- Konu Sahibi EstetikEditor
luvleyyy nerelerdesin cnm yaa girmiyosun ne zmandır foruma merakla seni bekliyorum nasıl oldu burnun diye=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl ben merakla bekliyorumBir nasip olmadı gitti..Pazartesi görüşüyorum son kez.Salı günü ameliyat bir aksilik çıkmazsa yine :)
Arkadaşlar ben de sonunda olduuuuuuumŞu an ikinci günüm.Yaşadılarımı burada çok detaylı bir şekilde anlatacağım.Resimlerimi de ilerleyen zamanlarda eklemek istiyorum.Bana arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz :)
Şu an o kadar yeni ki hastaneden dün gece çıktım.Çok az ağrım var yani şöyle diyeyim ağır grip olursunuz ya öyle bişe.İnanın korkulacak bişe yok.
Şimdilik bu kadar :) Tampon alınacak yarın.Bana dua edin lütfeeeeen :) Dediğim gibi kendimi daha iyi hissettiğimde ameliyat olacak olan arkadaşlara yardım etmek isterim ve yaşadılklarımı anlatacağım.Çünkü ben sizin sayenizde cesaret edebildim ve çok şey öğrendim.Allahn izniyle inş şeklini de beğenirim.Görüşmek üzere :)
Arkadaşlar ben de sonunda olduuuuuuumŞu an ikinci günüm.Yaşadılarımı burada çok detaylı bir şekilde anlatacağım.Resimlerimi de ilerleyen zamanlarda eklemek istiyorum.Bana arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz :)
Şu an o kadar yeni ki hastaneden dün gece çıktım.Çok az ağrım var yani şöyle diyeyim ağır grip olursunuz ya öyle bişe.İnanın korkulacak bişe yok.
Şimdilik bu kadar :) Tampon alınacak yarın.Bana dua edin lütfeeeeen :) Dediğim gibi kendimi daha iyi hissettiğimde ameliyat olacak olan arkadaşlara yardım etmek isterim ve yaşadılklarımı anlatacağım.Çünkü ben sizin sayenizde cesaret edebildim ve çok şey öğrendim.Allahn izniyle inş şeklini de beğenirim.Görüşmek üzere :)
fors cnm burnun ne durumda bi şikayetin varmı
Canım alçıdan sonraki ikinci günüm daha 1 haftalık çok yeni.İnce banda geçtim.İlk başta bi garip geldi tabi (alçı alındıktan sonra hemen aynaya baktım da![]()
) ama alışıyorum :) Şeklinde istemediğim hiç bir şey yok gibi şimdilik.İstediğim gibi yapmış sanki, kavis falan istememiştim ben
Biraz kalkık gibi geldi ilk başta ama çok normalmiş o,bu zamana düşük bir burnu olunca insanın tabi değişik oluyor
![]()
![]()
Tamponlar alındıktan nefes bakımından hiçbir da sorun yok şükür.
Sadece çok az göz altlarımda morluk var bir de sapsarı rengarengim halaBeyaz ve ince derili olmanın dezavantajı :)
Hayırlısı ile şu iyileşme sürecini de atlatayım inş bir aksilik çıkmadan.Şimdilik böyle :) Sen karar verdin mi canım?Ne aşamadasın?
cnm ben ne yalan sölim senin durumunu bekliyodum olumlu sonuçlar duyarsam ergin kılıça olurum diyodum anladığım kadarıyla başarılı geçmiş bi sorun yok bende büyük ihtimal ergin kılıça olcam bide cnm hangi hastanede oldun özeldemi yani fiyat olarak ne kadar ödedin nasıl ilgili bi doktormu
Alışma sürecini de çok kolay olmuyor.Herkesde aynı olacak diye bir şey yok tabi ama ben ilk başta biraz garipsedim.Ameliyat sonrası dönemde çok önemliymiş gerçekten.
Bantlar,morluklar,sarılıklar falan geçsin koyucam canım :)bide cnm resim ne zman paylaşıcaksın cok merak ediyorum açıkcası
Bantlar,morluklar,sarılıklar falan geçsin koyucam canım :)
Bantlar,morluklar,sarılıklar falan geçsin koyucam canım :)
tm cnm bekliyoruz=) devlette ameliyat yapmıyomu ergin bey yani
Selam canım ben de sana buradan cevap vermek istedim =) Kemikli bir yüze kavisli bir burunun yakışmayacağı konusunda seninle hemfikirim sanırım =) Gerçi bunu doktoruma söylediğimde "Nerden biliyorsun ?" filan demişti. Senin de söylediklerinden sonra burnunu çok merak ettim açıkçası. İşte o 'Çirkin değil ama garipsedim' hissiyatı çok fena bir şey olmalı. Ben o hatayı en son saçlarımı bakır kızılı yaptığımda yaşadım ve kolayca kurtulabileceğim bir hataydı takdir edersin ki. Şak diye ertesi günü eski rengine dönüverdim. Peki ya burun ? Ouffff bilmiyorum. Ama senin de kendi hakkında o çıkarımları yapman için çok erken bir zaman. Burnun iyice oturuncaya kadar bol bol aynalara bak, kendini yeni görüntüne alıştır. Eminim ki burnun çirkin olmamıştır; fakat senin hissettiğin şeyi çok iyi anlıyorum şu an. Daha sonraki günlerde fotoğrafların üzerinden tekrar konuşuruz =)