DR ERTAN CEVİZCİ ile tedavi başarmış olan var mı

tüm paranızı mı iade ettiler yoksa bir kısmını mı

siz şikayette bulundunuz mu şikayet var a veya cimere falan.

Bizde çocuk düşünüyoruz, Zaten farklı bir rahatsızlık dolayısıyla bir ameliyat geçirmiştim. Ancak eşimin de isteği üzerine kendimi kontrol ettirmek istedim, oda spermiyogram testine girdi. Onun daha sonuçlarını alamadık fakat şu en son yapılan tetkiklerde AMH 0,40 çıktı
Ben kendisine tüp bebeği de araştıralım dedim ama bizimki doğal olsun diyor ve baya araştırıyor.

Merhaba ben sık giremiyorum artık buraya ama denk geldik biz de araştırma konusunda çok takıntılıydık ben araştırdım özellikle eşim tereddüt etmişti ama Allah şükür bize faydası oldu. Ben çok tanıdığıma tavsiye ettim ertan hocayı fayda gören de arkadaşım oldu ben sizi anlıyorum emin olun araştırın tabii tek bir doktor yoktur illaki ama biz ertan hocadan sonuca ulaştık Sizde umarın bir gün evladınızı kucağınıza alırsınız.

Ben başladım eşim azosperm hastası hiç spermi yoktu şuanda 2 milyon kadar oluştu çok şükür tedaviye devam ediyoruz kızzlar bendede polikistik vardı 2 tane ürün kullandım şuan ağrılarım gitti
Merhaba hangi ilaçları kullandınız biz de dusünüyorz da cok güven vermiyor bana önerir misiniz

Çünkü arayıp üstü kapalı tehdit ediyorlar, o anda sağlıklı düşünemiyorsun ve lanet olsun diyip siliyorsunuz

Ben eyni başladım dedavisi.42 ayşındaym. 17 il evliym .tüb bebek denedik olmadı dim fitomtrrapi yapiom 1 ay oldu ben ve işmiş hap için 1 ay 25000 ödedik fayda olurmu olmazmış bimiom . Doktor Ertan cebini konuştuk i konuştu .tek benim şekerim başladı ükselme bilmiom. İlaç mi ükselio bu gün aradım içiyormuş size dönerim dedi.beklioom arasın onu sorcam vitaminleri (ilaçlar) şekeri ükselirmi

Ne yazidiniz şikayet vara
Hanımeli efendi ben tubebek yaptım tr en iyilikti dünyadır 3 .ama hiç memnum kalmadım.ve tüpek ineyim kullandım benim her şey buydu o yine. Bunlar bari bitki i gelmesi bile vücudunuz zarar vermiş.benim tavsiye tüpbebek yapmadın önce iyi düşünün size verilecek ilaç karac3geri yan etki var çok ve hormonları çok bozuluyor.dikatli olun inşallah Allah epimis çocuk verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…