dr bülent kars giden varmı?

ben Bülent karsa gidiyorum ve çok memnunum kendisi gerçekten harika bir doktor 10 gün sonra histeroskopi ameliyatı olacağım kendisine hastaya yaklaşımıyla bilgisiyle gözüm kapalı tavsiye edebilirim.

ben gitmedim ama iki arkadaşım gittiler çok ama çok övdüler ben param olmadığı için gitmedim. Bir tanesi sezaryen oldu 35 yaşındaydı doktorun riske atmayalım demesiyle) sezaryen oldu . Diğeri normal doğum yaptırdı bülent beye ve çok iyi davranmış doğumhanede çok sabırlı ve sevecen davranmış. Çok ilgili olduğunu biliyorum

gerçekten çok kibar ve sabırlı bir doktor ben geçen akşam 22.30 da gittim osaatte bile bana çok sabırlı ve kibar davrandı.Özel olmazsa sorunun nedir yada sadece muayene amaçlımı gitmek istiyorsun

benim sorunum 4tane düşük yaptım 1tanede dış gebeligim var son düşügümden sonra korunma sürecim bitti doktor arayışındayım bilmiyorum bir kez olsun gidip onunda fikrini almak istiyorum

Bülent Bey harika bir doktor .. Kesinlikle gitmeni tavsiye ederim. Hastalarına yaklaşımı vs ilgisi ...

Gerçi şu anda ben cenk beye geçtim terfi ettim gibi olacak ama bülent beyde takip ediyor gebeliğimi rutin kontrollerim için cenk beye gidiyorum ikiside harika doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…