- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.031
- 158
- Konu Sahibi Tinkerbell9
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha zamanım çok var kilomu vereyim nakiti denkleştirim cesaretimi toplayıp hemen olucam inşallah formdaki arkadaşların tecrübelerinden çok faydalanıyorum hepinize teşekkür edrim kızlar çıkıyorum bayyyyyyyyyyAy yok canim germe lipodan daha az agrili geciyor demistiJelesec bende lipo yaptim belim cok agridi simdide de germe istiyom keske hemen germz yapsaymisim
Sende bence hemen germe yap bence hic korkma
Cok ayip kizlar beni nasil birakirsinizvalla yapsın öyle birşey kısır kek bendenkadıköy yakın bana gece serabisi bırakır akarız senle balıkçılar çarşında keyifeee
![]()
Çok sevdim ben oraları, sen sahiden daha önce nerdeydin, Istanbulu beraber alt üst ederdik.valla yapsın öyle birşey kısır kek bendenkadıköy yakın bana gece serabisi bırakır akarız senle balıkçılar çarşında keyifeee
![]()
Ben sensiz hiç gidermiyim ;-)Cok ayip kizlar beni nasil birakirsinizbenide goturun ya :)
Kısır mi dedinizzzz?!! Bende isterimmmm. Bensiz olmazBen sensiz hiç gidermiyim ;-)
valla yapsın öyle birşey kısır kek bendenkadıköy yakın bana gece serabisi bırakır akarız senle balıkçılar çarşında keyifeee
![]()
Artık evine döndün demek, şükür. Yol amelyatsız bile insanı yoruyor, sen birde amelyatlısın çok normal canım ya. Dinlen biraz.Sonunda evimdeyim. Cok uzun ve acı ile gecen yolculuktan sonra tansiyon sorunu ile savaşıyorum artikişlemin acisi değil beni bu kadar yoran sanki.
Cok sukur insallah bir an once toparlanirsin canim...Sonunda evimdeyim. Cok uzun ve acı ile gecen yolculuktan sonra tansiyon sorunu ile savaşıyorum artikişlemin acisi değil beni bu kadar yoran sanki.
Çok sevdim ben oraları, sen sahiden daha önce nerdeydin, Istanbulu beraber alt üst ederdik.
Aklıma geldi sizde gülün biraz..... bağdat caddesinde karşıya geçmek istedim amelyatlı halimle, maşallah türkiyedede kaldırımlar diz boyu, koşuyorum sandım meğer sünnetli çocuklar gibi yürüyormuşum, kaldırıma vardım, hadi inmesi kolaydı, çıkması?!?! Kaldım orda, arabayla gelen durmasaydı Allah bilir ne olurdu. Neyse arkadaşım ve ablası kaldırdılar beni. Görüntü gülünçtü, taburcu olduğumdan iki saat sonra maraton gezmeye başlarsan sonun bu olur dedim kendime. Bizimkilerde gülme krizi geçirdi.
Sonunda evimdeyim. Cok uzun ve acı ile gecen yolculuktan sonra tansiyon sorunu ile savaşıyorum artikişlemin acisi değil beni bu kadar yoran sanki.
Jelesec sen evimizin diregisin! :) asla sensiz olmaz. Amsterdam'a gel seni bas köse yapıyorum evimde!
Cok sukur insallah bir an once toparlanirsin canim...
Toparlan da kisir partisi yapalim :)
Canım sen ist damısın?canım senin varmıydı öncesi tansiyon sorunun ameliyat sonrasımı oluştu doktora dedin mi ne zaman rutine girermiş bu durum düzelene kadar yatak dan tek kalkma ve banyoda birini al yanına
Canım sen ist damısın?
Bende yurt dışımdasın sanıyodumevet anadolu yakasındayım
Bende yurt dışımdasın sanıyodum