Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaDr.Deniz Güleryüz çakmak muayene olan ve aşılama yaptiranlar
Merhaba. Ben de uzun araştırmalardan sonra Deniz hanım a gitmeye karar verdim. Gerçekten mesajında belirttiğim gibi ilk aşılamadan sonra gebeliğim oldu. şimdi 6 aylık gebeyim. Kesinlikle tavsiye ederim. Soyadı gibi güleryüzlü bir doktor.
Merhaba. Ben de uzun araştırmalardan sonra Deniz hanım a gitmeye karar verdim. Gerçekten mesajında belirttiğim gibi ilk aşılamadan sonra gebeliğim oldu. şimdi 6 aylık gebeyim. Kesinlikle tavsiye ederim. Soyadı gibi güleryüzlü bir doktor.
merhaba, sizin probleminiz neydi acaba. ben de şimdi deniz hanıma gidiyorum eşimde sperm şekil bozukluğu ve hız düşüklüğü çıktı. deniz hanım önce aşılama yapalım dedi ama ihtimal de düşük gibi konuştu sanki çok kararsız kaldık. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim