Orta yüz germe için bende foto mevcut arkadaşlar.Görmek isteyenler Facelift-Orta yüz germe başlıklı konuya baksın.Sayfa 260-261 de
Ayrıca gögüs ve bodylift ameliyatlarımı da Erhan bey yaptı.Mmenun kaldım ben.
UOTE="lamia34, post: 20182205, member: 173043"]Ben Erhan eryılmaza endoskopik orta yüz germe amelyatı oldum.Bugün 25 .gün yüzüm amelyattan sonra acayip şişti.Zor bir amelyat.Yüzün tam oturması 2 3 ayı buluyormuş.25 inci gün olmasına rağmen hala baya yüzüm şiş.Ben amelyattan sonra gün gün resimlerimi gelişmelerimi ekledim.Görmek isteyenler bakabilirler
Bu nasıl bişi . Resmen yalvartmışlar bilgi için. Ameliyat oldum çok mutluyum çok güzel oldum deyip şak iletişimi kesmişler. Artık şüphe oluştu bende. Reklam mı bunlar.
bugün erhan bey önce sonra resimleri gönderdi ve gercekten cok basarili bir doktor...sadece fiyat konusunda bilgi vermiyor hic bir doktor malesef...yurtdisinda yasadigim icin önceden ortalama fiyati bilmek fena olmazdi...:S
Merhaba EU3 , Dr Erhan beye ameliyat oldunuz mu < yuz germe dusunuyorum ve arastirmalar yapiyorum. Yurtdisi olunca fiyatlar sky rocket olacak diye endiseliyim. Simdiden tesekkurler.
google'a dr.erhan eryılmaz yazdığında web sitesi çıkıyrdan gerekli her türlü bilgiye ulaşabilirsin.Erhan beyin bana gönderdiği fotoğraflar süper.Kendisiyle yüz yüze görüşmeye gittim.Orda da başka fotoğraflar gösterdi gerçekten çok başarılı.İnşallah benimde güzel olur.Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.
Merhaba AYHAK ben yeni uye oldum , doktor arastirmasi icindeyim. Verdiginiz bilgiler cok kiymetli benim icin. 2009 dan bu yana nasil bir gelisme oldu yuzunuz de , selam ve sevgiler.
Merhaba, ben de Erhan Bey’e yuz germe ameliyati olanlarin, ozellikle endoskopik temporal lift ve midface lift olanlarin tecrubelerini cok merak ediyorum. Lutfen bizimle de paylasin yorumlarinizi
Merhaba AYHAK ben yeni uye oldum , doktor arastirmasi icindeyim. Verdiginiz bilgiler cok kiymetli benim icin. 2009 dan bu yana nasil bir gelisme oldu yuzunuz de , selam ve sevgiler.