dr. Esra çebi'den memnun musunuz?

Survive

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
66
95
Gebelik takibini medical parkta esra çebi yapıyor. Aramızda onun hastası olan var mı? Sizler memnun musunuz?

Bende bu ay 2. Kimyasal gebeliğimi yaşadım düşük riskim varken ilk defa esra hanım a gittim. Tekrar hamile olduğumda hamileliğim sanırım riskli gebelik olacak kan pıhtılaşması vs. testler istiyeceğim. Bu tip vakalara sanırım perinatolog olan dr lar bakıyormuş. Esra hanımı da çok fazla tanımıyorum. Kendisinde riskli gebeliği olup takip yaptıran var mı acaba?

Eski bir konuymuş, ama yine de yorum yazmak istedim...
Yeni konu açmaktansa... Bu doktordan memnun kalanlar var mı?

Eski bir konuymuş, ama yine de yorum yazmak istedim...
Yeni konu açmaktansa... Bu doktordan memnun kalanlar var mı?
Ben 3 kere gittim sanırım.. Arkadaş gibi bi dr. Para amacı güden birisi değil kendini arkadaşınla konuşuyo gibi hissediyorsun. O anlamda memnunum ama düzenli olarak devam etmediğim için henüz bebek konuusnda bir sonuç alamadım siz ne amaçla gideceksiniz önemli olan bu.. hamileysen ya da kadın hastalıkları içşn gideceksen kesin öneririm ama çocuk istiyorsanız ve olmuyosa doğru adres mi henüz bunu bende bilmiyorum

Ben 3 kere gittim sanırım.. Arkadaş gibi bi dr. Para amacı güden birisi değil kendini arkadaşınla konuşuyo gibi hissediyorsun. O anlamda memnunum ama düzenli olarak devam etmediğim için henüz bebek konuusnda bir sonuç alamadım siz ne amaçla gideceksiniz önemli olan bu.. hamileysen ya da kadın hastalıkları içşn gideceksen kesin öneririm ama çocuk istiyorsanız ve olmuyosa doğru adres mi henüz bunu bende bilmiyorum
Tavsiye ve bilgilendirme için teşekkür ederim fakat kendi doktoruma gitmeye karar verdim.
Bu doktor eminim kötü bir doktor değildir, ama herkese göre +/- kavramı farklı olabiliyor.
Herkesin beklentisi de farklı olduğu için, verilen hizmette kişiye göre değişkenlik gösteriyor.
Teşekkürler yine de...

X