• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Ercan Karacaoglunda lazer lipoliz günlüğüm :)

Ay yok canim germe lipodan daha az agrili geciyor demisti Jelesec Jelesec bende lipo yaptim belim cok agridi simdide de germe istiyom keske hemen germz yapsaymisim
Sende bence hemen germe yap bence hic korkma
daha zamanım çok var kilomu vereyim nakiti denkleştirim cesaretimi toplayıp hemen olucam inşallah formdaki arkadaşların tecrübelerinden çok faydalanıyorum hepinize teşekkür edrim kızlar çıkıyorum bayyyyyyyyyy

valla yapsın öyle birşey kısır kek bendenEn Büyük KK:KK68: kadıköy yakın bana gece serabisi bırakır akarız senle balıkçılar çarşında keyifeee:KK70:
Çok sevdim ben oraları, sen sahiden daha önce nerdeydin, Istanbulu beraber alt üst ederdik.

Aklıma geldi sizde gülün biraz..... bağdat caddesinde karşıya geçmek istedim amelyatlı halimle, maşallah türkiyedede kaldırımlar diz boyu, koşuyorum sandım meğer sünnetli çocuklar gibi yürüyormuşum, kaldırıma vardım, hadi inmesi kolaydı, çıkması?!?! Kaldım orda, arabayla gelen durmasaydı Allah bilir ne olurdu. Neyse arkadaşım ve ablası kaldırdılar beni. Görüntü gülünçtü, taburcu olduğumdan iki saat sonra maraton gezmeye başlarsan sonun bu olur dedim kendime. Bizimkilerde gülme krizi geçirdi.

Sonunda evimdeyim. Cok uzun ve acı ile gecen yolculuktan sonra tansiyon sorunu ile savaşıyorum artik:( işlemin acisi değil beni bu kadar yoran sanki.

Sonunda evimdeyim. Cok uzun ve acı ile gecen yolculuktan sonra tansiyon sorunu ile savaşıyorum artik:KK43: işlemin acisi değil beni bu kadar yoran sanki.
Artık evine döndün demek, şükür. Yol amelyatsız bile insanı yoruyor, sen birde amelyatlısın çok normal canım ya. Dinlen biraz.

Çok sevdim ben oraları, sen sahiden daha önce nerdeydin, Istanbulu beraber alt üst ederdik.

Aklıma geldi sizde gülün biraz..... bağdat caddesinde karşıya geçmek istedim amelyatlı halimle, maşallah türkiyedede kaldırımlar diz boyu, koşuyorum sandım meğer sünnetli çocuklar gibi yürüyormuşum, kaldırıma vardım, hadi inmesi kolaydı, çıkması?!?! Kaldım orda, arabayla gelen durmasaydı Allah bilir ne olurdu. Neyse arkadaşım ve ablası kaldırdılar beni. Görüntü gülünçtü, taburcu olduğumdan iki saat sonra maraton gezmeye başlarsan sonun bu olur dedim kendime. Bizimkilerde gülme krizi geçirdi.

geldiğiniz de toplaşırız kızlar ben size rehberlik yaparım ''kumkapı'' şart allah keyif orada:))))

esmeraldam anında anı hani görsem derdim kesin estetik olmuş el atardım sana yolda:KK19::-)

Sonunda evimdeyim. Cok uzun ve acı ile gecen yolculuktan sonra tansiyon sorunu ile savaşıyorum artik:KK43: işlemin acisi değil beni bu kadar yoran sanki.

canım senin varmıydı öncesi tansiyon sorunun ameliyat sonrasımı oluştu doktora dedin mi ne zaman rutine girermiş bu durum düzelene kadar yatak dan tek kalkma ve banyoda birini al yanına

Jelesec Jelesec sen evimizin diregisin! :) asla sensiz olmaz. Amsterdam'a gel seni bas köse yapıyorum evimde!

canımsınnn :KK68::KK74: sağol bende herzaman beklerim bana :D
ben zaten Almanya,Fransa,İsviçre, senin ora bir tur yapmam lazım kızlara sözüm var davet çok 1.ay gezinir gelirim k.kdan kankalarım derim eşime:cool:

Back
X