• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kızlar yardım edin burnumun sağ kanadında üst kısımda gözlük izi gibi bi çukur var bu da mı normal gerçekten korkmaya başladım. :( nazar değdirdim sanırım burnuma

Kızlar yardım edin burnumun sağ kanadında üst kısımda gözlük izi gibi bi çukur var bu da mı normal gerçekten korkmaya başladım. :KK43: nazar değdirdim sanırım burnuma
Korkma yaa bi bilgim yok bende olmadi o tarz bisey ama odeme bagla moral bozma suan beklemekten baska yapcak bisey yok zaman ilaci olacak burunlarimizin bi kere takmaya baslayinca onunu alamiyor insan

Beninde burnumda begenmedigim yerleri var kusur olarak gordugum..ama kabul edip alistim artik ilk baslardaki kadar gozume batmiyor

Yarin saat 8 de yatis yapiyorum sanirim öglene dogru ameliyat olacağım. Bu gece uyku yok gibi gözüküyor düşünmekten kendimi alamıyorum insallah pisman olmam.

Şimdiden geçmiş olsun pozitif ol. Ben hala pişman değilim. Sabır diliyorum sana. Güzel haberlerini bekliyorum. :)
Sagolasin canim insallah. Bu arada bisey sormak istiyorum ya ben uni okudugum icin yanimda ailem yok dayim var bi tek o kalacakta. Ameliyattan sonra önlük kim giydiriyo o kacama takildi. :KK35: Hemşireler illa giydirin mi diyo ne allahim utanirim benn:cool:

Sagolasin canim insallah. Bu arada bisey sormak istiyorum ya ben uni okudugum icin yanimda ailem yok dayim var bi tek o kalacakta. Ameliyattan sonra önlük kim giydiriyo o kacama takildi. :KK35: Hemşireler illa giydirin mi diyo ne allahim utanirim benn:cool:
Ben yarı baygındım eşimle hemşire giydiriyordu ama hemşire yardımcı oluyor özellikle tembihlerseniz önceden dayınızı dışarı alabilirler diye düşünüyorum .Hadi inşallah kolayca olur biter

Merhaba bugün 11.günüm ve alçım çıktı. Ameliyattan önce soru sorup sorup sonra ortadan kaybolmak istemedim. Ben sonuçtan memnun kaldım.Fikir olsun diye her açıdan fotoğraf yüklemeye çalıştım.
IMG_2598.webp
IMG_2650.webp
IMG_2692.webp
IMG_2663.webp
IMG_2598.webp

Herkese iyi geceler , bu buruna dokunduğumuzda ya da ufacık darbedeki o ağrı tam olarak ne zaman geçicek bilgisi olan var mı

estetik international da 2013 yılı sonunda burun ameliyatı oldum, zamanla burnum genişledi kontrole gittim zamanla oturucak dendi, 1 sene sonra gittim herşey normal dendi. Şuanda burnum eskisinden daha geniş ve orta kısmı çöktü, estetik international ı aradığımda ameliyat eden doktorun muayene ücretinin 400tl olduğunu ona göre gelmemi söylediler. Söylediklerine zaman aşımına uğramış, en başından beri şikayetlerim devam ederken ameliyatı yapan doktorun hasatyı kontrol etmek için 400tl yi telefonda istemesi kadar çirkin birşey duymadım hayatımda.

Ameliyattan dün çıktım bugun taburcu oldum. Şişlik ve morluk hic olmadi bende sukurler olsunki. Hatta hemsireler bile dedi ne güzel herkes boyle olsa diye. Hic buz falan vermediler kullanmadim hala da kullanmiyorum sadece krem kullaniyorum. Insallah su kanamam durur bu gece de rahat uyurum :( Tek sıkınti cok kanama olmasi surekli silmekten burnum acıyo:KK43: ameliyattan yeni ciktigim halin fotosunu atıyorum.

Eklentiler

• IMG_20170214_165811368.webp
    IMG_20170214_165811368.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 475
  • IMG_20170214_165811368.webp
    IMG_20170214_165811368.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 425
Son düzenleme:
Back
X