Faruk Ziya Saygın'a gittim Delta hospital'da... Müthiş şeker bir adam... tek tek sorularını sordu. Notlarını aldı.Sağolsun birönceki akşam nöbetten çıkmış ve bütün gün hasta bakmış olmasına rağmen akşamın 7.00'sinden 7,30 'a kadar itina ile ilgilendi benimle.. 50'li yaşlarda olması çokca vaka görmüş olması demek... yani gebe görmüş demek... doğum ücretleride çok iyi yani bana göre.. N.doğum 650 epidural istersen 270 tl daha veriyorsun. İlk gebelikte ssk sezeryanı karşılamıyor o yüzden 1.500 tl Allah korusun zorunlu sezeryan durumunda 950 tl. Hastanenin 2 adet suit odası var. isterseniz ücretlere 100 tl fark ödeyio kullanabilirsiniz. güzel bir hastane. Temiz. Sakin.yani en azından akşam sakindi. hatta doğumhaneyi gezdim. bir arkadaş doğum yapacaktı bekliyordu kapıdan gözucu gördüm karnını :) Renkli doppler 75 TL... Sonuç olarak hala kesin bir cevap yok kafamda. Bu hastanede yapabilirim doğumu nasipse ama doktor konusunda ilk gittiğim Dr.İlyas Erşan Demirağ vardı. Bahariyede... 160 TL muayene ücreti. doktor doppler uzmanı ve riskli gebeliklerde kendinin kanıtlamış bir doktor. Her muayenenizde detaylı ultrasonuada girmiş oluyorsunuz bir yerde. Ama parası bana çok geldiği için araştırmaya başlamıştım. Faruk beyle karşılaştım. Ya Faruk bey'e devam edicem yada Erşan beye. Kilolu olduğum için risk gurubunda olma durumum var. Öle olursa Erşam bey'e gidebilirim. Yok herşey iyi giderse Faruk beye gitmek istiyorum yoksa erşan bey bütçemi epey zorlıcak.
Fark bey'in riskli gebeliklerde uzman olduğunu duysam yada öğrensem daha kolay olurdu benim için :) Böle bir bilgisi olan varmı Sevgiler