dr esabil ekere ameliyat olanlar

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.474
5.347
358
39
merhaba arkadaşlar ben 14 şubata dr. esabil ekere randevu aldım kalın bir burun kemiğim var sadece o kemiği aldırmak istiyorum öyle hokka gibi bir burun istemiyorum doğal olsun yani. Dr. esabil ekere ameliyat olanlar var mı. Memnunmusunuz birde ne kadar ücret alıyor. Yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Randevu derken ameliyat gunumu 14 subat? 2017 ameliyat ucreti 2200 tl idi. Simdi noldu bilmiyorum.

hakkınızda hayırlısı olsun inşll istediğiniz sonucu alırsınız gelişmeleri buraya yazarmısnız fikir sahibi olmam açısından
Tabiki de yazarim. Cogu seyi bende buradan ogrendim bilinclendim. Doktorumu bile buradan buldum zaten. Benim zor bir burun sanirim. Fazla secenegim yok doktor ne yaparsa artik. Cunku cildim kalin burun ucuda oldukca etli.

Tabiki de yazarim. Cogu seyi bende buradan ogrendim bilinclendim. Doktorumu bile buradan buldum zaten. Benim zor bir burun sanirim. Fazla secenegim yok doktor ne yaparsa artik. Cunku cildim kalin burun ucuda oldukca etli.
İnsll istediğiniz gibi olur benimde burnumun ucuna dokunmasını istemiyorum sadece kemikli kısmı inceltsin istiyorum peki size ne kadar zamanda ameliyat suresi verdi yani kac ay sonrasına verdi ameliyat gununu

İnsll istediğiniz gibi olur benimde burnumun ucuna dokunmasını istemiyorum sadece kemikli kısmı inceltsin istiyorum peki size ne kadar zamanda ameliyat suresi verdi yani kac ay sonrasına verdi ameliyat gununu
Tsk ederim. Siz bence burun ucuna dokunmayin demeyin. Buradan doktora sizin gibi ayni sekilde soyleyen birisi daha sonra burun ucunu begenmedi.30 ekimde tum tahlillerimi yaptirdim ayni gun 19 subata gun verdi. 3 ay 19 gun yani.

Tsk ederim. Siz bence burun ucuna dokunmayin demeyin. Buradan doktora sizin gibi ayni sekilde soyleyen birisi daha sonra burun ucunu begenmedi.30 ekimde tum tahlillerimi yaptirdim ayni gun 19 subata gun verdi. 3 ay 19 gun yani.
Anladım ama baya geç tarihe gün veriyormuş

Yapılan işleme göre değişiyor sanırım o yüzden ödediğimi söylemeyeyim ama esabil bey 2.200 ü bulabilir demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…