Dr. Dilek Yagmur

benim 1 numaralı drum 1 hamileliğimde 7.ayıma kdr gidebildim ona maddiyattan dolayı bırakmak zorunda kaldım çok severim kendisini inş 2.hamiş olursam hayırlısıyla doğumumu onda yapmak niyetim eylülde inş tekrar gitcem yanına bence çok ama çok özel bi dr kesinliklede tavsiye ederim herkese

sagol canım yorumun ıcın..cok fazla gıden yok heralde dogum ıçın ne kadar ıstıyodu haberın varmı

kızlar dun gıttım dr. dılek hanıma gercekten cok tatlı bır bayan galıba artık ona devam edicem...sızınde bılgınız olsun gercekten tavsıye edılebılır cokkkkkk ılgılı cokkkkk

ssvd de yaptırıyor diye biliyorum, dolayısıla normal doğum yanlısı bir doktor olduğunu duydum. bir daha hamilelik yaşarsam sanırım müstakbel doktor adaylarımdan biri kendisi olacak. ya da kontrollerimi yaptırsam da evde kendim bir ebeyle deneyeceğim ssvd.

dilek hnm tek kelimeyle mükemml bir dr normalden yana her zman tatlı dili güler yüzü yokmuu..Bebeğin hareketlerinden neler anlıyo neler ve doğru çıkıyo..12+3 de bebeğimin cinsiyetini %99 doğru bildi...cnm dr um benim....

Çok sevindim canım dilek hnm a gittiğine..

evet doğru çok şaşırcaksınız belki ben kalp atışlarını dinlemeye gitmiştim tabi ilk hamişim çok merak ediyom cinsiyetini o zaman bana dediki bu kız olcak ama kesin emin değilim gerçektende meleğim kız doğdu ben çok seviyorum kendisini inş ekimde gitcem yanına

dilek hanıma tanımadan içten içe bir sevgi besliyorum. yine kendisi ile ilgili anılarınız aklınıza gelirse dinlemekten keyif alırım. müstakbel doktorum hakkında iyi şeyler duymak çok hoş. tecrübeli olduğu her yorumdan belli oluyor zaten. teşekkürler.

ben ilk hamileliğimde dilek hn gitmiştim doğumu yapmıştı harika bi doktor hem güler yüzlü hemde çok ilgili ayrıcada uzman şu an ikinci hamileliğim tekrar dilek hn gidiyorum 21 haftalık hamileyim sizlerede tavsiye ederi.

merhaba bende 2 sene once muayene için gidiyordum dilek hanıma cok seker bir insan ama awrupa yakasında oldugum icin dewam edememiştim simdi anadolu yakasına tasındım we 21 haftalık hamileyim ona dewam etmek istiyorum muayene ucreti ne kadar oldu ? we hangi hastanelere bakıyo ? ben ümraniyede oturuyorum bana en yakın nereye bakıyo ? bilen arkadaslar bilgilendirirse sewinirim

Yeri hiç değişmedi gittyseniz biliyorsunuzdur zaten en son 90 liraydı ama 100 olmuş demek kendi yerinde muayane medicanada doğum...

BENDE DİLEK HNMDAN ALDIM RANDEVU BNM 7 YAŞINDA BİR KIZIM VAR İKİNCİ ÇOCUGU İSTİYORUZ AMA OLMUYOR BEN DİLEK HNM SSVD İÇİN İSTEDİM ONA GİTMEK HAKA APAYDINA GİTTİM TEDAVİ SÜRECİNDEKİ HASTALARINA BAKMIYORMUŞ SADECE GEBELİK VE BEBEKLERE BAKIYORMUŞ BAŞAKA BİR DR GİT DEDİ KİBARCA BENDE DİLEK HANIMA GİTMEK İSTİYORUM AMA MEDİCANA ÇOK PAHALI MEDİPOLLA ANLAŞMASI OLUP OLMADIGINI MERAK EDİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.....:nazar::nazar::nazar:

bildiğim kadarıyla anlaşması var hiç olmadı dilek hanımın muayenesini ara ordan bilgi al telini filan istersen özelden msj at ben sana yollarım...

Gerçekten mükemmel bir doktor. Benim de doktorum aynı zamanda, bizim de bebişimiz şuan 3 buçuk aylık :) çok ilgili ve kişilik olarak ta süper bir insan. Allah nasip ederse doğumumu da yaptırıcak :) kesinlikle tavsiye ediyorum.

Back
X