Dr Doğan Pınar?

violensel

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
10
0
286
Bursa
Dr Doğan Pınar'a burun ameliyatı yaptıran var mı? instagram sayfasını inceledim, doğal sonuçlar çıkarmış gördüğüm kadarıyla.Yorumlarınıza ihtiyacım var ya da memnun kaldığınız doktor isimlerine. Bir süredir doktor araştırıyorum,netleşemedim henüz.

Selam ben oldum memnun kaldım mutlaka görüş derim iletişimi çok iyi. Ben aklımdaki tüm soruları herzaman rahatlıkla sorabildim ve yanıt aldım ki bu bence çok önemli. Ameliyat sonrası da çok ilgiliydi.

Ben de görüştüm kendisi ile, oldukça içime sindi ama ameliyat tarihi almam için yaptırmış birinin tavsiyesine ihtiyacım var. Siz ulaşabildiniz mi böyle birine?

Selam ben oldum memnun kaldım mutlaka görüş derim iletişimi çok iyi. Ben aklımdaki tüm soruları herzaman rahatlıkla sorabildim ve yanıt aldım ki bu bence çok önemli. Ameliyat sonrası da çok ilgiliydi.
Merhaba, ne zaman oldunuz ameliyatınızı acaba? Fotoğrafınızı görmemiz mümkün mü?

Ben de görüştüm kendisi ile, oldukça içime sindi ama ameliyat tarihi almam için yaptırmış birinin tavsiyesine ihtiyacım var. Siz ulaşabildiniz mi böyle birine?
Ben de 14 Kasım 'da görüşeceğim, instagram sayfasından takip ettiğim kadarıyla biliyorum ameliyatlarını.

Sizin sikayetiniz neydi sonuc dogal oldumu memnun kaldimizmi özelden resim atmaniz mumkunmu benin genis burnum var buyzden emin olamiyorum birde kalkip almanyadan gelcegim icin ön bilgi aliom alabildikce

Sizin sikayetiniz neydi sonuc dogal oldumu memnun kaldimizmi özelden resim atmaniz mumkunmu benin genis burnum var buyzden emin olamiyorum birde kalkip almanyadan gelcegim icin ön bilgi aliom alabildikce
Instagram sayfasını takip edin mutlaka, orda video ve fotoğraf paylaşıyor. Ben görüştüm çok içime sindi, 9 Ocak'ta ameliyat olacağım.

Merhaba kızlar Dr. Doğan Pınar'a ameliyat olmak istiyorum ben beğendim sonuçlarını muayenede oldum fakat internete de bakmak istedim o gün görüşmeye gittiğimde 1. haftası olanlar vardı ve hiç morarma ve şişme yoktu çok şaşırdım. Adam kesinlikle iyi birisine benziyor enerjisi falan yüksek ama bir de sizlere sorayım dedim.

Merhaba arkadaşlar biz iki arkadaş Doğan beye ameliyat olduk çok çok memnun kaldık..mutlaka bir görüşün derim..hatta ameliyattan 1 ay sonra darbe aldım il dışındaydım doktoru aradim hemen gel dedi ve cok ilgilendi ..10 gun boyunca pansumana gittim ve hic ucret de almadi..iyikide Doğan beyi secmisim..şuan cok iyiyim..cok ilgili ve bilgili bir doktor

Merhaba bu surexte hala memnun musunz burun ameliyayinzdan

Merhaba burun seklinden memnun kaldiniz mi bende dogan beye ameliyat olmak istiyorum yaptiranlara fikir danisiyorum.

Geçen hafta görüşmeye gittim abartmıyorum 23 25 kişi vardı o kadar çok bekledim ki oraya da herşeye ters cevap veren bir kız koymuşlar fiyat konuşurken bile laubali bir şekilde anlattı. ameliyatından memnun olmayan bir hastası da oradaydı kafam karıştı muhtemelen tercih etmeyeceğim.

Yaa ben araştırırken instagramdan ameliyat ettiği hastalara ulaşmıştım onlarla yazıştım gayet memnundular bi de Dr un iletişimi çok iyi geldi bana uzun vakit ayırmıştı görüşmede.Yani ben ikna oldum güvendim memnun kaldım. Siz de Dr araştırırken içsesinizi dinleyin bence. Bol şans size

Ben ameliyat oldumiyi elettik veren ilgili biri fakat gelin görün ki benim burnum istediğim gibi olmadı. Asimetrik oldu. Sol kemiği yeterince törpülememiş 1.yılımda kendisi ufak bir revizyon yapacağını söyledi bana. Ama herkesin sonucu aynı olacak diye bir kural yok yaptığı çok güzel burunlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…