Ağrılar bir çok etkene bağlı olarak değişiyor. Magnezyum eksikliği olanlar daha çok ağrı hissediyor mesela. Doktor kontrolünde araştırmalarını söyle ve prolaktin yüksekliğine yeniden baktır en azından yumurtlama öncesi bir doz dostinex yumurta kaliteni arttırır. Ben iki gebeligimde de dostinex kullanımından bir ya da iki ay sonra gebelik durumu ile karşılaştım. Prolaktin yüksekliği yumurtlamayı, yumurta kalitesini çok etkiliyor. Şuan için yapacak bir şey yok moralinin bozulduğunu biliyorum aynı dönemlerden o kadar çok geçtim ki bende regle yakın olduğum o günler resmen travma oldu. Her kanamayi gordugumde hıçkıra hıçkıra ağlardim. Kürtajdan sonra on ay boyunca ben kendime eziyet etmişim. Belki bu kadar stres etmesem daha erken gebe kalacaktim. Tabi ki insan aklına söz geciremiyor. Ama geçecek inşallah biraz daha sabret güzel haberler ile döneceksin inanıyorum. Reglin 2 ya da 3.gununde tüm hormonlarına baktır prolaktin yine yüksek ise muhakkak doktorundan destek iste. Regl bitiminde procertin takviyesine devam et. Yumurtlama günlerini değerlendir ve güzel haberini ver inşallah bizlere