- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.031
- 158
- Konu Sahibi Tinkerbell9
Ya bana?yok canım zaten yola çıkarsam herkesi ziyaret edeceğim yurt dışında:))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bana?yok canım zaten yola çıkarsam herkesi ziyaret edeceğim yurt dışında:))))))
Nulguncum sen nasilsin canim iyilestinmiCanım sen ist damısın?
Canım ya tşk ederim çok iyiyim iğleştim artık gunluk hayatıma geri dondum:)Nulguncum sen nasilsin canim iyilestinmi
Yok canım tansiyon problemim yoktu. Ama simdi var:) bugun yine dusa girmeyi denicem. Dediğin gibi eşim Yanımda olmasi gerekiyor. Tek basına yaparsam yere düşüp bir yerimi kırarım sanirm..canım senin varmıydı öncesi tansiyon sorunun ameliyat sonrasımı oluştu doktora dedin mi ne zaman rutine girermiş bu durum düzelene kadar yatak dan tek kalkma ve banyoda birini al yanına
yeni vucudunla güzel günler geçirmeni dilerim canım sana mutluklar seninle olsunCanım ya tşk ederim çok iyiyim iğleştim artık gunluk hayatıma geri dondum:)
T Tinkerbell9 cok gecmiş olsun yazdıklarını okudum ve cektiğim acıları seninle tekrar hatırladım hastanede 3 gün kaldım ve ben kendime bunu nasıl yaptım dedim kolay kolay pişmanım demem kimseye hiç bi konuda ama herkese cok pişmanım diyordum parmağımı kıpırdatamıyordum wc için 3 kişi kaldırıyordu beni tulum korse oldugundan çıkarması mümkün değildi canım cok yanıyodu ve tuvalete gitmek bi ölümdü
ER]
Banada takılmıştı ama benim dr amelyattan 4-5 saat sonra cıkarttırdı kalkıp yürümem için sonra dünyam karardı acılar içinde wc ye gidiyodum korsenin altjndaki pedlerde cok rahatsız ediciymiş ben ped sargılarla sarılı oldugumu bile bilmiodum ilk gün sondayla onuda cıkarttılar cok canım yandı nereme dokunsalar bagrıyodum ama gercekten geciyor ben inanmıodum geciyor bugün benim 38. Günüm haftaya pilatese başlıcam düşün :) sende iyi olcaksın inş ben kilp verdimmi bilmiorum tartılmayı unuttum ama vermemişimdir belki 1-2 kg verdim bide silikon ekledi toplam 625 cc :))Canım senin yorumlarindanda cok fayda gördüm :) hemen hemen ayni ameliyati olduk sayılır. Dun bandajlari çıkardık ve yine bayıldım( içim sayfaliyor bi bakmışım bayıldım yani.. Sonra asırı uykum geliyor.
Bana ameliyatta sonda takmışlar o yuzden tuvalete gitmeme gerek yoktu. Onu zaten asla yapamazdım
Herhalde. KESK'e Sanada taksalardi
Kac kilo verdin ameliyattan sonra canım?
Bende tartılmadımda ölçmedimBende tartılmadim canım ne ölçtüm nede tartıldim. Elimde sadece öncesi fotolar var ..^_^ Sonrasını düşünemiyorum. WC mevzusu büyük sorun ve bacaklarımın tam bilek Kısmi korse yuzunden karincalaniyor ha bire(( kesik attım oysa ki tam Bitiş yerine .. Salakligima doymayimmmm! Nasil bu hale gelebildim
(((
Evet wc ye çıkıyorum diyip 45 dak. sonra dönen arkadaşım...... ama sonra ilerleyen günlerde 6 dak. indirdi beni bekletmeyi.esmeraldam bilir o hallerimi yaklaşık 1 saat sürüyordu ve tek başıma wc yapamıyordm ama gün gectikçe sürede azaldı agrılarda asla yapmam bidaha dediğim şeyi sonuclarımı foto ile görünce okadar mutlu oldum ki şimdi yine olsa olurum herseye değiyor yavaş iyileşiyorsun ama iyi oluyorsun hala acılar var ama önemsiz ben hiç yürüyemicem sanıyordum hiç yan yatamıcam yada biri olmadan kalkamıcam sanıyordum ama şimdi çok iyiyim ve mutluyum lazer lipo sonucumdan sende sabret mutlu olcaksın gecmiş olsun tekrar
![]()
Evet wc ye çıkıyorum diyip 45 dak. sonra dönen arkadaşım...... ama sonra ilerleyen günlerde 6 dak. indirdi beni bekletmeyi.
Sendende duyacakmıydım bunutboz , iyiyim herşey çok güzel gidiyor, memnunum gibi kelimeleri?
T Tinkerbell9 sende inşallah biran önce iyi olursun inşallah ve bu günleri unutursun merak etme, şu an masal gibi gelse bile. Nekadar izinlisin daha?
Hep mutlu ol inşallahesmeraldam T Tinkerbell9 gercekten masal gibi dogru inanılması güç bişi eski haline dönme umudu cok az oluyo ama inan zaman cabuk geciyor bizim bu kadar agır atlatıyor olmamız muhtemelen sırt bacak vs heryere yaptırmış olmamız dan kaynaklanıyor çünkü nerden güç almaya çalışsan orası acıyor ama emin ol sen benden daha cabuk iyileşeceksin cünkü bende selülit labioplasti ve meme büyütmede vardı şuan yazarken bile gözüm korktu nasıl yaptım bu kadarı bi arada diye ama oldu bitti
esmeraldam mutluyum evet :) bugün doktorumu gördüğüm için sanırım
ama içimi rahatlattı her ne kadar bu meme küçük mü oldu desemde yinede seviyorum iyileşmeleri için zaman vercem onlara :))
T Tinkerbell9 sabırrr birazcık sadece![]()
T Tinkerbell9 benimki agırdı gercekten 5 aralıkta oldum 2 hafta full yattım 3. Hafta bikaç saat işe gidip alıştırma yaptım kaslarım açılsın diye 4. Hafta 2 gün gittim 3 gün zaten yılbaşı tatiliydi yani 4 hafta calışmadım desem yeridir ve artık 5. Hafta paşa paşa başladım işe :)esmeraldam Ben bir ay hasta kalıyorum. Tibbi gerekce gösterdim canım ya.
tboz senin halin benimkinden belki kat be kat daha ağır geçti desene ...
Merhaba selülit için ne yaptırdınız acaba.T Tinkerbell9 benimki agırdı gercekten 5 aralıkta oldum 2 hafta full yattım 3. Hafta bikaç saat işe gidip alıştırma yaptım kaslarım açılsın diye 4. Hafta 2 gün gittim 3 gün zaten yılbaşı tatiliydi yani 4 hafta calışmadım desem yeridir ve artık 5. Hafta paşa paşa başladım işe :)
MerhabaMerhaba selülit için ne yaptırdınız acaba.
Ercan bey midir doktorunuz. Kendisi benim de geçen yıl amrliyatımı yaptı. Selülit için bi çare olmadığını söylemiştiMerhabanolac cellulaze olarak geciyor özel bir dalga boyu ile sellülitli alanda hem fibröz bantları serbestleştirir, hem fıtıklaşmış yağ dokularını eritir ve hem de cildisıkılaştırarak etki eden, portakal kabuğu ve ciltteki gamzeleri yok eden, minimal invaziv bir yöntemdir.(alıntı)
Benim basen ve popoda vardı basende şuan göremiyorum popoda azaldı ama bu operasyon 3-4 ay sonra sonuç gösteriyormuş
Operasyonu sanırım her iki popodan girerek yaptı iz yok üzerine yüklendiiinde sinek ısırıgı yada elektrik çarpması gibi cız diye bişi hissediyosun ilk günler tuhaf ama geçiyor o da zamanla