Dr. Dilek Yagmur

benim canım doktorum yaaaaaa.istediğin soruyu rahatlıkla sorabiliyosun.insanları çok rahatlatıyo.yaptırdığı doğumdan bi tanesini de izledim.inanılmaz güzel bi doğumdu.kesinlikle tavsiye ederim kızlar.şayet bi gün hamile kalırsam doğumumu da yaptırsın isterim.şu an tedavi süğrecindeyim çünkü.

Bir insan ancak kardeşini bu kadar sever
Ki ,ben kardeşimden ayırmam kendisini 15 yıldan fazladır bir süredir tanıyorum
hastasıyım aşığıyım :)
Dinlemekte anlamakta çözüm üretmekte üstüne yoktur
Aynı zamanda psikologunuz olur 9 ay boyunca ilgilenir sever anne şefkatinde ...
Oğlumu o kavuşturdu bana ne zorluklar atlattım sürekli destek oldu
Şimdi yine hamileyim Allahın izni ile onun sayesinde inşallah yine kavuşucam yavruma .
Kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar emin olun harika bir insan ...herşeyden önce dost ve arkadaş ...

Merhaba
Dilek Hanımın şuanki muayene ücreti nedir?
Özel sigorta karşılıyor mu?
Diğer sayfalarda bahsedilen hastanelerle anlaşmaları devam ediyor mu?
Güncel bilgilerini bilen paylaşabilir mi?

Merhaba
Dilek Hanımın şuanki muayene ücreti nedir?
Özel sigorta karşılıyor mu?
Diğer sayfalarda bahsedilen hastanelerle anlaşmaları devam ediyor mu?
Güncel bilgilerini bilen paylaşabilir mi?

devamlı gıdıcekelr ıcın 100 tl normal ucretı 120 tl

gebelık takıbıme doktorumla basladım nihayet kendınısı yıllardır hep adını duydum bır kackerede gıtmıstım
cok ıyı bır doktor benım gıbı dogumdan korkanlara kesınlıkle dılek hanımı tavsıye ederım cok tatlı cok enerjık hastasının halınden anlıyan biri

sezeryan sonrası normal doğum düşündüğüm , kendi doktorumun şimdidden bana olumsuz konuşmasından dolayı dr. dilek hanımı gördüm şimdi herkes memnun anladığım kadarıyla , düşünebilirim . medicana hastanesi de olabilir ama yenidoğan bölümü nasıl bilmiyorum yada imkanlarını ? orada normal doğum düşünsek dilek hanımla bana nekadara mal olur ? yapan , yaptıran var mı acaba ??

sezeryan sonrası normal doğum düşündüğüm , kendi doktorumun şimdidden bana olumsuz konuşmasından dolayı dr. dilek hanımı gördüm şimdi herkes memnun anladığım kadarıyla , düşünebilirim . medicana hastanesi de olabilir ama yenidoğan bölümü nasıl bilmiyorum yada imkanlarını ? orada normal doğum düşünsek dilek hanımla bana nekadara mal olur ? yapan , yaptıran var mı acaba ??

büyük ihtimal bende medicanada yaoptırıcam dılek hanım 24 saat yogun bakım unitesi oldugundan o hastaneyı tavsıye ettı ocakta fıyatlar degısıyormus
ozaman ögrenıcem kesınlıkle dılek hanımı tavsıye ederım normal dogum destekleyen ve doktordan zıyade abla gıbı
her gıttıgımde sarılır elımı sıkar destek verır ....

devamlı gıdıcekelr ıcın 100 tl normal ucretı 120 tl

gebelık takıbıme doktorumla basladım nihayet kendınısı yıllardır hep adını duydum bır kackerede gıtmıstım
cok ıyı bır doktor benım gıbı dogumdan korkanlara kesınlıkle dılek hanımı tavsıye ederım cok tatlı cok enerjık hastasının halınden anlıyan biri

Dilek hanimi cok severim hem insan olarak hem hekim olarak mukemmel diyebilirim. Bende dilek hanimin yonlendirmesiyle dogumumu medicana camlicada yani umraniyede yaptim. Kadrosundan gayet memnun kalmistim. Neredeyse 2 yasinda oldu oglum. Suanki kadro nasildir bilemem. Memnuniyet kisiden kiseye degisir. Ben memnun kalmistim. Ayni yerde dogum yapan arkadasim pek memnun kalmamisti. Cok luks ararsan medicana arayisina cevap veremez orta duzey bi hastane ama dedigim gibi dilek hanim orda gorevli oldugu icin hic sorun cikarmiyorlar hepsi gayet ilgililer bence. Dilek hanimsa dogum doktorun hic dusunme git derim. Bendende cok selam soyle. Bakuden zeynep dersen hatirlar esimde doktor.ben ikinci dogumumdada kendisine gidicem. Saglik huzur dilerim. Umarim hersey cok guzel olsun. Bebisinle uzun omurler :)
(benım ozel mesaj atma sansım yokmusssss maalesef :) o yuzden burdan cevaplıyorum )

Sent from my BlackBerry® smartphone using Azercell Azerbaijan.

Dilek hanimi cok severim hem insan olarak hem hekim olarak mukemmel diyebilirim. Bende dilek hanimin yonlendirmesiyle dogumumu medicana camlicada yani umraniyede yaptim. Kadrosundan gayet memnun kalmistim. Neredeyse 2 yasinda oldu oglum. Suanki kadro nasildir bilemem. Memnuniyet kisiden kiseye degisir. Ben memnun kalmistim. Ayni yerde dogum yapan arkadasim pek memnun kalmamisti. Cok luks ararsan medicana arayisina cevap veremez orta duzey bi hastane ama dedigim gibi dilek hanim orda gorevli oldugu icin hic sorun cikarmiyorlar hepsi gayet ilgililer bence. Dilek hanimsa dogum doktorun hic dusunme git derim. Bendende cok selam soyle. Bakuden zeynep dersen hatirlar esimde doktor.ben ikinci dogumumdada kendisine gidicem. Saglik huzur dilerim. Umarim hersey cok guzel olsun. Bebisinle uzun omurler :)
(benım ozel mesaj atma sansım yokmusssss maalesef :) o yuzden burdan cevaplıyorum )

Sent from my BlackBerry® smartphone using Azercell Azerbaijan.

mesajın için çok teşekkürler canım selamını ıletıcem inşallah :)
luks bı yer aramıyorum canım doktoruma nasıl guvenıyorsam hastanede kadroda oyle olsun ıstıyorum
kafama takılan normal dogum olur sancım gece gelırse hastaneye gelırmı hemen gercı bu konuları ocak ayında konusucaz
doğum ucretlerı bellı olsun herseyı konusuruz demıstı ...
sanada bebegınle hayırlı uzun ömürler dilerim :)

mesajın için çok teşekkürler canım selamını ıletıcem inşallah :)
luks bı yer aramıyorum canım doktoruma nasıl guvenıyorsam hastanede kadroda oyle olsun ıstıyorum
kafama takılan normal dogum olur sancım gece gelırse hastaneye gelırmı hemen gercı bu konuları ocak ayında konusucaz
doğum ucretlerı bellı olsun herseyı konusuruz demıstı ...
sanada bebegınle hayırlı uzun ömürler dilerim :)

gece gunduz kesınlıkle gelır sen kafana takma. bı telefonla orda olur. ama gece kendı anestezı uzmanının olamayacagını soylemıstı bana.ben spınal anestezıyle oglumu dunyaya getırdım. bu benım ıstegımdı cok memnun kaldım. amelıyat sonrasında herhagı bır sıkıntım olmadı. dogum ucretlerı ınan cok uygun. ve hastanenın sonrasında masraf cıkarmasına ızın vermıor. ne dedıyse o. yenı dogum yapacak arkadaslara sans dılıyorum.

arkadaşlar ben de ssvd için dilek hanım a gtmek istiyorum anladıgım kadarıyla herkes çok memnun. şu an hangi hastanede anadolu yakasında mı çalışıyor ssvd ücreti ne kadardır bilen var mı?

Ben de ssvd için doktor araştırdım 6 ay önce taşındığım üsküdar bağlarbaşında (icadiye) yanıbaşımdaymış dilek hanım.16 haftalık gebeyim ssvd niyeti ile kendisine geldiğiminde altını çizdiğimde biz engel olmayız,sen istediğin sürece arkandayız dedi.Muayene ücreti 120 tl verdim.Özel sigortam var ve eşimin patronunun eşin doğum yapınca o hastaneye geldiğine göre sigortamdan faydalanacağım diye seviniyorum.Ama rakamı bilmiyorum.Bu arada 4'lü tarama testini yaptıran arkadaşlar en uygun rakamlarda nerelere yaptırlar bilgi almak isterim.Ben ilk kontrolümü 15 haftalıkken yaptırdığımdan daha önce ki testleri yaptırmadığım için fiyat bilgim hiç yok.

Merhaba
Dilek Hanım, ikili test ve ayrıntılıyı kendi mi yapıyor?
Yoksa yönlendirme mi yapıyor?
bilen var mı

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım . 25 haftalık hamileyim ilk doğumum sezeryan ve ikincinin inşaallah ssvd olmasını istiyorum. araştırdığımda en çok dr. dilek yağmur isimi ön planda. dilek yağmura gidenler yada doğum yapanlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba ? birçok hastanede doğum yaptırıyormuş sanırım gidenler varsa tavsiye edebilecekleri hastane varmıdır doğum fiyatları nedir?

bende ssvd düşünüyorum.bu konuda dilek hanımı araştıracağım.edindiğim bilgileri buradan yazarım.sizde öğendiğiniz bilgileri yazarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar ben 30.haftamda ssvd için Dilek hanıma gittim. Kendisi çok pozitif bir dr ve acayip rahatlatıyor insanı. Muayenehanesi Üsküdar Bağlarbaşında muayene ücreti nakit 120tl kredi kartı ile 140tl. Ümraniye ile anlaşması var hastane ve kendi ücreti dahil ssvd 2.600 tl sezaryen olursa 2.700 tl. Ben normalde Tekirdağ Çerkezköy de oturuyorum son haftamda İstanbul Beylikdüzündeki annemde kalacağım, baya bi uzak kalacak ama yapacak birşey yok. Gebze, Düzce ve Ankaradan gelen hastaları varmış kesinlikle değer diye düşünüyorum. Avrupa yakasındada ssvd destekleyen doktorlar var şu aralar Zeytinburnu Avrasya Hospitalde Özgür hanımdan bahsediliyor sürekli ve ssvd hikayesi olan bir arkadaşta oldu ama ben sanki Dilek hanıma gitmezsem sonum yine sezaryen olacakmış gibi hissediyorum o yüzden illede Dilek hanım diyorum :D

sanırım gebzeden gelen benim sizinle facede de yazışmıştık :)
avrasya hastanesinin uygun oluşu aklımı çelmiyor değil ama nedense dilek hanıma gitmezsem pişmanlık yaşıcam diyede korkuyorum...
2 sefer muayeneye gittim kendisine ilkinde çok fazla güven verdi bana ama bu son gidişimde çok alkımda soru işareti kaldı. kendiside doğumdan gelmişti ve hızlı hızlı muayene ediyordu belki yorgundu ondandır diye umuyorum .. sizinle aynı haftadayız ben den nst yi 1 temmuzda burda yaptırıp faxlamamı istedi sizden ne zaman istedi? sonrasında 8 temmuzda kontrole çağırdı.

Merhaba arkadaşlar ben 30.haftamda ssvd için Dilek hanıma gittim. Kendisi çok pozitif bir dr ve acayip rahatlatıyor insanı. Muayenehanesi Üsküdar Bağlarbaşında muayene ücreti nakit 120tl kredi kartı ile 140tl. Ümraniye ile anlaşması var hastane ve kendi ücreti dahil ssvd 2.600 tl sezaryen olursa 2.700 tl. Ben normalde Tekirdağ Çerkezköy de oturuyorum son haftamda İstanbul Beylikdüzündeki annemde kalacağım, baya bi uzak kalacak ama yapacak birşey yok. Gebze, Düzce ve Ankaradan gelen hastaları varmış kesinlikle değer diye düşünüyorum. Avrupa yakasındada ssvd destekleyen doktorlar var şu aralar Zeytinburnu Avrasya Hospitalde Özgür hanımdan bahsediliyor sürekli ve ssvd hikayesi olan bir arkadaşta oldu ama ben sanki Dilek hanıma gitmezsem sonum yine sezaryen olacakmış gibi hissediyorum o yüzden illede Dilek hanım diyorum :D

ümraniyede hangi hastanede yaptırıyorr acaba.

2 hafta önce gitmiştim orda ki sekreterlik bölümünde oturan bayan Anadolu yakasında istediğiniz hastaneye geliyor ancak hastanenin sürpriz fiyatına müdahale edemez.Kendisi ofisine 2.000 tl rakamı alır artık hastane fiyatını siz ödersiniz.Ancak ekibine güvendiği ve anlaşmalı olduğu medicana çamlıca şubesinde 2.600 tl herşey içinde normal 2.700 sezeryan doğumu yaptırdığını söyledi.Yani dilek hanımın ücreti ile hastane fiyatı hepsi dahil.O yüzden çoğu kişiyi oraya yönlendiriyor bende nasipse orada doğum yapacağım.

Ben medicana ümraniye şubesi diye biliyorum aynı şubemi acaba. Orayla anlaşması var. Anadolu yakasında başka bir hastane isterseniz 2.000 dilek hanım alıyor hastaneye karışmıyor.

Back
X