Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Arkadaşlar meraba ben 2018de ameliyat oldum esabil beye. 2.500 ödedim ama bazen öğrenciye falan indirim yapabiliyor değişiklik gösterebilir.şuanki fiyatlardan haberim yok. Ameliyatta bir sıkıntı yaşamadım çok ağrımda olmadı ama burnumu açıkcası çok beğenmiyorum ucu düşük ve istediğim gibi bir şey olmadı zaten esabil bey sormuyorda nasıl bir burun istersin diye ne yapacağınıda söylemiyor yamuk falan olmadı ama yüzüme uygun istediğim küçüklükte bir şey ne yazıkki olmadı koronadan dolayı kontrollere gidemedim çevremde iki kişi daha yaptırdı aynı sıkıntılar onlarda da var içindeki sorunlara gelince ben nefes alıp verirken sesli alıyordum belirtmiştim ama müdahale yapmamış sanırım hiç bir değişiklik olmadı ama gayet kibar ve ilgili biriydi sadece benim hayal ettiğim gibi bir şey olmadı

Aynı şeyi ben de merak ediyorum. Doktor şu anda devlette ameliyat yapıyor mu yoksa sadece özelde mi yapıyor. Bir bilginiz var mı?

Ameliyat olmadan burada ki yorumları okudum. Burun Ameliyatımı Doktor Okan Özgür Özturan da yaptırdım. Çok başarılı bir sonuç aldım. O sebepten yukarıda yazanları pek anlayamadım. Herkesin fikri farklı dır. Ben derim ki Doktor Okan Özturan bir numara!

Kaca yaptırdıniz?

Esabil beye mi olmuştunuz? Delikler konusunda şu zamana kadar nasıl bir açıklama yaptı size? Aradan iki yıl geçmiş yani anlamıyorum herkesin deliklerinde bir asimetri sorunu oluyor ve bu doktor bu durumun muhtemelen farkında olmasına rağmen hiç mi kendini düzeltmeye çalışmıyor
Merhaba canım ben Mayıs ayında Çiğli ekol hastanesinde uzman doktor Murat Uygur a oldum çok memnunum çok iyi güleryüzlü ilgili bir doktor eli becerikli özellikle burun deliklerimin asimetrik olmasından korkuyordum ama bu doktor bu işin en iyisi tavsiye ederim canım her sabah burnuma bakıp mutlu oluyorum 🥰

Eklentiler

• 92489D4B-807F-4FE7-BFFD-17AA24DAF37B.webp
    92489D4B-807F-4FE7-BFFD-17AA24DAF37B.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 373
  • 7B8E7966-BC89-473D-8E36-CB86CEF7A1DE.webp
    7B8E7966-BC89-473D-8E36-CB86CEF7A1DE.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 306
  • 82016EBC-F791-4FEF-83F3-5F91DC7A36B9.webp
    82016EBC-F791-4FEF-83F3-5F91DC7A36B9.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 310
  • D8E0C43B-3E86-4129-8B50-6E78049A8271.webp
    D8E0C43B-3E86-4129-8B50-6E78049A8271.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 286
  • 73DD6174-92CC-450A-ABF3-A0A76B8379B9.webp
    73DD6174-92CC-450A-ABF3-A0A76B8379B9.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 357
21 yaşındayım sizce olmal mıyım
Merhaba canım ben Mayıs ayında Çiğli ekol hastanesinde uzman doktor Murat Uygur a oldum çok memnunum çok iyi güleryüzlü ilgili bir doktor eli becerikli özellikle burun deliklerimin asimetrik olmasından korkuyordum ama bu doktor bu işin en iyisi tavsiye ederim canım her sabah burnuma bakıp mutlu oluyorum 🥰 Bence ol geç kalmışsın bile 18 de yapıyorlar memnun değilsen git kendini mutlu et 👍

Merhaba canım ben Mayıs ayında Çiğli ekol hastanesinde uzman doktor Murat Uygur a oldum çok memnunum çok iyi güleryüzlü ilgili bir doktor eli becerikli özellikle burun deliklerimin asimetrik olmasından korkuyordum ama bu doktor bu işin en iyisi tavsiye ederim canım her sabah burnuma bakıp mutlu oluyorum 🥰 Bence ol geç kalmışsın bile 18 de yapıyorlar memnun değilsen git kendini mutlu et 👍

Kaca yaptırdıniz? 🙂

Merhabalar arkadaşlar ben 2 sene önce ameliyat oldum, Ankara Cerrahi Tıp Merkezi'nde Esabil Hoca'ya 4500 liraya. Gerek insanlığı gerek doktorluğu gerek beyefendiliği ile çok memnun kaldım, burnum kalın derili olmasına rağmen hem nefes alışım hem de şekli çok güzel oldu, mükemmel şu anda. İlk ameliyattan çıktığımda burun deliklerim yamuk görünüyodu, sonradan düzeldi. Kuzenim de burun deliklerimi yamuk buldu o da ameliyat olacaktı vazgeçti ve gidip Dr. okan özturan'a oldu (o da ankara cerrahi de yapıyor ameliyatlarını). Aramızda 2 hafta var kuzenimle. Şimdi onun burnu hala kemerli ve nefes alması sıkıntılı, benim burnum ise mükemmel. Okan özturan felan hikaye gönül rahatlığıyla gidip ameliyat olabilirsiniz ayrıyetten esabil hocamın yardımcısı can bey de gayet ilgili ve alakalıydı ikisine de ne kadar teşekkür etsem azdır..

aşağıya ameliyattan sonraki halimi de bırakıyorum :)))

Eklentiler

• DB06F55C-D47B-45B0-83C6-63E83BAA24A1.webp
    DB06F55C-D47B-45B0-83C6-63E83BAA24A1.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 448
merhaba, 2 gün önce burun ameliyatı oldum. esabil bey'e. şu an suratım çok şiş ve mor. geçeceğini biliyorum. burun ucum da top gibi ve şiş. bu da sorun değil. ama kafama takılan şey burun deliklerimin asimetrik duruşu. doktorumdan ameliyat günü çektiği fotoğrafları istedim. yamuk orada da. bu sonradan düzelir mi acaba? bir de şu an sargıda olduğu için nasıl durduğunu anlamıyorum ve aşırı merak ediyorum. fotoğraftaki duruşuna göre yorum yapabilir misiniz acaba? tahmin edemiyorum ben çünkü :)
Merhaba burnunuzun görüntüsü nasıl acaba. Delikleri düzeldi mi. Benimde delikler böyleydi esabil bey 2016 yılında ameliyatımı yapmıştı daha sonra 2018 düzeltmek için tekrar yaptı ama daha beter oldu. 20 gun önce başka bir doktora 3.kez burun ameliyatı oldum.

Merhaba burnunuzun görüntüsü nasıl acaba. Delikleri düzeldi mi. Benimde delikler böyleydi esabil bey 2016 yılında ameliyatımı yapmıştı daha sonra 2018 düzeltmek için tekrar yaptı ama daha beter oldu. 20 gun önce başka bir doktora 3.kez burun ameliyatı oldum.
nasıl bir asimetri mevcuttu acaba sizde? benim henüz ikinci ayım dikkatli bakıldığında anlaşılıyor. ama önden bir anormallik yok. galiba revizyon yaptıramayacağım ben. esabil hoca da henüz çok erken bir şey demek için ödemden o dedi. bilmiyorum ne olacak

nasıl bir asimetri mevcuttu acaba sizde? benim henüz ikinci ayım dikkatli bakıldığında anlaşılıyor. ama önden bir anormallik yok. galiba revizyon yaptıramayacağım ben. esabil hoca da henüz çok erken bir şey demek için ödemden o dedi. bilmiyorum ne olacak
Burun deliklerim kesinlikle eşit değildi. Sag burun deliğim dar, sol burun deliğim genişti. Burun kanatlarım yayılıyordu. Birde burun ucundaki kıkırdagım çökmüştür. Zaten revizyon olacaksanda kesinlikle yine bu doktora yaptırma.

Dediğim gibi ben 20 gun önce başka bir doktora 3.kez ameliyat oldum.

Yakın zamanda burun ameliyatı yaptıran veya yaptıracak olan yok mu??? 2 Nisanda randevum var özel kliniğinde olmayı düşünüyorum...

Back
X