Dr.FATMA KASAPOĞLU Kadın Doğum Uzmanı

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
Arkadaşlar ilk bebeğimi Fatma hanımda doğum yaptım. İnsancıl güleryüzlü ve nazik biriydi. Tüm sorunlarımla yürekten ilgilendi Allah razı olsun.
O zaman Medicine hosbital'da hizmet vermekteydi. ancak uzun süre önce doğum iznine ayrılmış diye duydum. halen araştırıyorum ama şu an nerde çalıştığını bulabilmiş değilim. başka doktorlara da gittim ama o samimiyeti yakalayamadım.
Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. :a015:

canım ben izinden sonra döncek die duydum aynı hastaneye ama şu an bi bilgim yok ben hamile değilim ama doktor araştırıyorum medicine gitsem mi die düşünüyorum ne dersin?

Arkadaşlar ilk bebeğimi Fatma hanımda doğum yaptım. İnsancıl güleryüzlü ve nazik biriydi. Tüm sorunlarımla yürekten ilgilendi Allah razı olsun.
O zaman Medicine hosbital'da hizmet vermekteydi. ancak uzun süre önce doğum iznine ayrılmış diye duydum. halen araştırıyorum ama şu an nerde çalıştığını bulabilmiş değilim. başka doktorlara da gittim ama o samimiyeti yakalayamadım.
Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. :a015:

arkadaşım eğer halen daha arıyorsan fatma hanımı vakıf gureba hastanesinde görev yaptığını duydum..

canım ben izinden sonra döncek die duydum aynı hastaneye ama şu an bi bilgim yok ben hamile değilim ama doktor araştırıyorum medicine gitsem mi die düşünüyorum ne dersin?

bu nasıl izinmiş anlayamadım, bi arkadaşım hamileyken hastaneye sormuştuk izine ayrıldı demişlerdi, o arkadaşım 2. bebeğini bile doğurdu, fatma hanım izinden dönemedi :bbo:

Hastane olarak medicine iyi diyebilirim.. ama şu an için düzenli devam ettiğim bi kadın doğum doktorum yok, bende arayış içersindeyim

arkadaşım eğer halen daha arıyorsan fatma hanımı vakıf gureba hastanesinde görev yaptığını duydum..

aramaz olur muyum.. ama vakıf gureba hastanesindeki bi tanıdık doktora sorduk, orda olmadığını söyledi.. yoksa bi karışıklığa mı geldi anlayamadım.. acaba bi gün gidip hastaneyi kolaçan mı etsem :1ninca:

9 aydır medicine hospitalde çalışıyor fatma hanım. 3 çocuktan sonra göreve başladı. onun gibi doktor bulunmaz gerçekten de. çok insancıl, candan. yine kapısında hasta kuyrukları var. randevu almak çok zor. ama beklemeye değer.

Merhaba arkadaşlar. Bende gebeliğimin başından sonuna kadar tek bir doktora gitmek istiyordum. Ilk heyecanımızla en yakın gidebileceğimiz yer olarak özel Araf tıp merkezinde Nesrin Hanım'a gittik eşimle ama hiç memnun kalmadık. Daha sonra araştırmalarım sonucunda Op. Dr. Fatma Kasapoğlu'ndan randevu aldım ve düzenli olarak ona gidiyorum. Gerçekten herkese tavsiye edebileceğim bir doktor. İnsancıl, sempatik, vicdan sahibi, anlayışlı ve her konuda bilgilendirme yapıyor. Para için değil gerçekten hizmet için çalışan biri. Ayrıca öyle beni ilaçlara da boğmadı. Sadece çok yoğun olduğu için ben kontrole gittiğim gün daha hastaneden çıkmadan bir sonraki randevumu alıyorum yoksa randevu almak biraz sıkıntı olabiliyor. Hastane olarak da orada doğum yapmış Kişilerin memnun kaldığını duydum. Ayrıca tüm doğumhanesi personelinin bayan olması beni çok rahatlattı. Hastanenin kendi içinde doğum fotoğrafçısı bile var :) eğer kararımda bir değişiklik olmazsa fotoğraflarımı da oradaki fotoğrafçıya çektirmeyi düşünüyorum.

Ben hamileliğimin başından beri Fatma hanıma gittim, 15 kasımda da orada doğum yaptım. Yalnız doğumum gece olduğu için Fatma hanım yoktu nöbetçi doktor yaptırdı doğumumu, Fatma hanım ertesi sabah kontrolümü yaptı sadece. Çok güleryüzle anlayışlı bir doktor Fatma hanım, ilk doğumum sezeryan olmasına rağmen benim isteğim doğrultusunda sezeryan günü belirlemedik ve normal doğum yaptım.

merhaba Nilay hanım sezeryan sonrası normal doğumriskli degilmi nasıl karar verdiniz. doğum anında sorun yaşadınız mı?

merhaba Nilay hanım sezeryan sonrası normal doğumriskli degilmi nasıl karar verdiniz. doğum anında sorun yaşadınız mı?
Evet ssvd nin riskleri var ama ben çok araştırdım risk oranı çok düşüktü ve normal doğum yapabileceğime gerçekten inanıyordum. İlk sezeryanımdan sonra bu ssvd konusunu araştırmıştım ve zaten hamile kalmadan önce bu kararı almıştım ikinci olursa kesinlikle normal deneyeceğim diye. Sezeryan doğumda çektiklerimi düşününce normal yapma isteğim daha çok büyüyordu. Ve doğum anında hiç sorun yaşamadım aksine çok çabuk bir doğum oldu. Hastaneye gittiğimde saat 22:30 du ve 3 cm açılmam vardı. 23:30 gibi sancılarım şiddetlendi ve tam açılma oldu 23:50 de doğum yaptım :KK68:

Back
X