Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba ben de erhan beyle görüştüm ameliyat olmayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim. siz görüştünüz mü? listenizde başka doktorlar var mı? bu arada sanırım şimdiye kadar iki tane hastası ile görüştüm onlar memnundu nasıl bir beklentiniz var ona göre de değişir tabi
Ben bir suru doktoru not aldim fiyat sormak icin. Uzun da bir listem var. Uyguna doktorlar bulmus olsam da Erhan beyin sonuclarini daha fazla begendim. Dogal ama tatli bir burun istiyorum, ozellikle ucu top gibi olan burunlari hic sevmiyorum. Isterseniz sizle de paylasabilirim doktor listemi
Ben bir suru doktoru not aldim fiyat sormak icin. Uzun da bir listem var. Uyguna doktorlar bulmus olsam da Erhan beyin sonuclarini daha fazla begendim. Dogal ama tatli bir burun istiyorum, ozellikle ucu top gibi olan burunlari hic sevmiyorum. Isterseniz sizle de paylasabilirim doktor listemi
merhaba, ben erhan beye ameliyat oldum. henüz 2 ay bile olmadı belki bi şey söylemek için erken ama şu ana kadarki süreçten gayet memnunum hem sağlık hem de şekil açısından
yani dediğim gibi şu an çok erken henüz şekil için en az üç ay geçmesi gerekir her gün değişiyor çünkü burnum ama şu haliyle bile çok güzel oldu bence, yani her şeyden öte kimse garipsemedi herkes zaten böyle olmalıymış gibi benimsedi burnumu özelden yazabilirseniz fotoğraf atabilirim tabii
merhaba, ben erhan beye ameliyat oldum. henüz 2 ay bile olmadı belki bi şey söylemek için erken ama şu ana kadarki süreçten gayet memnunum hem sağlık hem de şekil açısından