Dr Emre Bakırcıoğlu hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi sahsenemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sahsenemm

Ziyaretçi
Merhabalar ben şahsenem ;
Ben mikro tese konusunda sizlerin bilgilerini almak istiyorum. Ben öncesinde istanbulda bir merkezde eşime azosperm teşhisi konuldu. 1 kez mikro tese ameliyatı oldu. ama sperm bulunamadı. sonra bir doktor önerdiler. dr. emre bakırcıoğlu eşime randevu almak istiyorum ama onunda çekindiği bir çok sey var. Eşi mikro tese olan arkadaslar bilecektir. erkekler bu konuda çok tereddüt ediyor ve zor razı oluyorlar. eğer sizlerinde bilgisi varsa doktor hakkında benimle paylaşırmısınız.

Merhabalar ben şahsenem ;
Ben mikro tese konusunda sizlerin bilgilerini almak istiyorum. Ben öncesinde istanbulda bir merkezde eşime azosperm teşhisi konuldu. 1 kez mikro tese ameliyatı oldu. ama sperm bulunamadı. sonra bir doktor önerdiler. dr. emre bakırcıoğlu eşime randevu almak istiyorum ama onunda çekindiği bir çok sey var. Eşi mikro tese olan arkadaslar bilecektir. erkekler bu konuda çok tereddüt ediyor ve zor razı oluyorlar. eğer sizlerinde bilgisi varsa doktor hakkında benimle paylaşırmısınız.

Ben ve eşim ilk görüşmeden oldukça memnuun ayrıldık

Teşekkür ederim meldayel , galiba randevuları salı günü umut tüp bebek merkezinde veriliyormuş. yarın randevu aldık gideceğiz. eğer ilk kontrol sonrası güzel bir şeyler duyarsam tedaviye en kısa zamanda başlamak istiyorum.

canım benim eşime de tese ameliyatı olacak demişlerdi bizde emre beye gittik.önce sperm tahlili yapmam gerekli bu tahlillerle direkt tese diyemem dedi.bende tahlil gününe kadar eşime vitamin yönünden güçlü şeyler yedirdim.bol süt içti bal yedi.keçi boynuzu kürü ve pekmezi uyguladık.birde o gün ulun beyle görüşmüştük emre beyden sonra oda bize vitamin hapı yazmıştı.gittik merkeze eşim spem veremedi :(maalesef labratuvar ortamında veremiyor.sonra bize örneği evden getirin ama 1 saat içinde elimizde olsun dediler.yarım saatte götürdük örneği.70.000 sperm hücresi çıktı.şimdi tedaviideyiz iğnelerimi vurunuyorum.Ama tese olmak gerekseydi de Emre beye güzenirdim.gerçekten çok iyi bir doktor hem şimdi mikro tese uyguluyorlar bu uygulamada sperm elde etme şansı daha fazla.umarım sizdede sperm bulunur canım.tedaviye başlamış olmak bile insana büyük bi sevinç veriyor.hoşçakal...

Back
X