Dr. Çağhan Baytekin Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Aresya

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
513
9
296
arkadaşlar 2003 yılında burun ameliyatı oldum ..önceliknefes alabilmemdi... şeklinden çok memenun kalmamaıştım ama çok da üzerine düşmemiştim o dönemde .. :19:çünkü artık nefes alabiliyordum burnumdan..ama yıllar gecince rahatsız olmaya basladım :43:burnumun kavisinden memnunum ama uç kısmında sanki küçük bi top var gibi vesağ tarfında biras genişleme oldu..bu yüzden ikinci ameliyatı düşünüyorum...:30:
gögüs büyütme ameliyatı da olucam doktor arastırıyorum...:68:olmuşken bunu da aradan çıkarıyım diyorum.... papatya55in doktoru çağhan bey gögüsleri çok doğal duruyo..çok beğendim ve persembe günü için çağhan beyden randevu aldım...:61:amaburun ameliyatları hakkında bi bilgi edinmedim henüz...bir bilgisi olan veya tecrübesi olan arkadaşlar çok rica ediyorum acill cevap yazın.. :28:fikirlerinize çok ihtiyacım var...:34:

hepinize sevgiler!!:71::71::71:

arkadaşlar 2003 yılında burun ameliyatı oldum ..önceliknefes alabilmemdi... şeklinden çok memenun kalmamaıştım ama çok da üzerine düşmemiştim o dönemde .. :19:çünkü artık nefes alabiliyordum burnumdan..ama yıllar gecince rahatsız olmaya basladım :43:burnumun kavisinden memnunum ama uç kısmında sanki küçük bi top var gibi vesağ tarfında biras genişleme oldu..bu yüzden ikinci ameliyatı düşünüyorum...:30:
gögüs büyütme ameliyatı da olucam doktor arastırıyorum...:68:olmuşken bunu da aradan çıkarıyım diyorum.... papatya55in doktoru çağhan bey gögüsleri çok doğal duruyo..çok beğendim ve persembe günü için çağhan beyden randevu aldım...:61:amaburun ameliyatları hakkında bi bilgi edinmedim henüz...bir bilgisi olan veya tecrübesi olan arkadaşlar çok rica ediyorum acill cevap yazın.. :28:fikirlerinize çok ihtiyacım var...:34:

hepinize sevgiler!!:71::71::71:

Canim persembe gunu doktor kesin sana hastalarin resimlerini gösterir, en azindan ordan bir fikir edinebilrisin. Ama burdaki hanimlarin tecrubeleri daha önemli sanki....

Bide senin ilk ameliyatini kim yapmisti?

Canim persembe gunu doktor kesin sana hastalarin resimlerini gösterir, en azindan ordan bir fikir edinebilrisin. Ama burdaki hanimlarin tecrubeleri daha önemli sanki....

Bide senin ilk ameliyatini kim yapmisti?
entoda olmuştum canım denizhan özkaya...ne biliim ayıp gibi gelio direkt hastaların resmine de bakiim denmez ki... buarada cemil beye mail attım anında döndü..gelin görüşeli,m dio.. ya çağhan bey yada cemil bey artık karar vercem cumaya kadar...cemil beyi çok mu beklerim randevuda acaba... çok uzun vaktimde yok.oğlum kreşten18:00 da gelio......off off!!:17:

Arkadaşlar burun ameliyatı olucam ama karar veremiyorum COOOOOK zormus bu işler.

Ben Şuana kadar 9 doktor ile görüşmeye gittim(hem izmir hem istanbul), iyi mi yaptım bilemedim çunku daha da kafam karıştı.

Çok öyle hokka gibi kalkık burun sevmiyorum. Daha keskin kadınsı burunlar hoşuma gidiyor ama doktor seçimi mi yapamıyorum.

Çağhan bey nasıldır bilen varmı hiç, yada bizzat estetik olan :)

Yardımcı olabilecek var mı ???? Şimdiden teşekkürler.

Sakın güvenmeyin çağhan baytekine. Benim burnumu çok kötü bir duruma soktu. Hem şekli bozuk hem de nefes alamıyorum :((
Arkadaşlar burun ameliyatı olucam ama karar veremiyorum COOOOOK zormus bu işler.

Ben Şuana kadar 9 doktor ile görüşmeye gittim(hem izmir hem istanbul), iyi mi yaptım bilemedim çunku daha da kafam karıştı.

Çok öyle hokka gibi kalkık burun sevmiyorum. Daha keskin kadınsı burunlar hoşuma gidiyor ama doktor seçimi mi yapamıyorum.

Çağhan bey nasıldır bilen varmı hiç, yada bizzat estetik olan :)

Yardımcı olabilecek var mı ???? Şimdiden teşekkürler.

ne zaman oldunuz ameliyat acaba :S

2005 yılında oldum. Burnumdaki tüm kıkırdakları çıkardığı için şuanda burun deliklerim büyüdü ve üst kısmı da çöktü. Ve bu gelişmeler ameliyattan sonra 1 yıl içinde yavaş yavaş oldu :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada ben cağhan beye nerdeyse 2 ay önce ameliyat oldum :S şuan için pek bir sıkıntım yok, sadece cok yeni oldugu için burnumun inmesini bekliyorum, inşallah böyle problemler çıkmaz :S Şuan kafam karıştı :S

2005 yılında oldum. Burnumdaki tüm kıkırdakları çıkardığı için şuanda burun deliklerim büyüdü ve üst kısmı da çöktü. Ve bu gelişmeler ameliyattan sonra 1 yıl içinde yavaş yavaş oldu :(

Bu arada ben cağhan beye nerdeyse 2 ay önce ameliyat oldum :S şuan için pek bir sıkıntım yok, sadece cok yeni oldugu için burnumun inmesini bekliyorum, inşallah böyle problemler çıkmaz :S Şuan kafam karıştı :S

bende burnumdan şikayetçiyim fakat korkuyorum ameliyat olmaktan. Buradaki referanslar sayesinde düşünebilirim.

Herkes için aynı olmaz tabi ki siz endişelenneyin. Ayrıca istediğiniz gibi olmazsa da korkmayın çok iyi revizyon yapan doktorlar var. Sadece ilk ameliyat kadar ucuz olmuyor.

Revizyon kolay birsey degil ki kaburgadan kikirdak alinip kiyma haline getirilip buruna enjekte ediliyormus cok igrenc degil mi:KK43: bir de eriyor sonradan diyorlar nasil kalkisabiliriz ya bukadar onemli bir organi nefessiz sekilsiz hale getirmeye hicbir doktorun hakki yok :KK43: yaptiklari isin ciddiyetinin farkina varmalilar hata yapma luksleri yok onlarin bunun bilincine varmalilar

öncellikle herkese merhaba .... burun estetğile ilgili yorumları okudum şimdi bende bu konuda bişeyler söylemek istedim 2014 ocak ayında burun estetiği oldum sevgili Çağhan Baytekin yaptı çok memnun kaldım tam istediğim gibi çok doğal ve çok güzel oldu .... hiçbir şekilde zorluk çekmedim , acı çekmedim anlatıldığı kadar ağrım olmadı , morluk olmadı çok güzel bir burun estetiği ameliyatı oldum şişlikler indikten sonra normal yaşantıma geçtim ve burun estetiği yaptırdığıma kimseyi inandıramıyorum o kadar doğal..Estetik olmak isteyen herkese tavsiye ederim :)) iyi akşamlar hekse :))

Back
X