- 2 Ekim 2014
- 2.474
- 5.347
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Randevu derken ameliyat gunumu 14 subat? 2017 ameliyat ucreti 2200 tl idi. Simdi noldu bilmiyorum.merhaba arkadaşlar ben 14 şubata dr. esabil ekere randevu aldım kalın bir burun kemiğim var sadece o kemiği aldırmak istiyorum öyle hokka gibi bir burun istemiyorum doğal olsun yani. Dr. esabil ekere ameliyat olanlar var mı. Memnunmusunuz birde ne kadar ücret alıyor. Yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
yok muayene için gidicem ama şimdiden bi telaş sardı beniRandevu derken ameliyat gunumu 14 subat? 2017 ameliyat ucreti 2200 tl idi. Simdi noldu bilmiyorum.
peki siz esabil beyemi ameliyat oldunuzRandevu derken ameliyat gunumu 14 subat? 2017 ameliyat ucreti 2200 tl idi. Simdi noldu bilmiyorum.
19 subatta kendisine ameliyat olucam.peki siz esabil beyemi ameliyat oldunuz
hakkınızda hayırlısı olsun inşll istediğiniz sonucu alırsınız gelişmeleri buraya yazarmısnız fikir sahibi olmam açısından19 subatta kendisine ameliyat olucam.
Tabiki de yazarim. Cogu seyi bende buradan ogrendim bilinclendim. Doktorumu bile buradan buldum zaten. Benim zor bir burun sanirim. Fazla secenegim yok doktor ne yaparsa artik. Cunku cildim kalin burun ucuda oldukca etli.hakkınızda hayırlısı olsun inşll istediğiniz sonucu alırsınız gelişmeleri buraya yazarmısnız fikir sahibi olmam açısından
İnsll istediğiniz gibi olur benimde burnumun ucuna dokunmasını istemiyorum sadece kemikli kısmı inceltsin istiyorum peki size ne kadar zamanda ameliyat suresi verdi yani kac ay sonrasına verdi ameliyat gununuTabiki de yazarim. Cogu seyi bende buradan ogrendim bilinclendim. Doktorumu bile buradan buldum zaten. Benim zor bir burun sanirim. Fazla secenegim yok doktor ne yaparsa artik. Cunku cildim kalin burun ucuda oldukca etli.
Tsk ederim. Siz bence burun ucuna dokunmayin demeyin. Buradan doktora sizin gibi ayni sekilde soyleyen birisi daha sonra burun ucunu begenmedi.30 ekimde tum tahlillerimi yaptirdim ayni gun 19 subata gun verdi. 3 ay 19 gun yani.İnsll istediğiniz gibi olur benimde burnumun ucuna dokunmasını istemiyorum sadece kemikli kısmı inceltsin istiyorum peki size ne kadar zamanda ameliyat suresi verdi yani kac ay sonrasına verdi ameliyat gununu
Anladım ama baya geç tarihe gün veriyormuşTsk ederim. Siz bence burun ucuna dokunmayin demeyin. Buradan doktora sizin gibi ayni sekilde soyleyen birisi daha sonra burun ucunu begenmedi.30 ekimde tum tahlillerimi yaptirdim ayni gun 19 subata gun verdi. 3 ay 19 gun yani.
Devlet hastanesi olunca boyle yogunlukta cok fazla.Anladım ama baya geç tarihe gün veriyormuş
Anladım teşekkür ederimDevlet hastanesi olunca boyle yogunlukta cok fazla.
Peki memnun kaldinizmiBende esabil beye ameliyat oldum umarım sizde sitediğiniz gibi sonuç alırsınız.
Genel anlamda memnunum fakat 2 aydan sonra bi şişlik oluştu kemer kısmında 4 aya yaklaştım hala geçmedi.sanırım geçmeyecek masaja devam et 6 ay sonra görüşelim dedi.Peki memnun kaldinizmi
Geçmiş olsun umarım geçer tam olarak oturması uzun zaman alıyormuş sanırımGenel anlamda memnunum fakat 2 aydan sonra bi şişlik oluştu kemer kısmında 4 aya yaklaştım hala geçmedi.sanırım geçmeyecek masaja devam et 6 ay sonra görüşelim dedi.
İnşaAllah.1 yılı bulabiliyor diyorlar beklicez.sizde istediğiniz burna kavuşursunuz umarım.Geçmiş olsun umarım geçer tam olarak oturması uzun zaman alıyormuş sanırım
Peki ne kadar ucret odediginizi sorabilir miyimİnşaAllah.1 yılı bulabiliyor diyorlar beklicez.sizde istediğiniz burna kavuşursunuz umarım.
teşekkür ederim 2500 e kadar bütçem var karşılar sanırım bu miktarYapılan işleme göre değişiyor sanırım o yüzden ödediğimi söylemeyeyim ama esabil bey 2.200 ü bulabilir demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?