Dr Doğan Pınar'a burun ameliyatı yaptıran var mı? instagram sayfasını inceledim, doğal sonuçlar çıkarmış gördüğüm kadarıyla.Yorumlarınıza ihtiyacım var ya da memnun kaldığınız doktor isimlerine. Bir süredir doktor araştırıyorum,netleşemedim henüz.
Merhaba, ne zaman oldunuz ameliyatınızı acaba? Fotoğrafınızı görmemiz mümkün mü?Selam ben oldum memnun kaldım mutlaka görüş derim iletişimi çok iyi. Ben aklımdaki tüm soruları herzaman rahatlıkla sorabildim ve yanıt aldım ki bu bence çok önemli. Ameliyat sonrası da çok ilgiliydi.
Ben de 14 Kasım 'da görüşeceğim, instagram sayfasından takip ettiğim kadarıyla biliyorum ameliyatlarını.Ben de görüştüm kendisi ile, oldukça içime sindi ama ameliyat tarihi almam için yaptırmış birinin tavsiyesine ihtiyacım var. Siz ulaşabildiniz mi böyle birine?
Sizin sikayetiniz neydi sonuc dogal oldumu memnun kaldimizmi özelden resim atmaniz mumkunmu benin genis burnum var buyzden emin olamiyorum birde kalkip almanyadan gelcegim icin ön bilgi aliom alabildikceSelam ben oldum memnun kaldım mutlaka görüş derim iletişimi çok iyi. Ben aklımdaki tüm soruları herzaman rahatlıkla sorabildim ve yanıt aldım ki bu bence çok önemli. Ameliyat sonrası da çok ilgiliydi.
Instagram sayfasını takip edin mutlaka, orda video ve fotoğraf paylaşıyor. Ben görüştüm çok içime sindi, 9 Ocak'ta ameliyat olacağım.Sizin sikayetiniz neydi sonuc dogal oldumu memnun kaldimizmi özelden resim atmaniz mumkunmu benin genis burnum var buyzden emin olamiyorum birde kalkip almanyadan gelcegim icin ön bilgi aliom alabildikce
Merhaba bu surexte hala memnun musunz burun ameliyayinzdanSelam ben oldum memnun kaldım mutlaka görüş derim iletişimi çok iyi. Ben aklımdaki tüm soruları herzaman rahatlıkla sorabildim ve yanıt aldım ki bu bence çok önemli. Ameliyat sonrası da çok ilgiliydi.
evet ben memnunum nerdeyse iki yıl olacakMerhaba bu surexte hala memnun musunz burun ameliyayinzdan
Geçen hafta görüşmeye gittim abartmıyorum 23 25 kişi vardı o kadar çok bekledim ki oraya da herşeye ters cevap veren bir kız koymuşlar fiyat konuşurken bile laubali bir şekilde anlattı. ameliyatından memnun olmayan bir hastası da oradaydı kafam karıştı muhtemelen tercih etmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?