Dr evrim berberoğlu

hale23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
2
0
86
Uşak
arkadaşlar bu sitede DR EVRİM BERBEROĞLU hakkında çok olumlu yorumlar yapılmış. bende DR EVRİM BERBEROĞLU na muayene olmak istiyorum. ancak izmirdeki smyra dan ayrılmış hangi sağlık kurumuna gittiğini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Benim de doğumumu Evrim Berbeeroğlu yaptırmıştı çok memnundum kontrele gitmek istiyorum fakat ayrıldığını öğrendim nerede çalışıyor bilen arkadaşlar lütfen yazarmısınız teşekkürler

malesef ankaradaymış ben de bir kez muayeneye gitmiştim doğumumu onda yapacaktım ama smrynadan ayrılmış ankaraya gitti demişlerdi

tabiki herkesin kendi secimi ama izmirdeki sifa , karatas , kent , gazi gibi bir cok hastaneye ve alsancakta profesorlere gittim,taaki hamilelegimin 5.ayında tanidim evrim hanimi ve cok sukur ki tanriya onu tanidim.kasim 2010 da bebegim normal dogumla dunyaya geldi.tesekkurler evrim hanim ve tabiki tum ege saglik ekibi,cok farklisiniz.aldiginiz para tamamen helal olsun.herkese tavsiye ediyorum.ben cok kafa yordugum icin ve sonunda dogru doktoru ve hastaneyi buldugum icin herkesle paylasmak istedim.simdiden gecmis olsun.bol sans.

merhaba berna.16+6 hamileyim. evrim hanım hakkında olumlu şeyler yazmışsın. bende ona gitmeyi düşünüyorum.ben kesinlikle normal doğumu tercih ediyorum.biraz anlatabilirmisin ilgisi ve bilgilendirmesi tatmin edicimiydi ve normal olmasını senmi istedin o mu önerdi? normal doğum olması konusunda bir zorluk çıkarmamış.destekleyici olmuş. ben bu konuda çok titizleniyorum. basmane şifaya gidiyorum muayenelere, ama doktorlarada açıkçası fazla güvenemiyorum. paragöz olanıda var meslek ahlakını çiğnemeyenlerde... bilgilerini bekliyorum.yavrunu allah bağışlasın.şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilmeyenler için belirtmek istiyorum. Evrim Hanım Alsancak Ege Sağlık Hastanesi'nde çalışmakta. Kendisini şiddetle öneriyorum. Gerçekten mesleğini hakkıyla yapıyor bence. Arkadaşlarım arasında kendisinden memnun kalmayanı hiç duymadım.

bende 12 haftalık hamileyim 2.doktorum evrim hnm ve çok tatlı birisi çok memnunum inanılmaz ilgili kendisi kesinlikle sezeryana yönlendirmiyor tavsiye ederim

Merhabalar,

ben de Evrim Berberoğluna gidiyorum, daha gebeliğimin başlarındayım. ancak biraz genç diye açıkçası şüphe duydum başlarda, doğru tercih mi diye, ancak sizin yorumlarınızla içim rahatladı. Ne dersiniz kendisiyle devam etmeli miyim? Yardımlarınız için şimdiden çok teşşekkürler.

slm hala devam ediormusun evrim hnma ben 29 haftalık oldumm hala onunlayımm ilk başlarda bende endişelenmiştim ama şuan herşeyy yolundaaa çok şükürr

slm hala devam ediormusun evrim hnma ben 29 haftalık oldumm hala onunlayımm ilk başlarda bende endişelenmiştim ama şuan herşeyy yolundaaa çok şükürr

Evet hala devam ediyorum, cok tatli bir doktor. Herhangi bir negatiflikle karsilasmadim simdiye kadqr. Zaten normal dogum dusunuyorum bir sorun olmazsa bakalim. Allah hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

neronn çok üzgünüm , çok geç kalmışım sana cevap vermekte.senin bebeğin çoktan sağlıkla doğmuştur ve büyüyodur inşallah.
bayabi zaman giremedim siteye.
çok fazla normal doğum diye diretmek doğru değil ama buna cesaretiniz varsa,tüm sağlık koşullarınız da elveriyorsa,evrim hanım gibi güvenilir(bu genç yaşına rağmen) bir doktorunuz varsa kesinlikle tavsiye ediyorum.ben çok istedim,bence hiç de korkulacak bir şey yok,adı üstünde normal doğum,sonrasında kolay emzirme,rahat hareket,yenilenme,çabucak zayıflama düşünüldüğünde o kadar iyi yapmışımki diorum..ve onun doğduğu saniyeye tanıklık etmek...nefis birşey..inşallah oğlum biraz büyüsün 2.doğumumu da gene ege sağlıkta,gene evrim hanımla ve inşallah gene normal doğumla yapmak istiyorum...herkese bol şans ve sağlık dilerim..korkulcak,abartılcak bir şey yok,moraliniz hep yüksek olsun,çok iyi,sağlıklı beslenin ,hareketli olun bence , bunlar yeter...görüşmek üzere

benim yengem de ege sağlık hastahanesinde yaptı doğumunu özlem gültekin yaptı ve normal doğum oldu 9 ay boyunca her şeyi ile tek tek büyük bir ustalıkla ilgilendi şiddetle tavsiye ediyorum özlem hanımı.

Evrim hanıma gözünüz kapalı gideblirsiniz. Ben kendisini, hamileligimin 36. haftasında tanıdım, keşke baştan beri ona gitseymişim dedim hep pişmanlık duydum. Çok güzel bir normal dogum yaşattı bana an be an. Genç evet ama yaşının çok üzerinde olgunluğa ve deneyime sahip, 1 kere yüzyüze gorusmek karar vermenize yetecektir zaten.

Evrim hanımdan şans eseri randevu aldım. Kendisi şu anda Ege Sağlık Hastanesinde görev yapıyor. Kendisini tanımadan randevu aldım ve bir bakayım dedim internetten, harika yorumlar yapılmış. İlk kez vajinal muayene olacağım için çok heyecanlı ve tedirgin olmama rağmen eşimin desteği ve internetteki yorumlar sayesinde bir nebze de olsa rahatlamış olarak hastaneye gittim. Fakat kendisini tanıdıktan sonra ilk muayenemin böyle profesyonel ve anlayışlı bir doktor tarafından yapıldığı için ne kadar şanslı olduğumu düşünerek hastaneden çıktım. İleride Allah bize bir bebek nasip ederse mutlaka Evrim hanım ile bu süreci geçirmek isterim. Hamilelik ya da jinekolojik rahatsızlıklarınızda gözünüz kapalı kendinizi ona emanet edebilirsiniz.

Merhabalar, Bende şuanda Evrim hanıma gidiyorum daha önce bir çok özel dr değiştirdim ve hiçbirinden memnun kalmadım fakat Evrim hanım çok ilgili alakalı mesleğini seven bilgili bir dr ve keşke en başından beri onunla devam etseymişim diyorum. Şuan kendi muaynehanesi var Alsancakta fakat Kent Hastanesi Ata Sağlık ve Egepol ile anlaşmalı çalışıyor doğumu burdan birinde yaptırabiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim gözüm kapalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…