmak daha rahat hissettirirdi hasta psikolojisi belkıde. Siz yada baskası için sorun olmayabilir ben zaten kişisel görüşümü paylaşıyorum. Muayneden sonra doktorun yorum yapmadan ve bilgi vermeden hemen odadan çıkması ve asistanının hemen hesap makinesini alıp fiyat vermeye çalışması kesinlikle kabul edilemez şaşkınlıkla ne olduğunu çözmeye çalıştım. Fiyata göre ödiyebilicek potansıyalınız varsa doktor gerı gelıyor. Onuda ben çağırdım bilgi verirmisiniz nedır muayne sonrası görüşünüz diye. Bana verılen cevap ıyı olur demekten başka birsey değildi. Yani genel olarak 400 tl ödiyerek gittiğim randevudan tatmin edici bilgi alaka ve hizmet alamadım. Bunlar benim tecrübe edindiğim genel görüşlerim.Bütünüyle memnun kalmadığım bir görüşme oldu benım için.

Kilo vermeden erir mi gerçekten kalçaya enjekte ettirsek yaaa :S kötü oldu bunu öğrenmem
Yağ enjektesinde muhakkak erime oluyor tabi. Yağ alımından sonra alınan yağ ayrıştırılıyor. Katı iyi yağlar enjekte ediliyor erime az olsun diye ama muhakkak erime miktarı var. Bu enjekte edilen yere görede değişiyor tabiki. Kalıcı olma miktar kalır. Bunun kilo alımı veya verimi ile alakası Yok . Erime miktarı zamanla eriyip gidiyor tabi. Kalan sağlarda bizimle :))

kendisi bana instagramdan aynı bölgeler artı yağların kalçaya enjektesi için 20 000 tl fiyat verdi,şok oldum.Nasıl oluyor anlamadım???
Mamazita cevaplıcaktır zaten ama 9000 dediği euro tl değilmiş.Banada euro olarak fiyat verilmişti. Sezona ve kişiye göre farklı fiyatlar olabılıyor iyi konuşursanız indirim yapıyorlar. Fiyatlar elbette çok önemli ama en önemliside gerçekten operasyon sürecinin ve sonrasının başarılı sonuçlanması ve beklentilerimizi karşılaması.Instagramda çok guzel öncesi ve sonrası resimler görüyoruz. Insanın aklını başından alıyor.Bu kadar guzel sonuç alan kişilerin hiçbiyerde yorumuna rastlayamadım henüz. Umarım en kısa zamanda paylaşımlar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…