Merhaba ameliyat oldunuz muSelam arkadaşlar
Emre beye daha önce ameliyat olanınız varmı?
Kendisi dışkapı hastanesinde çalısıyor makul bir ücretle burun estetiği ameliyati olacağım ancak hakkında platformlarda pek bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz?
Hayır henüz çağırmadılarMerhaba ameliyat oldunuz mu
Hangi devlet hastanesinde olursa olsun asistanlar ameliyatta yer aliyor fakat %100 ameliyati onlar yapmiyor uzmanlar müdahale ediyorlardır diye düşünüyorum.Bir de bütçe konusu maalesef kısıtlı olduğu için devlette olmak zorundayım.Özel devlet fark etmiyor aslında 2 mecrada da doktor doktordur kendi becerisi ve vicdanina kalmış bişi birazda.Herhangi bir yakınınız veya tanıdığınız birisi mi ameliyat oldu sonuç olarak bu bilgiye vardınız? Ayrıca cevabınız için teşekkür ederim dikkate alacağimSakın diskapi hastahanesinde olmayın. Ameliyati genellikle asistanlar yapıyor ve zaten genel olarak berbat bi hastane bende orda olacaktım son anda vazgeçtim ve yeni burun ameliyatı olmuş biri olarak şunu söyleyim bu burun olayı ufacık Bi hata kabul etmez doktoru ve hastahameyi çok iyi araştırın derim
Ben diskapi devlette olacaktım vazgeçip fatihdekj devlet hastanesinde oldum yani yine devlet hastanesini tercih ettim çünkü doktorumla sürekli iletişim halimdeydik şeklini uzun uzun konuştuk psikolojik olarak çok iyi motivasyon veriyor. Ama diskapi öyle değil doktorlar insanın yüzüne bakmıyor doktor bile konuşmuyor seninle asistanına yönlendiriyor sana şeklini bile sormuyor ne istediğini bile sormuyor şu gün gel ameliyat olacaksın dediler diskapi hastanesine haftada bir kesin giderim o yüzden nasıl biyer olduğunu çok iyi biliyorum ayrica asistanlar eşliğinde doktorlar yapıyor ve daha çok asistanlara yaptırıyorlar çünkü adı üstünde eğitim ve araştırma hastanesi orası inanın çok araştırdım için bukadar net konuşuyorum tabi karar sizin çok iyi düşünün çünkü o yapılan burnu yıllarca siz taşicaksiniz yapılan Bi hatanın geri dönüşü olmuyor malesefHangi devlet hastanesinde olursa olsun asistanlar ameliyatta yer aliyor fakat %100 ameliyati onlar yapmiyor uzmanlar müdahale ediyorlardır diye düşünüyorum.Bir de bütçe konusu maalesef kısıtlı olduğu için devlette olmak zorundayım.Özel devlet fark etmiyor aslında 2 mecrada da doktor doktordur kendi becerisi ve vicdanina kalmış bişi birazda.Herhangi bir yakınınız veya tanıdığınız birisi mi ameliyat oldu sonuç olarak bu bilgiye vardınız? Ayrıca cevabınız için teşekkür ederim dikkate alacağim
Çok çok geçmiş olsun ,adına sevindimBen de devlette oldum ama uzman yaptı, Ameliyat sonrası şüphelerim vardı, Hemşireler konuşurken duydum, ameliyatı uzman(yani doktorum) yapmış, çok rahatladım.
Teşekkür ederim ama Emre beyle görüşme imkanim oldu ve gayet ılımlı nazik bir insandi muayene edip süreçten bahsettigi için bu kadar sorgulayıcı davrandım.Sakıncasi yoksa sizde mi Emre beye muayene olmuştunuz veya muayene olduğunuz doktor kimdir?Çok soru sordum kusuta bakmayınızBen diskapi devlette olacaktım vazgeçip fatihdekj devlet hastanesinde oldum yani yine devlet hastanesini tercih ettim çünkü doktorumla sürekli iletişim halimdeydik şeklini uzun uzun konuştuk psikolojik olarak çok iyi motivasyon veriyor. Ama diskapi öyle değil doktorlar insanın yüzüne bakmıyor doktor bile konuşmuyor seninle asistanına yönlendiriyor sana şeklini bile sormuyor ne istediğini bile sormuyor şu gün gel ameliyat olacaksın dediler diskapi hastanesine haftada bir kesin giderim o yüzden nasıl biyer olduğunu çok iyi biliyorum ayrica asistanlar eşliğinde doktorlar yapıyor ve daha çok asistanlara yaptırıyorlar çünkü adı üstünde eğitim ve araştırma hastanesi orası inanın çok araştırdım için bukadar net konuşuyorum tabi karar sizin çok iyi düşünün çünkü o yapılan burnu yıllarca siz taşicaksiniz yapılan Bi hatanın geri dönüşü olmuyor malesef
Ben doktorla hiç görüşmedim direk asistanla muhatap oldum kim ameliyat yapacak diye sorduğumda ameliyat hanede görürsün dediler daha belli değil öğün belli olur doktorun dediler saçmalığa bak ama sen gorusmussun doktorla şeklini falanda konuştuysan için rahat olsun ozaman farkındaysan sürekli şeklini konuştunmu diyorum çünkü çok önemli tam olarak ne istediğini anlat işte ucu kalkık olsun veya olmasın burun delikleri kesinlikle eşit olsun veya düz inen Bi burun istiyorum gibi burda bi bayan foto atmış yeni ameliyat olmuş başka Bi doktora şok oldum resmen burnu yamuk yapmış ve burun çökmüş çok cok şükür içime sinen bi burun oldu benimki inşallah sizinde öyle olur ameliyata girmeden önce doktorunu görün kesinlikle tekrar isteklerinizi hatırlatınTeşekkür ederim ama Emre beyle görüşme imkanim oldu ve gayet ılımlı nazik bir insandi muayene edip süreçten bahsettigi için bu kadar sorgulayıcı davrandım.Sakıncasi yoksa sizde mi Emre beye muayene olmuştunuz veya muayene olduğunuz doktor kimdir?Çok soru sordum kusuta bakmayınız☺
Çok teşekkür ederim canım bilgiler için.Ameliyata girmeden de doktorumla mutlaka görüşeceğim.Devlet hastanesi olduğu için öncesi sonrası fotograf paylaşan pek doktor olmuyor deneyimleri paylaşıp,deneyimleyip göreceğiz inşAllah.Dediğiniz gibi burun ameliyati en ufak hatayı kaldırmıyor dilerim hepimizin burnu güzel ve sağlıklı nefes alırBen doktorla hiç görüşmedim direk asistanla muhatap oldum kim ameliyat yapacak diye sorduğumda ameliyat hanede görürsün dediler daha belli değil öğün belli olur doktorun dediler saçmalığa bak ama sen gorusmussun doktorla şeklini falanda konuştuysan için rahat olsun ozaman farkındaysan sürekli şeklini konuştunmu diyorum çünkü çok önemli tam olarak ne istediğini anlat işte ucu kalkık olsun veya olmasın burun delikleri kesinlikle eşit olsun veya düz inen Bi burun istiyorum gibi burda bi bayan foto atmış yeni ameliyat olmuş başka Bi doktora şok oldum resmen burnu yamuk yapmış ve burun çökmüş çok cok şükür içime sinen bi burun oldu benimki inşallah sizinde öyle olur ameliyata girmeden önce doktorunu görün kesinlikle tekrar isteklerinizi hatırlatın
BenSelam arkadaşlar
Kendisi dışkapı hastanesinde çalısıyor makul bir ücretle burun estetiği ameliyati olacağım ancak hakkında platformlarda pek bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz?
Ben 3ay önce emre beye ameliyat oldum Süper bı doktor hem işinde hem insanlık olarak 3aydir kontrollrerimi Emre bey dışında kimse yapmiyo sunan tekrar ameliyat olamm gerekse gözüm kapalı giderimSelam arkadaşlar
fotograf paylasma sansiniz var mi?Ben 3ay önce emre beye ameliyat oldum Süper bı doktor hem işinde hem insanlık olarak 3aydir kontrollrerimi Emre bey dışında kimse yapmiyo sunan tekrar ameliyat olamm gerekse gözüm kapalı giderim
peki burun estetiği için ne kadar ücret ödedinizBen 3ay önce emre beye ameliyat oldum Süper bı doktor hem işinde hem insanlık olarak 3aydir kontrollrerimi Emre bey dışında kimse yapmiyo sunan tekrar ameliyat olamm gerekse gözüm kapalı giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?