Dr erdem çağlar burun ameliyatı olan varmı ?

Ben ilk ameliyatımı oldum erdem cağlara deviyasyon vardı burnumda ben zaten kalkik olsun istedim yandan ama deliklerim gozukmucek sekilde çok iyi karşıladı beni ilgilendi her yazdığımda eskisine göre güzel bir burnum oldu ama hayla yamukluk var delikler eşit değil bana ilk görüşmeye gittimde dedi zaten eşit olmaz diye delikler ama şu hâlinden daha güzel olur dedi ben memnunum senin ne şikayetin var burnunda

Merhaba görüştünüz mü?
Merhaba Selenli ameliyat oldunmu🙈 Erdem Çağlar ile görüştüm 1,5 saat bekletmeseydi belki onda karar kilabilirdim🙊ancak çok gerildim ameliyat sonrası bu tarz gitgel yaşamak bu şekilde beklemek vs vs yani olmadı sen naptın 💜☘️💜 Ahmet Arslanoğlu na baktım çok yorum yok .Cemil hoca aklıma yattı tanıdığım ameliyat oldu şahane tek kelime ile süper havalı zarif natürel cokk çokk guzell💃sıfır şiş ve morluk tam okey bu Dr olmalı dedim.Dr fiyat yukseltti .Puff yoruldum mm 🙈🙊ve henüz ameliyat olmadiysan tavsiye edebileceğim 2 Dr var ilahi birsey ameliyat olmamı engelliyor galiba🤣🤩😂 .haberleselim Sevgilerrrrr🧿🙏🧿

Merhaba Selenli ameliyat oldunmu🙈 Erdem Çağlar ile görüştüm 1,5 saat bekletmeseydi belki onda karar kilabilirdim🙊ancak çok gerildim ameliyat sonrası bu tarz gitgel yaşamak bu şekilde beklemek vs vs yani olmadı sen naptın 💜☘️💜 Ahmet Arslanoğlu na baktım çok yorum yok .Cemil hoca aklıma yattı tanıdığım ameliyat oldu şahane tek kelime ile süper havalı zarif natürel cokk çokk guzell💃sıfır şiş ve morluk tam okey bu Dr olmalı dedim.Dr fiyat yukseltti .Puff yoruldum mm 🙈🙊ve henüz ameliyat olmadiysan tavsiye edebileceğim 2 Dr var ilahi birsey ameliyat olmamı engelliyor galiba🤣🤩😂 .haberleselim Sevgilerrrrr🧿🙏🧿
Merhaba, bende revizyon için doktor araştırıyorum.
Siz oldunuzmu ameliyatı?
Cemil hoca dediginiz doktor kimdir?
Birde tavsiye edebileceginiz o 2 doktor kim acaba?

Gerek yokmuş öyle dedi siz bilirsiniz dedi uğraşmak istemedi açıkcası ben de o isteksiz olunca fazla uzatmadım teşekkür edip kapattım. Zaten 2 defa ameliyat oldum bu son olsun istiyorum fiyatı uygun hastası çok diye tercih etmiştim ama karar verdim revizyonda başarılı güven veren bir dr araştırıcam...
Merhaba, oldunuzmu ameliyatınızı?

Olumsuz geçti görüşme Dr Erdem den vazgeçtim...
iyi yapmışsınız, erdem çağlar çok yakın bir tanıdığımı mağdur etti ilgisiz ve hastalarına karşı asla saygısı olmayan bir doktor, çalışanları da aynı şekilde üslupsuz ve saygısız bizzat bir tanıdığım aracılığıyla şahit oldum
ameliyatına çok az kala tanıdığımın ameliyatını kendisi ertelemesine rağmen zam yapacağını söyledi tanıdığım kişi de bu durumu avukatına soracağını söyleyince korktu ameliyatını iptal etti.
avukatın adını bile duyunca korkan bir doktora ameliyat olmamanızı öneririm zira herkesin haklarını yetkili kişilere sorabilme hakkı olduğunu düşünüyorum yaptığı işte yanlış bir durum olmadığını düşünen bir insan avukat adını duyunca korkmaz diye düşünüyorum :)

MErhaba erdem beye oldunuzmu memnunmusnhz bende karar aşamasındayım ahmet arslanoğlu ve deniz korkmaz bide erdem bey arasında kaldım lütfen tavisyeleriniz yazarmınsınz

Back
X