• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Ercan Karacaoglunda lazer lipoliz günlüğüm :)

Merhaba arkadaşlar .. Ağır bir operasyondan sonra ilk defa bugun buskuvi yedim. Narkozun etkisi cok kötü oldu bende. Her yerim ağrıyor her harakette. Simit, bacak diz üstünden bileklere kadar yapıldı ve sırttan almış. Mide bulantisindan kendime gelemedim. Her birsey yediğimde istifar ettim. Cikis işlemlerim yapılıyor suan. Kendime ben neden böyle bir kötülük yaptım diye oturdum bi ton Ağladım. :KK43:(

@kosmetik geldi Yanıma Sağolsun onunda ameliyati bugündü. Nasıl suan bilmiyorum.

Cok cok gecmis olsun canim atlattin bunu da sukur bende cok agladim ilk gun kendie neden bu kadar aci verdim diye ama sonradan gecti herseyi unuttum :)) insallah bir an once iyilesirsin
@kozmetik simdiden gecmis olsun dualamiz seninle

lipo yerlerim benim çok ağrımıştı karın germeden zor gelmişti bana lipo; hep diyoruz aman ne diye kendiime bunu yaptırdım diye ama unutulunca sırada ne var nereyi tamir ettirsem diye plana başlıyoruz :KK59: bitmez bizlerin derdi:KK19:

lipo yerlerim benim çok ağrımıştı karın germeden zor gelmişti bana lipo; hep diyoruz aman ne diye kendiime bunu yaptırdım diye ama unutulunca sırada ne var nereyi tamir ettirsem diye plana başlıyoruz :KK59: bitmez bizlerin derdi:KK19:
Hic sorma canim valla o ilk gunu unuttum simdi de diyorum ne yaptirsam ayni dedigin gibi
Demek germe o kadar zorlamadi seni ha ay bak germeyi dusunmeye baslicam:KK53:

Eve geldik simdi. Oturup kalkamiyorum.. Doktor bitkiler verdi alınması icin. Yarin Alıp başlayim hemen..
O oturup kalkmalar biraz zorluyor ama hergün daha iyi olacaksın mutlaka. Sabahları sanki herşey daha zor olacak akşama kadar açılacaksın canım. Kareket etmeye çalış. ;-)

Cok zor bir gece gecirdim arkadaşlar .. sırtımdan sızma yapmiş nedense. Ilaçlar biraz fayda ediyor ama bir değişiklik yok. esmeraldam esmeraldam değil hareket etmek diz kapaklarımi bile oynatamiyorum. Ödem yok cok
Şükür..

Cok zor bir gece gecirdim arkadaşlar .. sırtımdan sızma yapmiş nedense. Ilaçlar biraz fayda ediyor ama bir değişiklik yok. esmeraldam esmeraldam değil hareket etmek diz kapaklarımi bile oynatamiyorum. Ödem yok cok
Şükür..
Canim lipo yerlerinde dikis yokmu senin ? Benim vardi sizma felan olmadi belkide daha iyidir sizmasi icinde kalacagina disari ciksin daha iyi
Insallah daha iyi olursun bir an once yurursun ...

Şükür..

ödem artacak canım özelikle haftaya daha şişeceksin,lipo zordu ben hep yazdım sırtım özelikle dayandığım zaman çok ağrıyordu

Şükür..
Geçmiş olsun T Tinkerbell9 ;) Ödemler maalesef zamanla biraz ortaya çıkıyor,ama tecrübeli arkadaşlar sabredin geçici diyorlar :) Bende sabırla ödemlerin geçmesini bekliyorum :)
Karın germede hiç ağrı yaşamamıştım,benide zorlayan lipo idi.Bir aya kadar çok iyi olursun,sabret bebeğim :*

ödem artacak canım özelikle haftaya daha şişeceksin,lipo zordu ben hep yazdım sırtım özelikle dayandığım zaman çok ağrıyordu
Ayyy sırtta zordur, benim belimde 5 cm kadar yeri yaptı, çamaşırın hemen üst kısmındaki yeri, oturdukça geriliyordum ve hissiz gibiydi, geçti şükür, sırt dahada zordur.

Canim lipo yerlerinde dikis yokmu senin ? Benim vardi sizma felan olmadi belkide daha iyidir sizmasi icinde kalacagina disari ciksin daha iyi
Insallah daha iyi olursun bir an once yurursun ...
Eriyen dikişlerden var 20 tane :) delik deşik oldum vallahi.. Bugun bitkileri aldım. TADI gayet iyi günde 2 kere iç dedi. Korseyi yikatmam Lazım ama korkuyorum Ağrı'dan...

Ayyy sırtta zordur, benim belimde 5 cm kadar yeri yaptı, çamaşırın hemen üst kısmındaki yeri, oturdukça geriliyordum ve hissiz gibiydi, geçti şükür, sırt dahada zordur.

Müthiş hissizlik var her yerde hele sırtımdaki kompresler cok kalın onları hissediyorum devamlı. Ayaklarımı havada tutuyorum ödem oluşmasın diye

Eriyen dikişlerden var 20 tane :) delik deşik oldum vallahi.. Bugun bitkileri aldım. TADI gayet iyi günde 2 kere iç dedi. Korseyi yikatmam Lazım ama korkuyorum Ağrı'dan...
Benimkiler eriyen dikis degildi kendisi kesti hep acitmadi ;)
Ay o bitkiler nedir bizdemi icsek
Bana ve esmeraldam esmeraldam 'a enfla c verdi doktor oda ananas vitamin hapi

Eriyen dikişlerden var 20 tane :) delik deşik oldum vallahi.. Bugun bitkileri aldım. TADI alsa iyi günde 2 kere iç dedi. Korseyi yikatmam Lazım ama korkuyorum Ağrı'dan...
Canım ikinci bi korsen daha olsa çok rahat edersin. Bende her ikinci gün yıkıyorum. 3-4 saat kurumasını bekliyorum, keşke ikinci yedek birtane alsaydım dedim. Senin tüm korsemi? Benimki diz üstünden göğüs altına kadar olandan. Dr.um artık isterseniz kullanmayabilirsiniz dedi ama biraz daha kullanayım dedim, sıkıntı yok istediğiniz zaman giyip çıkartabilirsiniz dedi.

Çayda ödemler içindir sanırım.

Ağrılar ne durumda canım?

Canım ikinci bi korsen daha olsa çok rahat edersin. Bende her ikinci gün yıkıyorum. 3-4 saat kurumasını bekliyorum, keşke ikinci yedek birtane alsaydım dedim. Senin tüm korsemi? Benimki diz üstünden göğüs altına kadar olandan. Dr.um artık isterseniz kullanmayabilirsiniz dedi ama biraz daha kullanayım dedim, sıkıntı yok istediğiniz zaman giyip çıkartabilirsiniz dedi.

Çayda ödemler içindir sanırım.

Ağrılar ne durumda canım?

Canım kurutemizlemeye verdik artık. Nasıl boşlukta
Kaldı tenim cok acıdı ya:( koltukta öyle kaldım korse bekledim. Benim ki ayaktan Göğüs altina kadar Dediğin gibi.

Cayın TADI guzel misir püskülü, kiraz sapı ve avokado Yaprağı .. Şekersiz içiyorum. Ödem artırıcı özelliği varmis .. Ağrılarım hala ayni. Bir azalma yok. Cumartesi gunu uçağa insallah biraz rahat biner giderim.

Back
X