- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Sanırım Ali Evlice'ye olacağımMerhaba ben farklı bir doktora oldum ama ergün kürün ve ali yevlice bence işinde en iyileri bana çok tavsiye etmişlerdi.
geçmiş olsun problemleriniz neler ?Ben ali evliceye oldum ve çok pismanim kesinlikle tavsiye etmiyorum
Burun sırtında çıkıntı ve bir çok düzensizlikler var burun ucum yamuk burnumda çökme varBen ali evliceye oldum ve çok pismanim kesinlikle tavsiye etmiyorum
üzüldüm geçmiş olsunBurun sırtında çıkıntı ve bir çok düzensizlikler var burun ucum yamuk burnumda çökme var
merhaba siz ergün kürüne ameliyat oldunuz mu?Merhaba Arkadaslar
Adana'da Ergün beye burun ameliyatı olan veya hakkında bilgisi olan var mı acaba. Kendisine burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama henüz net karar veremedim.
burun yapınız nasıldı peki kalın derili mi ince derili mi birde kapalı ameliyat mı yaptı?Ben ali evliceye oldum ve çok pismanim kesinlikle tavsiye etmiyorum
Merhaba Ergün beye ameliyat oldunuz mu?Merhaba Arkadaslar
Adana'da Ergün beye burun ameliyatı olan veya hakkında bilgisi olan var mı acaba. Kendisine burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama henüz net karar veremedim.
Ergün beye ameliyat oldunuz mu ?Merhaba, ben de Ergün Kürün e ameliyat olmayı düşünüyorum. O kadar çok araştırdım ki hala da kararsızım. Siz oldunuz mu
Yok canim ben bir arkadasim icin sormustumErgün beye ameliyat oldunuz mu ?
Peki arkadaşınız oldu mu :) yada görüşme sağladı mı ... fiyatı hakkında bilginiz var mı ?Yok canim ben bir arkadasim icin sormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?