korkmayın sonucta mutlu olmak ıcın kendımız ıcın yapıyoruz ben korkmuyorum amelıyatımada neselı pozıtıf bı sekılde gırıcem ınsallahslm bende martın ilk haftası arıcam, o hafta ameliyat dedı bana. cok korkuyorum şimdiden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkmayın sonucta mutlu olmak ıcın kendımız ıcın yapıyoruz ben korkmuyorum amelıyatımada neselı pozıtıf bı sekılde gırıcem ınsallahslm bende martın ilk haftası arıcam, o hafta ameliyat dedı bana. cok korkuyorum şimdiden
Korkma yaa bi bilgim yok bende olmadi o tarz bisey ama odeme bagla moral bozma suan beklemekten baska yapcak bisey yok zaman ilaci olacak burunlarimizin bi kere takmaya baslayinca onunu alamiyor insanKızlar yardım edin burnumun sağ kanadında üst kısımda gözlük izi gibi bi çukur var bu da mı normal gerçekten korkmaya başladım.nazar değdirdim sanırım burnuma
Şimdiden geçmiş olsun pozitif ol. Ben hala pişman değilim. Sabır diliyorum sana. Güzel haberlerini bekliyorum. :)Yarin saat 8 de yatis yapiyorum sanirim öglene dogru ameliyat olacağım. Bu gece uyku yok gibi gözüküyor düşünmekten kendimi alamıyorum insallah pisman olmam.
Sagolasin canim insallah. Bu arada bisey sormak istiyorum ya ben uni okudugum icin yanimda ailem yok dayim var bi tek o kalacakta. Ameliyattan sonra önlük kim giydiriyo o kacama takildi.Şimdiden geçmiş olsun pozitif ol. Ben hala pişman değilim. Sabır diliyorum sana. Güzel haberlerini bekliyorum. :)
Ben yarı baygındım eşimle hemşire giydiriyordu ama hemşire yardımcı oluyor özellikle tembihlerseniz önceden dayınızı dışarı alabilirler diye düşünüyorum .Hadi inşallah kolayca olur biterSagolasin canim insallah. Bu arada bisey sormak istiyorum ya ben uni okudugum icin yanimda ailem yok dayim var bi tek o kalacakta. Ameliyattan sonra önlük kim giydiriyo o kacama takildi.Hemşireler illa giydirin mi diyo ne allahim utanirim benn
![]()
Gule gule kullanin cok hos gorunuyor daha o burun resmen yari yariya kuculecek bide:)Merhaba bugün 11.günüm ve alçım çıktı. Ameliyattan önce soru sorup sorup sonra ortadan kaybolmak istemedim. Ben sonuçtan memnun kaldım.Fikir olsun diye her açıdan fotoğraf yüklemeye çalıştım.Eki Görüntüle 1953914 Eki Görüntüle 1953915 Eki Görüntüle 1953917 Eki Görüntüle 1953920 Eki Görüntüle 1953914
ÇOK GÜZEL OLMUŞ.. VALLA BAYILDIM. ESABİL HOCA YAPTI DEGILMIMerhaba bugün 11.günüm ve alçım çıktı. Ameliyattan önce soru sorup sorup sonra ortadan kaybolmak istemedim. Ben sonuçtan memnun kaldım.Fikir olsun diye her açıdan fotoğraf yüklemeye çalıştım.Eki Görüntüle 1953914 Eki Görüntüle 1953915 Eki Görüntüle 1953917 Eki Görüntüle 1953920 Eki Görüntüle 1953914
bende begendım burnunu gecmıs olsunMerhaba bugün 11.günüm ve alçım çıktı. Ameliyattan önce soru sorup sorup sonra ortadan kaybolmak istemedim. Ben sonuçtan memnun kaldım.Fikir olsun diye her açıdan fotoğraf yüklemeye çalıştım.Eki Görüntüle 1953914 Eki Görüntüle 1953915 Eki Görüntüle 1953917 Eki Görüntüle 1953920 Eki Görüntüle 1953914