Dr. Dicle Yaşar Aksöyler burun estetiği hacettepe

Canım hacettepede benim annem calısıyor eger doktor estetik cerrah degilse ve op. Doktor yada doçent degilse kesinlikle olma derim. Cok iyi doktorlarda var hacettepede ma üniverste hastanesi asistanlara ameliyat yaptırıyorlar doktorunu iyice araştır. Yaptıgı burunlara yorumlara bak. Ona gore ol ameliyatını fiyatı cok uygun ama biraz araştır derim.

Canım hacettepede benim annem calısıyor eger doktor estetik cerrah degilse ve op. Doktor yada doçent degilse kesinlikle olma derim. Cok iyi doktorlarda var hacettepede ma üniverste hastanesi asistanlara ameliyat yaptırıyorlar doktorunu iyice araştır. Yaptıgı burunlara yorumlara bak. Ona gore ol ameliyatını fiyatı cok uygun ama biraz araştır derim.
Benim goruscegim arastirma gorevlisi son yiliymis henuz yuz yuze gelmedim tabiki direk ameliyat olmucam bunun icin ona guvenmem lazim beni tatmin etmesi lazim isteklerim ve taleplerimi yoksa direk prf gidicem zamanim var cunki ameliyati kısin istiyorum

Canım bende biyerde bilgi bulamadım :KK43: hala araştıyorum.Bitane forumda bahsedilen kişi var oda çok memnun o kadar.
çok yakın arkadaşım dr dicle hanımdan burun amelyatı oldu harika ve çok doğal bir şekilde yeni bir burnu oldu, nefes alma da sıkıntısı vardı aynı zamanda kemerli bir görünümü vardı fotolarını koymayı çok isterdim ama kendisi istemiyor. annem içinde karın yağlarını aldırma için randevu alıcaz. harika sempatik bir doktor ve gerçekten bir sene sonra asitanlığı kalkacak 1500 tl ye amelyat oldu. hiç ağrısı veya şikayeti olmadı. tavsiye ederim.

Evet oldum 2 ay oldu nerdeysee doğal duruyoo yapısı kimse anlamıyo estetik olduğunu ama tabiki hala şiş
Merhaba bende Dicle Hanıma ameliyet olacağım. Ama herkes korkutuyor asistana ameliyat mı olunur diye. Biraz daha detaylı anlatır mısınız ameliyatınızı

Ameliyat olana kadar herkes araştırıyor soruyor ameliyattan sonra kimse yorum yazmıyor. Herkes ameliyat sonrasını paylaşsa bizler için daha aydınlatıcı olur

Back
X