Dr erdem çağlar burun ameliyatı olan varmı ?

Honeybee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
48
10
3
Dr erdem çağlar burun ameliyatı revizyon olan varmı

Ben görüşme yapmıştım photoshopunu beğenmedim çok yapay yapıyor ki ben çok doğalcı biri olmadıgım halde yapay geldi kendide söyledi zaten doğal sevmem diye

Ben görüşme yapmıştım photoshopunu beğenmedim çok yapay yapıyor ki ben çok doğalcı biri olmadıgım halde yapay geldi kendide söyledi zaten doğal sevmem diye
Photoshop gostermedi bana ama kemiklerle cok oynanmasini istemiyorum dedim erdem beyde bende sevmiyorum cok fazla oynamayı dedi bence biraz daha estetik nisey istediginiz icin size oyle bi photsop cikarmistir bilemedim ya

Photoshop gostermedi bana ama kemiklerle cok oynanmasini istemiyorum dedim erdem beyde bende sevmiyorum cok fazla oynamayı dedi bence biraz daha estetik nisey istediginiz icin size oyle bi photsop cikarmistir bilemedim ya
Yok canm öyle bişey demedim ama benim revizyon degil zaten ilk ameliyat icin görüsmüstüm görüşürsen anlarsın ancak sana uyup uymadğnı

Sende revizyon olmayımı düsünüyorsun gorustunmu baya hastası var aslinda ta 4 ay sonraya randevu veriyo cok dolu anlamadım jeden hic yorum yok 😣
Evet ilgili bir dr, başka şehirde olduğum için konferans görüşme yapıp karar vereceğiz bakalım görüşünce yine bilgi veririm. Yaptığı burunları beğendim ben çok yapay gelmedi bana 😊 inşallah güzel burnumuz olur sonunda...

Evet ilgili bir dr, başka şehirde olduğum için konferans görüşme yapıp karar vereceğiz bakalım görüşünce yine bilgi veririm. Yaptığı burunları beğendim ben çok yapay gelmedi bana 😊 inşallah güzel burnumuz olur sonunda...
Dr cok ilgili ama ben yusuf öztürkcuyle erdem bey arasında kaldım revizyon konunsunda kararsizim erdem beyle tekrar emin olmak icin bi kez daha gorusmeyi dusunuyorum

Gerek yokmuş öyle dedi siz bilirsiniz dedi uğraşmak istemedi açıkcası ben de o isteksiz olunca fazla uzatmadım teşekkür edip kapattım. Zaten 2 defa ameliyat oldum bu son olsun istiyorum fiyatı uygun hastası çok diye tercih etmiştim ama karar verdim revizyonda başarılı güven veren bir dr araştırıcam...

Görüştünüz mü ameliyat oalbildinizmi

Back
X